Την 7s26c έχουμε και εμείς στον "ναυτίλο" που πήραμε, και μου έβγαλε χρονομετρία περίπου 3 λεπτά + τον μήνα.
Απλώς, σχεδόν 24-ώρες δεν το φόρεσα, και ............σταμάτησε 
ωχχχ ... φανταζομαι την πικρα σου τοτε
... καλα που μου το ειπες και ευχαριστω ...
..........................
υποτιθεται και απο οτι διαβασα ολες οι σειρες των 7s26a/b 7s36a/b κατι παθαιναν στο spring με τα (πολυ δυνατα) χτυπηματα και σταματαγαν σε μερικες περιπτωσεις .... στα 7s26c / 7s36c και η 4r36a που βγηκαν το 2011 κατι εφτιαξαν και υποψιαζονται (απο οτι εγραψαν στα forums) να το εφτιαξαν .... αν μου τυχει και 2ο seiko προβληματικο θα ειμαι για τα κλαματα ... αν παρω αυριο ή την αλλη μερα τηλεφωνο για αντικαταβολη (και μεινω στο αρχικο πλανο) θα σιγουρευτω οτι με το μαγαζι θα το παρουν πισω
ευχαριστω
Εντάξει, δεν αυτοκτόνησα κιόλας

Απλώς, ενισχύεται η άποψη ότι εάν αλλάζεις συνεχώς ρολόγια, ( rotation ), όπως κάνουμε ίσως οι περισσότεροι εδώ, το quartz υπερισχύει.
Ειδικά, αν το μηχανικό - αυτόματο, δεν χειροκουρδίζεται από την κορώνα, όπως αυτό. Και πρέπει να το φοράς, ή να το χειροκουρδίζεις με κινήσεις ή κουρδιστή.
πχ, τα βάζεις στην ρόδα της Ferarri

photo uploadingcertificity.comΑντίθετα, το Quartz, κάθεται στο ράφι, στο ντουλάπι, στο συρτάρι, και άμα αποφασίσεις να το φορέσεις,
είναι εκεί, έτοιμο, στην ώρα και ημέρα/ημερομηνία του.
Τώρα στην χάση και στην φέξη, βάζεις και μια μπαταρία, ( αν δεν είναι Eco

), και πορεύεσαι.

Αμα κακομάθεις, ....άστα