Αποστολέας Θέμα: Μετα το pepsi Seiko sea urchin?  (Αναγνώστηκε 11939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Μετα το pepsi Seiko sea urchin?
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 01, 2017, 08:10:24 πμ »
Πχ

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 01, 2017, 09:29:08 πμ »
.Πολυ δευτεραντζα ρε φιλε μου.

Βαζεις και τα seiko στην κατηγορία "δευτεράντζα"?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 01, 2017, 12:02:40 μμ »
Πχ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτό είναι το pan dial, με την παλιά μηχανή, ζελατίνα, κλπ. Με 1500-2000 το πήρες. ( Από αυτά που ξέρω. Και άμα βρείς, θέλω και εγώ ).

Το είχα, και το έδωσα

Και μένει της κυρίας μου, μόνο και έρημο !  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 01, 2017, 13:06:27 μμ »
Αμα ρε παιδια. Τι επιθεση...υπαρχουν πολλα datejust στα λευτα που ειπα. Τα seiko ειναι πολυ ομορφα ρολογια . Εχω 4 seiko και εκλαψα οταν εδωσα το sumo. Απλα ο φιλος pafis εχει αρκετα seiko. Του φτανουν!! Ας αναιβει σε μια premium κατηγορια. Απου πλησιαζει στο θεμα ( davosa , steinhart)...γιατι να μη παρει το αληθινο !!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 01, 2017, 13:13:52 μμ »
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην το παρεις ως επίθεση!
Φιλικά συζητάμε πάντα.
Απλά μερικες λεξεις κανουν περισσότερο κλικ από καποιες άλλες (όπως το δευτεραντζα) και συνεπως ο χρήστης που τις χρησιμοποιεί βάζει λίγο παραπάνω συναίσθημα.
Και πίσω από καθε συναισθημα κρυβεται μια ιστορία!
Αυτη η ιστορία μ ενδιαφέρει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 01, 2017, 13:24:15 μμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.
Απλά μερικες λεξεις κανουν περισσότερο κλικ από καποιες άλλες (όπως το δευτεραντζα) και συνεπως ο χρήστης που τις χρησιμοποιεί βάζει λίγο παραπάνω συναίσθημα.
Ενταξει εχεις δικιο. Για το" δευτεραντζα" εχεις απολυτο δικιο. Για το επιθεση επρεπει να το πω " επιθεση" .Και γω με seiko ξεκινησα...συνεχιζω και αυτη τη στιγμη που γραφω...και με seiko θα τελειωσω !!! ( η γυναικα μου για πλακα μου λεει σιγα μη σε θαψω με το ρολεξ...αντε με κανα seiko ). Απλα ο φιλος μου pafis θελει να δοκιμασει κατι αλλο...το πλησιαζει...σκορπαει λεφτα...αλλα δεν πυροβολει !!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 01, 2017, 13:40:24 μμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.
Ενταξει εχεις δικιο. Για το" δευτεραντζα" εχεις απολυτο δικιο. Για το επιθεση επρεπει να το πω " επιθεση" .Και γω με seiko ξεκινησα...συνεχιζω και αυτη τη στιγμη που γραφω...και με seiko θα τελειωσω !!! ( η γυναικα μου για πλακα μου λεει σιγα μη σε θαψω με το ρολεξ...αντε με κανα seiko ). Απλα ο φιλος μου pafis θελει να δοκιμασει κατι αλλο...το πλησιαζει...σκορπαει λεφτα...αλλα δεν πυροβολει !!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Nα σου πω το σκεπτικο μου φιλε μου..Καταρχην δεν θεωρω τη seiko δευτεραντζα!μεγαλωσα και ανδρωθηκα με seiko orient και τους δειχνω απεραντο σεβασμο..δευτερον δεν θελω να κανω το βημα και να σκορπισω 2000 ευρω και βαλε για ενα ρολοι.το θεωρω βλακεια προσωπικη μου αποψη παντα.λεφτα δεν υπαρχουν τοσα πολλα για να σκορπιστουν με τη μια.εχω μια ομορφη συλλογη απο πεντε ρολογια και θελω να τη μεγαλωσω.ναι συλλογη οχι ακριβη αλλα ποιος οριζει οτι για να φτιαξεις συλλογη πρεπει να ειναι πανακριβη?τη χαιρομαι φοραω τα ρολογακια μου και ειμαι ευτυχισμενος,,και ναι θα χαρω να βρει το 007 αυριο μεθαυριο το παιδι μου το οποιο ειναι σκυλι γιατι ειναι σεικο και να βουταει και να λεει βουταω το ρολοι του πατερα μου!Αθανατη seiko!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 01, 2017, 14:03:25 μμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.
Ενταξει εχεις δικιο. Για το" δευτεραντζα" εχεις απολυτο δικιο. Για το επιθεση επρεπει να το πω " επιθεση" .Και γω με seiko ξεκινησα...συνεχιζω και αυτη τη στιγμη που γραφω...και με seiko θα τελειωσω !!! ( η γυναικα μου για πλακα μου λεει σιγα μη σε θαψω με το ρολεξ...αντε με κανα seiko ). Απλα ο φιλος μου pafis θελει να δοκιμασει κατι αλλο...το πλησιαζει...σκορπαει λεφτα...αλλα δεν πυροβολει !!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Nα σου πω το σκεπτικο μου φιλε μου..Καταρχην δεν θεωρω τη seiko δευτεραντζα!μεγαλωσα και ανδρωθηκα με seiko orient και τους δειχνω απεραντο σεβασμο..δευτερον δεν θελω να κανω το βημα και να σκορπισω 2000 ευρω και βαλε για ενα ρολοι.το θεωρω βλακεια προσωπικη μου αποψη παντα.λεφτα δεν υπαρχουν τοσα πολλα για να σκορπιστουν με τη μια.εχω μια ομορφη συλλογη απο πεντε ρολογια και θελω να τη μεγαλωσω.ναι συλλογη οχι ακριβη αλλα ποιος οριζει οτι για να φτιαξεις συλλογη πρεπει να ειναι πανακριβη?τη χαιρομαι φοραω τα ρολογακια μου και ειμαι ευτυχισμενος,,και ναι θα χαρω να βρει το 007 αυριο μεθαυριο το παιδι μου το οποιο ειναι σκυλι γιατι ειναι σεικο και να βουταει και να λεει βουταω το ρολοι του πατερα μου!Αθανατη seiko!
Οτι πεις φιλε μου Μετσοβιτη. Αν σε δω να ποσταρεις καμοια φορα κανα seamaster των 2800 ευρω δωστο στον ανηψιο σου.Στον γιο σου ασε τα seiko. Ο ανθρωπος απο την φυση του κοιταει " ψηλα" . Θελει παντα το καλυτερο..θελεις απο εγωισμο ...θελεις  απο ναρκισσισμο...θελεις απο ματαιοδοξια...θελεις απο την λογικη μια ζωη την εχουμε ...αρα ειναι λογικο αν η ψωρα καποιου ειναι τα ρολογια να εχει σε μια γωνια του μυαλου του την omega ...την breitling..την Rolex ...κτλ..κτλ. Καλο καλοκαιρι σε ολους και τα μυαλα στα καγκελα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 01, 2017, 14:28:54 μμ »
Εχω και και SEIKO και CITIZEN και CASIO και ROLEX και είχα και Ω, VC, άλλα πιο ακριβά και έχω και πιο φθηνά.

Το ρολόι είναι να σου κάνει κλίκ. Σου κάνει ? Το παίρνεις. Δεν σου κανει,............άστο.

Και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Μη κάνετε παράθεση στην παράθεση με τις ίδιες φωτό να αναπαράγονται συνεχώς. Μπλοκάρει το πράγμα, και δεν ανοίγει από εδώ που είμαστε εμείς οι ξενιτεμένοι  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 01, 2017, 14:46:41 μμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.

