Η αγγελία γράφει :
πωλείται ρολόι Rolex Submariner Date δεν γνωρίζω αν είναι γνήσιο 30€
....σε αυτήν την τιμή, προφανώς και είναι γνήσιο, κουτιά-χαρτιά, κλπ. Και δεκτός , οιοσδήποτε έλεγχος σε τεχνικό σας.
Πλάκα - πλάκα, χθες, ασχολήθηκα λιιιιιγο με αγγελίες, αυτοκινήτων μεν, και μάλιστα, συγκεκριμένου μοντέλου / χρονολογίας.
Πουλάει μια φίλη το δικό της, και με ρώτησε την γνώμη μου, σχετικά με την τιμή, επειδή το συγκεκριμένο, το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά.
Οι αγγελίες, και λέω και την πηγή, και δέχομαι και μήνυση, ήταν στο Car.gr.
Το τι σκουπίδι, μαϊμού, ψεύδη, κλπ, αναρτώνται, είναι το κάτι άλλο.
Ο Ιούλιος, ο Βερν ντε, τοοοοοοοοοση φαντασία στις περιγραφές, δεν είχε.
Γνήσιο, πρώτο χέρι, του 2000. 160.000 χιλ, Ατρακάριστο, δερματινα, Special, book service. Το μοντελάκι, είναι του 1996, το πολύ, με σαλονάκι από ταπετσέρη, εξοπλισμός Γερμανίας, ( βάλε 500.000 χιλ ) αλλαγμένο τιμόνι ( τρακάρισμα / αερόσακος ? ), ζάντες δυτικών προαστίων, και ακόμα φοράει λάστιχα χιονιού.
Αλλο, χαρακτηρίζεται ως ειδική έκδοση για την επέτειο ( ! ), μόνο που το γεγονός που γιορτάζει την επέτειο, θα έρθει 10 χρόνια μετά.
Αμ, εκείνο το βενζινικίνητο, που έχει φτερό από το turbo diesel ?
Φυσικά, όλα αυτά που έβλεπα, περί του έτους 1990-1, ( επειδή τότενες είναι της φίλης ), μιλάμε για 30 χρονών αυτοκίνητα, έχουν ΟΛΑ μέχρι 160.000, κάποια και λιγότερα,
Και πολλά από δαύτα, είναι εισαγωγής ( ....το βλέπεις από τα καντράν, τα καθίσματα, την οροφή, κλπ ), που πολλαπλασιάζει τα αναμενόμενα χιλιόμετρα. Το δε, έτους 2000, είναι φαίνεται, από τότε που το έφεραν ίσως στην Ελλάδα. Αγορασμένο στην Γερμανία, με το κιλό !
Και οι περισσότεροι, είναι έμποροι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ! Αρα, εν γνώσει τους κοροϊδεύουν τον κόσμο ? !
Δεν ξέρουν, ότι οι ψαγμένοι, όπως πχ εγώ, βλέπουνε το VIN, και ξέρουν πότε φτιάχτηκε, για που, και με τι εξοπλισμό ?
Στα ρολόγια, υποθέτω, θα είναι η αντίστοιχη εικόνα.