Αποστολέας Θέμα: Αγορά μέσα στον Απρίλιο  (Αναγνώστηκε 19887 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Αγορά μέσα στον Απρίλιο
« στις: Μάρτιος 23, 2017, 06:56:53 πμ »
Καλημέρα σε όλους ,είμαι καινούργιος στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας. Δέν γνωρίζω από μηχανισμούς εταιρίες κλπ με λίγα λόγια είμαι άσχετος  :) Αυτά πού θέλω να έχει το ρόλοι είναι: να γράφει αριθμό του μήνα,να είναι σχετικά μικρό (ο καρπός μου είναι μόλις 15,5) και τέλος να είναι αυτόματο.Η χρήση του ρολογιού θα είναι καθημερινή όλο τον χρόνο,δεν έχω άλλο ρολόι, και το μόνο που ζητάω είναι να είναι αξιόπιστο (μόνο την ώρα θέλω να δείχνει δεν το θέλω για ψαροντούφεκο η για βουνό)χαλαρά πράγματα όπως καταλάβατε.

τα είδα σε εικόνες και βίντεο στο youtube και μου αρέσουν αυτά ως τώρα:

1) https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/aqua-terra-150m/master-co-axial-415-mm/23110422103003/
2) https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/planet-ocean-600m/omega-co-axial-master-chronometer-395-mm/21530402003001/
3) https://www.tagheuer.com/en/watches/tag-heuer-carrera-calibre-5-automatic-watch-39-mm-war211c-ba0782

Άν έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε με χάρα να το κοιτάξω.

* Φυσικά πρέπει να τα δοκιμάσω από κοντά γιά να δω αν ταιριάζουν στον καρπό μου.Έχω σκοπό να ξεκινήσω απο βδομάδα τις δοκιμές
 Συγγνώμη για το '' σεντόνι ''

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορά μέσα στον Απρίλιο
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 23, 2017, 09:17:04 πμ »
Με την παραδοχή του ότι δεν ξέρεις και την ερώτηση σου εδώ, ήδη έχεις κάνει τη σωστή αρχή! :-)
Δύο ερωτήσεις, για να είναι ευκολότερη η παροχή βοήθειας:
Τι μπάτζετ έχεις;
Σα στυλ, προτιμάς το aqua terra ( που by the way βγαίνει και σε 38.5μμ, πιο ταιριαστό στον καρπό σου)και το tag, η το planet ocean? Το ΡΟ είναι πιο σπορ κτλ στο στυλ του....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 23, 2017, 10:50:06 πμ »
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση,το μπάτζετ που διαθέτω είναι η τελική τιμή να είναι 5.000 max. Έχω διαβάσει 3 μέρες εδώ σαν επισκέπτης τα θέματα για προτάσεις ρολογιών κι έχω ενθουσιαστεί!Γι'αυτό και έγινα μέλος για να κάνω σωστή επιλογή! Τα 2 Ωμέγα με έχουν τρελάνει,το Ταγκ όχι και τόσο αλλά όποιο κάτσει καλά στο χέρι μου θα το πάρω...Φυσικά δε λέω όχι και σε χρονογράφο  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 23, 2017, 11:16:44 πμ »
Με πεντε χιλιαρικα παιζεις σε δυνατη κατηγορια και οι επιλογες ειναι αρκετες..Ωραιες οι προτασεις σου αλλα μεταξυ ομεγκα και ταγκ κλινω προς άκουα τερα, οχι οτι το ταγκ "χανει" καπου...Ανετα επαιρνα το καινουργιο χρυσο tudor bb  ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 23, 2017, 11:21:31 πμ »
Χρυσό? Είμαι 36 οπότε νομίζω μικρός για χρυσό. Πάντως το Aqua terra σε περίπτωση που μου κάνει θα έχω τρομερό δίλλημα γιατί το ανθρακί σκοτώνει όπως και το μπλέ.Το Ocean 600m είναι 39.5.Λογικά κάποιο θα κουμπώσει δε μπορεί χεχε.  Και Panerai 40mm υπάρχουν λίγο ακριβά όμως  :P αλήθεια με την έκπτωση τι γίνεται σε περίπτωση μετρητών?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 23, 2017, 11:26:17 πμ από Fanshow »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 23, 2017, 12:56:35 μμ »
Δεν ξερω μηπως ο Χαρης εννοουσε το μπρουτζινο, αλλα οπως και να χει, ειτε χρυσο ειτε μπρουτζινο, δε θα ταν καλα για πρωτο καλο ρολοι, καλυτερα κατι πιο "ευελικτο" , ητοι ατσαλι.
Πρεπει οπωσδηποτε να δεις ως τι μεγεθη ενδιαφερεσαι, μια που ο καρπος σου ειναι αρκετα μικρος.

Επισης επειδη δεν ειμαι εξοικειωμενος με τιμες ρολεξ ελλαδα, δεν ξερω αν θα μπορουσες να δεις καποιο απ τα datejust /oyster/ explorer 1 etc.
Επισης απο tudor που προτεινε ο Χαρης, θα σου προτεινα  το black bay 36, κοντα στα 2κ και ειναι ομορφο και πολυ συμμαζεμενο.

Σημα κατατεθεν των πανεριων ειναι η macho-συνη τους, οποτε σε 40ρι χανει το χαρακτηρα του κατα τη γνωμη μου, ασε που πολλα λεφτα οπως ειπες...
Χρονογραφος σε μικρο μεγεθος, εκτος του οτι πλην του ακριβου daytona και του speedy σε 40ρι δε μου ρχονται πολλα, ισως το dial να ναι λιγο "συνωστισμενο"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 23, 2017, 13:05:56 μμ »
Το χρυσο το ανεφερα χαριτολογωντας λογω της εκρηκτικης αρχικης του τιμης στα 4.900$!!! Στα λεφτα αυτα μια χαρα κοιτας προς Ελβετια μερια, και οπως ειπε και ο Γιαννης παραπανω ξεκινα να επισκεπτεσαι καταστηματα...Ομεγκα, τούντορ και ταγκ μονοπωλουν το ενδιαφερον μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 23, 2017, 14:29:08 μμ »
Έως 5.000 διαθέτεις εεεε...?! Αυτά είναι πολλά λεφτά φίλε μου..!   8)  Η πιο έξυπνη αγορά που θα μπορούσες να κάνεις για μένα είναι ένα μεταχειρισμένο ρολεξ. Explorer l, Explorer ll 40mm,sub pre ceramic είναι αγορές για μια ζωή, μην σου πω και για 2-3 αφού θα το δώσεις στον γιο σου κτλπ...!   Αλλά καταλαβαίνω ότι δύσκολα πας σε μεταχειρισμένο για πρώτο καλό ρολόι όταν δεν είσαι ιδιαίτερα ψημενος σε αυτό το σπορ και η μπουτίκ experience είναι ωραία φάση...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 23, 2017, 15:21:05 μμ »
πολλα τα λεφτα... μη κανεις πολυ γρηγορα την αγορα απο ενθουσιασμό για καποιο ρολοι... δοκιμασε αρκετα και μετα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 23, 2017, 15:21:50 μμ »
πολλα τα λεφτα... μη κανεις πολυ γρηγορα την αγορα απο ενθουσιασμό για καποιο ρολοι... δοκιμασε αρκετα και μετα
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 23, 2017, 18:39:00 μμ »
Γιά πρώτο προτιμώ να είναι καινούργιο,σκοπεύω να πάω στη μπουτίκ της Ω στην Πανεπιστημίου να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα και να ρωτήσω και τι έκπτωση κάνουν.Αλήθεια πως θα καταλάβω αν το ρολόι το έχουν χρόνια στο κατάστημα η είναι στη βιτρίνα κλπ?Γίνεται να τους πω να το παραγγείλουν κι ας το έχουν διαθέσιμο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 23, 2017, 18:48:14 μμ »
Γιά πρώτο προτιμώ να είναι καινούργιο,σκοπεύω να πάω στη μπουτίκ της Ω στην Πανεπιστημίου να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα και να ρωτήσω και τι έκπτωση κάνουν.Αλήθεια πως θα καταλάβω αν το ρολόι το έχουν χρόνια στο κατάστημα η είναι στη βιτρίνα κλπ?Γίνεται να τους πω να το παραγγείλουν κι ας το έχουν διαθέσιμο?

Μόνο για δοκιμή φιλαράκι μου...!  Μην σου περάσει από το μυαλό να ψωνισεις από εκεί...!    Να υπολογίζεις ένα 25 με 30 % έκπτωση επί της αρχικής τιμής στα καταστήματα...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 23, 2017, 19:02:14 μμ »
25%  αυτά είναι καλά νέα! Το Ocean 39.5mm έχει 6.000 και το Aqua terra 38.5mm έχει 4700.Θα πάρω και ρέστα  ;) Πάντως με ενδιαφέρει να είναι αφόρετο το ρολόι μη μου πλασάρουν τίποτα χιλιοφορεμένα   ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 23, 2017, 19:26:07 μμ »
Οι μπουτίκ δεν κάνουν έκπτωση ποτέ.
Από επίσημο αντιπρόσωπο να το πάρεις.
Θα κοιτάξεις να έχει όλα του τα αυτοκόλλητα επάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 23, 2017, 19:35:19 μμ »
Δοκίμασε....  σκέψου το....   δοκίμασε....   σκέψου το ξανά....   ξαναδοκιμασε.....!  Και μόλις αποφασίσεις σου στέλνω inbox επίσημο αντιπρόσωπο που σου κάνει σε Cash 30% έκπτωση επί της αρχικής...! Γιατί σε αυτά τα ποσά το 5% κάνει την διαφορά...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions