0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε και γω ειχα 7σ26 που ηταν στο +-0.5 και τι να πω οτι ειναι καλθυτερη μηχανη απο το lange tourb
Παράθεση από: Actorius στις Μάρτιος 08, 2016, 10:01:24 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 07, 2016, 20:11:37 μμΣτην πράξη κάτοχος ναυτιλου μου ελεγε οτι η χρονομετρια του ειναι οτι να'ναι και επειδη εχει αλλαξει αρκετα ρολογια απο φιρμες ΥΩμονο τα ρολεξ του ηταν αξιοπιστα Εντάξει τότε! αν το είπε Ένας κάτοχος ναυτίλου...που έχει περάσει κ απο πολλές φίρμες ΥΩ...οτι μόνο ρόλεξ...εμένα με κάλυψε!Εμένα πάντως με κάλυψε.Δεν ειναι ρολεξάκιας, σε καμία περίπτωση, και έχουν περάσει από τα χέρια του διάφορα ρολόγια από PP,AP,VC,Lange ενώ κατά καιρούς είχε κάποια ρόλεξ.Ρωτώντας τον για τις χρονομετρίες, μου είπε αυτό που ανέφερα.Γενικά εκθείασε τα ρόλεξ αλλά δεν έχει κάποιο τώρα γιατί θέλει πιο περίεργα και πιο ακριβά κομμάτια.Συμπέρασμα : τα ρλεξ είναι τα καλύτερα και μόνο τα ρολεξ αξίζουν.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 07, 2016, 20:11:37 μμΣτην πράξη κάτοχος ναυτιλου μου ελεγε οτι η χρονομετρια του ειναι οτι να'ναι και επειδη εχει αλλαξει αρκετα ρολογια απο φιρμες ΥΩμονο τα ρολεξ του ηταν αξιοπιστα Εντάξει τότε! αν το είπε Ένας κάτοχος ναυτίλου...που έχει περάσει κ απο πολλές φίρμες ΥΩ...οτι μόνο ρόλεξ...εμένα με κάλυψε!
Στην πράξη κάτοχος ναυτιλου μου ελεγε οτι η χρονομετρια του ειναι οτι να'ναι και επειδη εχει αλλαξει αρκετα ρολογια απο φιρμες ΥΩμονο τα ρολεξ του ηταν αξιοπιστα
Να σταθουμε σε ενα αλλο σημειο,ποσες απο τις μεγαλες σου δινουν πιστοποιηση χρονομετρου για +2,-2 sec?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 08, 2016, 17:16:16 μμΝα σταθουμε σε ενα αλλο σημειο,ποσες απο τις μεγαλες σου δινουν πιστοποιηση χρονομετρου για +2,-2 sec?pp αλλα τι σημασια εχει? ενα quartz εχει πολυ καλυτερη αποδοση απο αυτο που δινει η ρολεξ δεν ειναι στην ακριβεια το νοημα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.