Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιού μέχρι 1450  (Αναγνώστηκε 6754 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kcldy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αγορα ρολογιού μέχρι 1450
« στις: Ιούλιος 05, 2017, 13:58:33 μμ »
Γειά σας. Έχοντας ζητήσει σαν δώρο ένα ρολόι ορκομωσίας τι μπορώ να αγοράσω σε αυτά τα χρήματα? Μου αρεσουν ρολογια όπως το Longines legend diver,  Longines Heritage 1954 Automatic Chronograph  και απο πιο φθηνά τα Hamilton Khaki Field καθώς και απο αυτά που δεν μπορώ να ακουμπήσω τα Tag Heuer Carrera και Longines Flagship η Master Collection. Εχω 17cm καρπό και έχω δοκιμάσει απο κοντά το Hydroconquest το οποίο δεν με ενθουσίασε.
Ευχαριστώ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
Απ: Αγορα ρολογιού μέχρι 1450
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 05, 2017, 14:21:58 μμ »
Καλώς μας ήρθες!

Καλύτερα θα ήταν να μας πεις λίγα πραγματα για το ειδος του ρολογιου που ενδιαφέρεσαι καθώς το κάθε ένα απο αυτά που αναφερεις ειναι διαφορετικα μεταξύ τους: σου αρεσουν περισσότερο οι χρονογραφοι? Μήπως τα καταδυτικά? Τα military?

Αυτό εξαρταται από το προσωπικο σου στυλ ντυσίματος/ζωής κλπ δηλαδή αν ντυνεσαι περισσότερο σπορ ή πιο επίσημα, αν εκτιμάς ότι το ρολόι θα "υποφέρει" από τον τροπο ζωής (πχ επαφή με νερό, χτυπήματα κλπ) αλλά κυρίως από το τι σε τραβαει σε ενα ρολοι (εμφάνιση, μεγεθος κλπ)

Εδω είμαστε να βοηθήσουμε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kcldy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 05, 2017, 14:32:44 μμ »
Ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη  απάντηση και καλώς σας βρήκα. Η αλήθεια είναι οτι δέν έχω καποιο συγκεκριμένο στυλ ρολογιού που να μου αρέσει. Αμα το δώ στο μάτι και μ "κολλάει" μπορεί να το πάρω.Τα Diver δέν μου αρέσουν σίγουρα εκτός απο το LLD  που είναι το αγαπημένο μου. Γενικά ντύνομαι σπόρ(είμαι 23) αλλα θα ήθελα το ρολόι μου μιας και θα είναι ένα και καλό να μπορώ να το κάνω και dress up και dress down δλδ να το φοράω παντού με διαφορετικά λουρακια κλπ. Chronographs,Military,Pilot  τα προτιμώ. Θα ήθελα ενα κλασσικό κομμάτι με vintage ύφος αλλα να μπορω να το βαζω και κάθε μερα(δεν ξερω αν κολλαει).Απλά η τιμή παίζει ρόλο καθώς η αρχική σκέψη ητανε για 1100 μαξ και μετα απο πιέση ανεβηκε μηπως πάρω κάτι καλυτερο.
Συγγνωμη αν τα λέω λιγο συγγεχημενα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 05, 2017, 14:40:57 μμ »
αυτο να παρεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 05, 2017, 14:50:56 μμ »
To LLD το εχουν αρκετοι συμφορουμίτες εδώ, οπότε θα σου πουν τη γνώμη και την εμπειρία τους.

Εκείνο που πρέπει να προσεξεις, ειναι τα ρολόγια που θα προταθούν ή που σου αρέσουν να τα δοκιμάσεις πρώτα στον καρπό σου.

Από εμένα, στην τιμή που ενδιαφέρεσαι και με βαση το στυλ που περιγράφεις δες και αυτά

Κωδικός Μοντέλου: H76416135

Ειναι το Oris sixty-five

Το δεύτερο ειναι μεν καταδυτικο, εντούτοις πολύ ιδιαιτερο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 05, 2017, 14:58:42 μμ από AntonisCh »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 05, 2017, 15:02:11 μμ »
...και μας λέει άμα θέλει και σε τι ορκίζεται, να πούμε συγχαρητήρια, και καλή καριέρα.

Κουράγιο σε εσας που τώρα ξεκινάτε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος kcldy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 05, 2017, 15:16:00 μμ »
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις παιδια.Μηχανικος Η/Υ κ Πληροφορικής ορκίζομαι και ευχαριστώ πολυ για το κουράγιο μιας και θα το χρειαστω
Εχω δεί και αυτό που μου άρεσε εξισου σε τιμή λιγο πιο κάτω απο LLD και ελαχιστα πιο κάτω απο το οριο μου.Με φοβίζει οτι έχω μικρο καρπό βεβαια και τα πιο πολλα ρολόγια θα μου είναι μεγαλα.Το LLD που ρώτησαν μου το άφηναν περισσότερο απο το budget μου στην πόλη που μένω,ενώ θα πάω Αθηνα κάποια στιγμή(εαν γίνεται καποιο PM ποια μαγαζιά να έχω υποψην). Επίσης αν δεν καταφέρω να πιασω Longines, αξίζει να δώσω τοσα για Hamilton ενώ μπορώ να πάρω μετα ενα Khaki Field + κατι άλλο? Carrera μτχ θα μου άρεσε αλλα δυσκολο να βρεθεί Ελλαδα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 05, 2017, 15:21:22 μμ »
Εμενα και τα δυο μ αρεσουν, θα προτιμουσα το  LLD. Νομιζω μπορεις να το βρεις εντος μπατζετ σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 05, 2017, 15:22:19 μμ »
Κατά τη γνώμη μου τα Longines είναι ένα κλικ σε ποιοτητα πιο πάνω από τη Hamilton.

