Καλα, εχω παθει πλακα με το ποστ του Στεφανου που αφορα τη steinhart.
Δεν ειχε τυχει να το διαβασω. Πολυ καλογραμμενο και με βρισκει απολυτα συμφωνο. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ. Εχουν περασει 4 απο τα χερια μου κατα το παρελθον και σιγουρα θα περασουν κι αλλα. Εξαιρετικα ρολογια ειδικα αν συνυπολογισει καποιος το χαμηλο κοστος αποκτησης τους, τουλαχιστον για τα περισσοτερα απο αυτα.
Συνεπως θεωρω οτι κακως συμπεριελαβε ο Βαγγελης τη steinhart στο εν λογω ποστ. Νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τις αλλες δυο.
Και μια δικη μου εκτιμηση. Πιστευω οτι σε μερικα χρονια, δε θα θεωρειται και τοσο microbrand εταιρεια.
Σε οτι αφορα τα invicta τωρα, οσο κι αν φαινεται περιεργο σε καποιους, προκειται για ποιοτικα ρολογια.
Πριν απο καμποσα χρονια ειχα αγορασει απο discountwatchstore ενα grand diver 3045 μονο με $99.
Ακομα θυμαμαι, σα να ηταν χθες, την εντυπωση που μου εκανε η συνολικη εικονα του ρολογιου και ειδικα η κατασκευη του μπρασελε.
Ακομα κι εσεις που ειστε αρνητικα επηρεασμενοι, αν μπειτε στη διαδικασια να βαλετε ενα ivicta διπλα διπλα με ενα skx, orient mako ή οποιο αλλο diver αυτης της κατηγοριας, θα εκπλαγειται με το αποτελεσμα. Πολυ πιο στιβαρο, πολυ πιο "ρολοι" το invicta. Η συνολικη αισθηση που σου αφηνει, ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη ενος skx.
Σας το λεω με πασα ειλικρινεια γιατι με το συγκεκριμενο invicta εβγαλα ενα ολοκληρο καλοκαιρι. Το ευχαριστηθηκα, το επεξεργαστηκα κι ετσι μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Δε νομιζω οτι θα ξαναεπερνα invicta, αλλα την αληθεια μου πρεπει να την πω.
Για τα stuhrling δεν εχω ιδεα.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk