καλημερα σε ολους
πρωτο μηνυμα μου στο φορουμ
κατ αρχην αν και παντα με γοητευαν τα ρολογια χειρος δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με το χομπυ, ωστοσο παντα χαζευα...ενα ταπεινο aqualand 2 citizen εχω 10 χρονια σχεδον και η σχεση μου ουσιαστικα σταματαει εκει
ενω εκανα μια βολτα στη λαρνακα που εχω ερθει για μερικες μερες χαζευω σε μια βιτρινα που ειχε σεικο ρολογια, μου λεει ο μαγαζατορας να μπω μεσα...μπαινω μου δεινει διαφορα ρολογια να φορεσω...το padi ηταν στη βιτρινα αλλα δε μου ειχε κανει και ιδιαιτερη εντυπωση...μεχρι που το εβαλα στο χερι μου και σοκ!εκατσε φανταστικα στην χερουκλα μου, ηταν πολυ σταθερο, και γενικα ενιωθα σα να το εφτιαξαν για μενα...ο φιλος στο μαγαζι ηθελε 550ε για το ρολοι που μου φανηκαν πολλα και δεν εκανα την απερισκεψια, αν και ημουν ετοιμος

οποτε οπως καταλαβαινετε ψαχνω τωρα δια καως να παρω τορολοι...δεν ειναι θεμα τσιγγουνιας αλλα θελω να ξερω οτι το πηρα σε μια τιμη αντιπροσωπευτικη και σωστη χωρις να με εχουν πιασει κοροιδο...διαβαζοντας λοιπον εδω μεσα και επειτα απο αναζητηση στο σκρουτζ, ειδα πως οι ´επισημες´ τιμες ειναι στα 400ε και με διαθεση απο μερικους να πεσουν στα 350 (

?) ισχυει αυτο και αν ξερετε που?
μετα απο αναζητηση στο ιντερνετ, στο ebay υπαρχουν τιμες κατω απο 350ε, και απο καποια μαγαζια overseas, οι τιμες πεφτουν ακομα και κατω απο τα 300ε...τι γινεται με αυτα τα μαγαζια? απατη? υπαρχει κινδυνος τελωνειου? και αν ναι ποσο σοβαρος ειναι?
γενικα θα ηθελα να ξεκινησω το χομπυ της συλλογης ρολογιων, και οπως καταλαβαινετε το να μπορω να τα παιρνω σε πιο καλες τιμες ειναι αρκετα σημαντικο...
οποτε το ερωτημα ειναι απο που?ελλαδα η εξωτερικο?και αν εξωτερικο απο που ωστε να ειμαι βεβαιος για το οτι θα μου ερθει σωστο ρολοι αυθεντικο, χωρις προβληματα, και χωρις επιπλεον δασμους?
και εδω η πηγη του κακου