Η αλήθεια είναι πως στο budget που θετεις ειναι αυτό που λέμε "δύσκολη κατηγορία" γιατί δεν υπάρχουν κάποια ρολόγια που να ξεχωρίζουν για κάτι πολύ μακρυά από τα άλλα της ιδιας κατηγορίας. Εννοώ ποιοτικά και εφόσον κοιταζεις τις σωστές μπράντες, που πράγματι το κάνεις!

Επειδή δεν εισαι -όπως φαίνεται- ακόμα κατασταλαγμένος για το είδος του ρολογιού ή των ρολογιών που θελεις, χαζεψε λίγο στο φορουμ θα δεις πολύ ωραίες προτάσεις και συζητήσεις γι' αυτά.

Μην αγοράσεις πρώτο "καλό" ρολόι δι' αλληλογραφίας όμως. Δοκίμασε! Δες στο χώρο που είσαι όσα περισσότερα μπορείς, κι αν έρθεις Αθήνα ακόμη περισσότερα, κανε μια λίστα μ' αυτά που σου κάνουν το "κλικ" και εδώ είμαστε!

Όλη η απόλαυση είναι στη διαδικασία!

Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου, μη μασάς τίποτα κι όλα θα πάνε καλά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 05, 2017, 19:29:41 μμ »
αυτο να παρεις

να του πειτε του ανθρωπου αν γρατζουνισει το τζαμακι στο LLD ποσο εχει η αντικατασταση
Λες,να ειναι η εξαιρεση?Ολα τα ρολογια εχουν ενα κοστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 05, 2017, 20:10:18 μμ »
ως νέος και δραστήριος άνθρωπος που είσαι θα σου πρότεινα  να πάρεις ένα ρολόι της κατηγορίας dress diver ...που να μπορείς να το φορας παντού και κάθε ωρα της ημέρας ... από το πρωί μέχρι το βράδυ ....

και επειδή θα είναι ένα ρολόι δώρο από τους γονείς σου .... θα πρέπει να είναι κατι καλο που θα μείνει στην κατοχή σου .... αρα να σε καλύψει και για τα επόμενα πολλά χρονια ..... άρα ρολόι που να ααντέχει σχεδιαστικά στον χρόνο .... !!!!

και αυτό είναι ....... το LLD ....!!!!! 8)

ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις  στα 1500 ευρώ .....

ένα ρολοι που θα πιάσουν τοπο τα χρήματα που θα δώσεις ... και θα κρατήσουν την αξία τους μελλοντικά ..... :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aristipos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 05, 2017, 21:09:47 μμ »
ως νέος και δραστήριος άνθρωπος που είσαι θα σου πρότεινα  να πάρεις ένα ρολόι της κατηγορίας dress diver ...που να μπορείς να το φορας παντού και κάθε ωρα της ημέρας ... από το πρωί μέχρι το βράδυ ....

και επειδή θα είναι ένα ρολόι δώρο από τους γονείς σου .... θα πρέπει να είναι κατι καλο που θα μείνει στην κατοχή σου .... αρα να σε καλύψει και για τα επόμενα πολλά χρονια ..... άρα ρολόι που να ααντέχει σχεδιαστικά στον χρόνο .... !!!!

και αυτό είναι ....... το LLD ....!!!!! 8)

ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις  στα 1500 ευρώ .....

ένα ρολοι που θα πιάσουν τοπο τα χρήματα που θα δώσεις ... και θα κρατήσουν την αξία τους μελλοντικά ..... :)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

πάντα εύστοχος ο captαιn !!!

να προσθέσω οτι τον Σεπτέμβρη το LLD έρχεται με μπρασελέ mesh !!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kcldy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 05, 2017, 21:11:24 μμ »
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις απόψεις.Μετά απο κάποιο ψάξιμο έχω καταλήξει σε 3 longines .

και LLD.
Θα ανέβω απο Δευτέρα Αθήνα και θα πάω να δοκιμάσω και τα 3.Όποιο μου κάτσει καλυτερα στο χέρι μου μιας κ ειναι μικρό(17mm) και άν η τιμή ειναι λογική θα αγοραστεί.
Σαν backup έχω το Khaki Field σαν πιο φθηνη λυση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 05, 2017, 22:20:45 μμ »
LLD κι από μένα, αν θέλεις καλύτερη τιμή και δεν κολλάς στην ιδεα πάρε το μεταχειρισμένο στα 800ευρω+-. Έστω και πρώτο χέρι όμως είναι ωραίο ρολόι κι αξίζει τον κόπο στα χρήματα που θες να διαθέσεις.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 05, 2017, 23:21:50 μμ »
βγάλε από την λίστα σου τον χρονογράφο και πρόσθεσε αυτά .... ;) :)

ένα πολύ όμορφο ρολοι .... που ξεχωρίζει λογο του σχεδιασμού του και του βιντάζ χαρακτήρα του ....

και μιας και ανέφερες και πιλότο δες και αυτό οταν κατέβεις Αθήνα...  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions