Εμενα παντως, παρ' ολο που εχω αλλαξει δεκαδες ρολογια τα τελευταια χρονια, δε βρεθηκε ενας να δωσει δεκαρα τσακιστη για το τι ρολοι φοραω. Ουτε καν να με ρωτησει. Τι να πω; Μπορει να αποτελω την εξαιρεση.
Μονο ενας μια φορα μου ειπε "ομορφο το ρολοι. Τυπου ρολεξ, ετσι;" και ηταν τοτε που φορουσα το σουμο το μαυρο.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλιότερα που είχα το Orient Mako XL με την πορτοκαλί στεφάνη (που δεν το λες ούτε καν homage) πολλοί μου έλεγαν
"Ωραίο! Ωμέγα ε?"
χαχαχα! κι εμενα μου ετυχε με το ιδιο ρολόι (Orient mako xl, του 2013 όχι του 1979...) να το περάσουν για sub. Δηλαδή θα επρεπε μια εταιρεία σαν την orient να μην ξαναβγαλει Mako XL, ή η Glycine το Combat sub γιατι μοιάζει στο "τρισκατάρατο" που όμως όλοι (σχεδόν) το θέλουν και όλοι το αντιγράφουν...

Παιδιά τα πραγματα ειναι σχετικά απλά, εμεις τα μπερδευουμε πολύ. Και εχουν ως εξης:
1. Υπάρχουν πολλοί,πάρα πολλοί ασχετοι οσον αφορά τα ρολογια, Γνωριζουν μια δυο μαρκες ολες κι ολες και αυτές ουτε καν από την εικόνα, μόνο από το όνομα (και καλά κανουν...) - Γενική αλήθεια.
2. Εσύ ο ψιλο-σχετικός, αν εχεις να παρεις την χ-ψ μαρκα ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ στο καφέ, στο μπαρ, στο εστιατόριο, το παιρνεις, τοφοράς και το φχαριστιεσαι, μόνος σου ή ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΟΥ.
3. Αν δεν εχεις να πάρεις την Χ-Ψ μαρκα που ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ, εχεις 2 επιλογές.
α) Παραδεχεσαι ότι δεν ειναι η Χ-Ψ μαρκα ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ και μπαινεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τι φοράς, τι ποιοτικό ειναι και τι ιστορία έχει κλπ.κλπ.,
β) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ "ΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ, ΕΙΝΑΙ Η Χ-Ψ ΜΑΡΚΑ" ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ (σιγα μη στο ζητησει να το δει από κοντά ή να το φορέσει

) και ετσι πετυχαίνεις 2 ωραία πράγματα: 1. Του "μπαινεις στο μάτι" και τον κανεις να ζηλέψει ο ΑΣΧΕΤΟΣ (αν ειναι αυτός ο σκοπός σου) και 2. Γελάς χαιρέκακα από μέσα σου που με υποδεκαπλάσια και βάλε λεφτά τον έστειλες "αδιάβαστο" τον ΑΣΧΕΤΟ!!

Διαλέγετε και παίρνετε, αναλογα την περιπτωση, του πόσο ασχετος φαίνεται ο άλλος και πόσο "ανοιχτομάτης" ειναι....βεβαια όπως όλα στη ζωή, υπάρχει και το σχετικό ρισκο...

Υγ. Η "τραγωδία" θα ήταν να ειχες πάρει κανα Blancpain FF και να σου λέγανε 'με'γειά το seiko...!!!"