Πολυ δουλεμα επεσε, προφανως το vs επιασε πατο οποτε αλλη φορα οποια ιδεα μου κατεβει μεταμεσονυκτια δεν θα την ξαναεφαρμοσω(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) 
Γιατί το λες αυτό; είναι και τα δύο πανέμορφα ρολόγια! Όποιο και να πάρεις λάθος θα κάνεις...
Τα κοιτάω και σκέφτομαι, με αγωνία, τι τους βρήκες... Ειδικά αυτό το Citizen είναι λες και το βρήκες στο ebay ψάχνοντας αυτόματο χρονογράφο έως $15...
Προσεχε βρε Βαγγελη μου μην μας παθεις τιποτα απ την αγωνια και το χω κριμα στο λαιμο μου

Το vs εχει να κανει με δυο ρολογια προσφατα (το σεικο απ την τελευταια σειρα presage του 2017 και το σιτιζεν της ανωτερης σειρας της signature του 2015), με παραπλησια αισθητικα και τεχνικα χαρακτηριστικα και εχει σκοπο να τα αναδειξει, και να υπαρξει και ο αναλογος γονιμος σχολιασμος...Για αυτο δεν ειναι τα φορουμ ρε παιδια;; Μαλλον ξεχαστηκα, μονο στο wus κανουν τετοια ανουσια reviews, εδω ειμαστε σε αλλο επιπεδο..

Και η κριτικη καλο ειναι να γινεται στα ρολογια κι οχι σε βαρος αυτου που ανεβαζει το vs....