0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 15:51:47 μμsubir gifΠοιο από τα 2?
subir gif
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:52:02 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 15:51:47 μμsubir gifΠοιο από τα 2? Σέβομαι απόλυτα τη Vacheron και την τεράστια ιστορία της, αλλά το Rolex θα έπαιρνα.Μου αρέσει περισσότερο. Από Vacheron θα έπαιρνα κάτι σε πιο dress.(άσε που είναι και η αγαπημένη μου Daytona!)
Και φαντάσου πρώτα έκανα το ποστ στη Montblanc και μετά μπήκα σ'αυτό το νήμα Στέλιο και είδα οτι μας άρεσε το ίδιο και το αυτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 24, 2015, 09:42:21 πμΚαι φαντάσου πρώτα έκανα το ποστ στη Montblanc και μετά μπήκα σ'αυτό το νήμα Στέλιο και είδα οτι μας άρεσε το ίδιο και το αυτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)γίνεται να μην αρέσουν αυτά τα πράγματα; ειναι σαν να λες δεν με αρέσουν οι φερραρι
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 24, 2015, 09:45:45 πμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 24, 2015, 09:42:21 πμΚαι φαντάσου πρώτα έκανα το ποστ στη Montblanc και μετά μπήκα σ'αυτό το νήμα Στέλιο και είδα οτι μας άρεσε το ίδιο και το αυτό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)γίνεται να μην αρέσουν αυτά τα πράγματα; ειναι σαν να λες δεν με αρέσουν οι φερραριείμαι της Aston Martin εγώ χαχαχα της Jaguar...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.