Αποστολέας Θέμα: CASIO G-Shock GW-M5610-1ER  (Αναγνώστηκε 1754 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vaggiano

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
CASIO G-Shock GW-M5610-1ER
« στις: Μάρτιος 13, 2017, 21:00:52 μμ »
Καλησπέρα σας,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και έλεγα να αγοράσω για καθημερινή χρήση το CASIO G-Shock GW-M5610-1ER
Εντάξει όλους όσους ρωτούν λένε πως δεν τους αρέσει αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο αυτόματος συγχρονιαμός του λειτουργεί στην Ελλάδα(¨Ηπειρο μένω),τα ηλιακά είναι αξιοπίστα και εάν το έχει αγοράσει κάποιος κ είναι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος και
εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι  άλλο(αντοχή κ ελαφρύ λόγω θέματος στον καρπό) παρακαλώ.
Πολλές ερωτήσεις σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: CASIO G-Shock GW-M5610-1ER
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 13, 2017, 21:10:29 μμ »
Μια χαρά ρολόι είναι, δεν πιστεύω να έχεις θέμα με το σήμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 13, 2017, 22:04:55 μμ »
Καλησπέρα σας,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και έλεγα να αγοράσω για καθημερινή χρήση το CASIO G-Shock GW-M5610-1ER
Εντάξει όλους όσους ρωτούν λένε πως δεν τους αρέσει αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο αυτόματος συγχρονιαμός του λειτουργεί στην Ελλάδα(¨Ηπειρο μένω),τα ηλιακά είναι αξιοπίστα και εάν το έχει αγοράσει κάποιος κ είναι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος και
εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι  άλλο(αντοχή κ ελαφρύ λόγω θέματος στον καρπό) παρακαλώ.
Πολλές ερωτήσεις σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλως ήρθες.

Όσοι σου λένε ότι δεν τους αρέσει,δεν είναι κριτήριο καθώς είναι γνωστή η κακογουστιά του Έλληνα γενικώς,αλλά
κι ακόμα πιο έντονα στα ρολόγια.Κοίτα λίγο γύρω σου τι φοριέται,και θα καταλάβεις τι σου λέω.
Ρολογάρα είναι,ότι πιο κλασσικό και διαχρονικό μπορείς να πάρεις σε ψηφιακό.Προχώρα άφοβα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2017, 22:07:06 μμ από Petros1 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 13, 2017, 22:05:04 μμ »
Έχω ακριβώς το ίδιο.
Είναι πάρα πολύ αξιόπιστο.
Το φοράς και το ξεχνάς.
Με το σήμα δεν έχει θέμα απλώς να θυμάσαι ότι επειδή είμαστε οριακά στη λήψη εδώ στην Ελλάδα από Γερμανία που είναι ο πλησιέστερος πομπός, θα πιάνει βράδυ και με καλό καιρό.

Αλλά για να μην υπάρχει παρεξήγηση και χωρίς λήψη το ρολόι δουλεύει σαν απλό quartz με ακρίβεια που καλύπτει άνετα την καθημερινότητα περίπου 15δλ το μηνα +-
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 13, 2017, 22:40:10 μμ »
Έχω ακριβώς το ίδιο.
Είναι πάρα πολύ αξιόπιστο.
Το φοράς και το ξεχνάς.
Με το σήμα δεν έχει θέμα απλώς να θυμάσαι ότι επειδή είμαστε οριακά στη λήψη εδώ στην Ελλάδα από Γερμανία που είναι ο πλησιέστερος πομπός, θα πιάνει βράδυ και με καλό καιρό.

Αλλά για να μην υπάρχει παρεξήγηση και χωρίς λήψη το ρολόι δουλεύει σαν απλό quartz με ακρίβεια που καλύπτει άνετα την καθημερινότητα περίπου 15δλ το μηνα +-

Αν παιρνει από Γερμανία, αυτό είναι το θεωρητικό διάγραμμα διανομής.

Αλλά έχεις μπροστά σου κ'άποιους ορεινούς όγκους, και εξαρτάται και που είσαι στην Ηπειρο.

Βράδυ, έχεις καλύτερη λήψη.

image upload
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.