Φιλε μου απο Σαλονικα εχω μαθει στη ζωη μου παντα να κοιταω ψηλα και με αισιοδοξια...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΚΟΙΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...δυστυχως εσυ εχεις ακριβα ρολογια και ζωη να εχεις να τα χαιρεις..αλλα μη κοιτας ποτε υποτιμητικα καποιους που ασχολουνται με seiko και αλλα low Buget ρολογια..ειτε το θελεις ειτε οχι ωρολογοποιια ειναι και αυτα!Σιγουρα ενα Omega ενα rolex παντα ειναι στο μυαλο ενος που ασχολειται με ρολογια αλλα εαν ερθει στο μελλον ηρθε ειδαλλως δεν με απασχολει καθολου!το να δωσω 8000 ευρω αυτη τη στιγμη για ενα ρολοι εμενα προσωπικα δεν με αγγιζει καν!προτιμω να αγορασω αμαξι..
 Τελος παντων ..απλα το συμπερασμα ειναι ενα..ολοι οι φιλοι του ρολογιου ειτε ακριβων ειτε φθηνων μας ενωνει ενα πραγμα!ΤΟ ΠΑΘΟς ΜΑς ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ !!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 01, 2017, 15:16:13 μμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.

Ωπα, καλο αυτο, κατσε να το σημειωσω καπου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 01, 2017, 16:49:34 μμ »
Αμα ρε παιδια. Τι επιθεση...υπαρχουν πολλα datejust στα λευτα που ειπα. Τα seiko ειναι πολυ ομορφα ρολογια . Εχω 4 seiko και εκλαψα οταν εδωσα το sumo. Απλα ο φιλος pafis εχει αρκετα seiko. Του φτανουν!! Ας αναιβει σε μια premium κατηγορια. Απου πλησιαζει στο θεμα ( davosa , steinhart)...γιατι να μη παρει το αληθινο !!!

Άρη δεν είναι επίθεση, αλλά όταν λες σε κάποιον που έχει μια αξιοπρεπέστατη συλλογή του χιλιάρικου σύνολο να αγοράσει ρολόι τρεις φορές πάνω είναι σαν να λες σε κάποιον που έχει ένα μαύρο Q3 "φίλε, βλέπω ότι κρυφογουστάρεις ένα Cayenne. Γιατί δεν το παίρνεις;"

Επειδή duh λεφτά  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 01, 2017, 17:09:35 μμ »
Να πω κάτι παίδες ο καθένας ας έχει οτι ρολόγια γουστάρει,θεωρώ όμως μεγάλη κοροιδία να υπάρχουν,άτομα να λένε θα πάρω ενα rolex να το αφησω στο παιδί μου(ενω άλλα ρολόγια θα λιώσουν μετά απο χρόνια)...σώπα ρε φίλε...να σας δείξω κατεστραμένες κάσες και κρύσταλα σπασμένα σε original rolex? ,δεν λέω οτι δεν αξίζουν σαν ρολόγια αλλά θεωρώ ένα seiko οποιασδήποτε τιμής ακόμα και χαμηλής... η κάποια budget ελβετικά μία χαρούλα θα κρατήσουνε για πολλές γενιές,μην παραμυθιαζόμαστε όμως οτι μόνο ακριβό=καλό. seiko certina tissot citizen casio orient βγάζουν Ρολογάρες σε οποιαδήποτε τιμή...εγώ σημφωνώ με k.pafis.

Εχω seiko-tag(vintage professional που πήρα απο ebay) 30+ ετών σε απίστευτη κατάσταση,επίσης το seiko sun023 είναι ρολογάρα που το πήρα 300€ και βάζει κάτω άλλα 800-1000€ .Οτιδήποτε αγοράσει κάποιος σε αυτή τη ζωή αν δεν το προσέξει αντίο...Εδώ υπάρχουν άτομα που τρέμουν στην ιδέα να βρέξουν το rolex τους...

Βαράτε αλύπητα τώρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 01, 2017, 17:22:37 μμ από georgehh »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 02, 2017, 01:05:26 πμ »
Φιλικά συζητάμε πάντα.

Ωπα, καλο αυτο, κατσε να το σημειωσω καπου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

βαθύ ε;  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions