Αποστολέας Θέμα: Γνώμες...?!!!  (Αναγνώστηκε 2354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Γνώμες...?!!!
« στις: Μάρτιος 10, 2017, 11:40:55 πμ »
Παιδιά πια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο..?! ???
The Most REBELLIOUS Swiss Automatic Watch Ever - LIV Watches by LIV - Swiss Watches — Kickstarter
https://www.kickstarter.com/projects/chazanow/the-most-rebellious-swiss-automatic-watch-ever-liv?ref=a0z94e&utm_source=facebook&utm_medium=mobile&utm_campaign=Rebel&utm_content=WestEU_HighEnd-KS

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Γνώμες...?!!!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 10, 2017, 11:45:36 πμ »
Είναι ιδιαίτερο σχέδιο. Φαίνεται καλοφτιαγμένο και με το ταμπελακι Swiss Made κερδίζει πόντους. Εάν για κάποιον τα γούστα του στα ρολόγια είναι του στυλ Richard Μille νομίζω είναι μια καλη προσιτή επιλογή. Προσωπικά είμαι φαν των στρογγυλων ρολογιών και το μονο μη στρογγυλο που θα φορούσα θα ήταν το Monaco.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 10, 2017, 11:56:02 πμ »
Το ρολόι φαίνεται πανέμορφο...!
  Όσον αφορά το project όμως...?!!! Υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος τα λεφτά του...?
Δεν καταλαβαίνω και πολύ τι παίζει με το Kickstarter...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 10, 2017, 11:58:55 πμ »
Μου αρέσει.πολυ.

Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι παίζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 10, 2017, 17:23:14 μμ »
Ωραιο, φερνει σε apple watch και φαινεται εγινε προσεγμενη δουλεια...Το μπλε-πορτοκαλι για μενα ξεχωριζει περισσοτερο..Η τιμη του καθολου κακη γί αυτα τα προσφερει, ισως να πεσει κι αλλο με περισσοτερες παραγγελιες.. ;)
Απλα για μενα προηγειται ενα bulova curv titanium (98a162) στα ιδια λεφτα που θα με συγκινουσε περισσοτερο... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 10, 2017, 17:36:52 μμ »
Αυτά τα ρολόγια των kickstarter δεν τα καταλαβαίνω. Περισσότερο για αρπαχτή είναι παρά για εδραίωση. Το θεωρώ μεγάλη μούφα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 10, 2017, 17:47:56 μμ »
Αυτά τα ρολόγια των kickstarter δεν τα καταλαβαίνω. Περισσότερο για αρπαχτή είναι παρά για εδραίωση. Το θεωρώ μεγάλη μούφα.
να σου πω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 10, 2017, 17:51:49 μμ »
Το ρολόι φαίνεται πανέμορφο...!
  Όσον αφορά το project όμως...?!!! Υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος τα λεφτά του...?
Δεν καταλαβαίνω και πολύ τι παίζει με το Kickstarter...!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Υπάρχει ένας στόχος πχ 200000.
Αν δεν επιτευχθεί, τοτε επιστρεφει τα χρήματα
Αν επιτευχθει ο στοχος, το προτζεκτ τρεχει και συνήθως παιρνεις το αντικείμενο που υποσχεται ο προτζεκτάς αναλογα με το ποσο που κατεθεσες.
 Βεβαια, δεν υπαρχει ανεξαρτητος ποιοτικος ελεγχος ουτε μια εταιρεια απο πισω για εγγυησεις κλπ στις περισσότερες περιπτώσεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 10, 2017, 17:54:29 μμ »

Μα κανεις δεν εγγυάται οτι προκειται για εδραιωση Προσπάθεια κανει εκεινος που ξεκινα το προτζεκτ. Δεν υποκρινεται οτι ειναι μεγαλη εταιρεια κλπ
Αν ειναι μουφα ή όχι είναι υποκειμενικο.
Μπορεί να αποδειχτει ενα καλο ποιοτικο ρολόι αλλα χωρις συνεχεια και χωρις εγγυηση, ή ένα ψευτοπραγματακι της πλακας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 10, 2017, 23:56:18 μμ »
Πάντως έχουν βγάλει και άλλο ρολόι... 
το οποίο βέβαια δεν μου αρέσει καθόλου σε αντίθεση με το τρέχον project τους...!

Esti says...
https://www.livwatches.com/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 11, 2017, 11:33:03 πμ »

Υπάρχουν δυο τρία microbrands τα οποία έχουν ψιλό εδραιωθεί και πάρει το respect από reviewers του χώρου οι οποίοι ξεκίνησαν από kickstarter. Πχ Straton και η Nezumi. Συνεχίζουν και μετά τις πετυχημένες τους καμπάνιες και έχουν όμορφα ρολογια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 11, 2017, 12:10:46 μμ »
Περα απ το υποκειμενικο της αισθητικης του ρολογιου (εμενα πχ δε μ' αρεσει ιδιαιτερα). ρισκο δεν υπαρχει, αφου το backing που κανεις με τα χρηματα σου επιστρεφεται αν δεν ευοδωθει το εγχειρημα.
Το μονο μειον ειναι οτι επειδη απ τη στιγμη της " στηριξης" που θα κανεις ως την υολοποιηση του εγχειρηματος μεσολαβει ενας χρονος περιπου, εχεις τα χρηματα σου δεσμευμενα ως τοτε .
Απ την αλλη, δειχνει στη σελιδα καθε προτζεκτ τι ποσοστο της χρηματοδοτησης εχει συγκεντρωθει ως τοτε, οποτε μπορεις να κανεις μια ασφαλη εκτιμηση του αν θα πετυχει η οχι. Πχ το συγκεκριμενο εχει ηδη απο 30000$ στοχο πιασει τα...800.000!
Αυτο συμβαινει με καποια που ηδη πριν ξεκινησει η kickstarter καμπανια τους δημιουργουν απο πριν πολυ hype στα social media κι αρα ειναι ολοι πανω απ το πληκτρολογιο να προλαβουν τα early bird rewards κτλ.

Οποτε ανασφαλεια οσον αφορα τα χρηματα σου δεν υπαρχει, το ρισκο εγκειται αλλου : Οι πιο πολλοι ειναι εταιρειες που μολις μπαινουν στο χωρο, κανουν μεν μια τιμια προταση, με συμπαθητικα υλικα, μηχανες, ζαφειρια, πολλα λουρακια κτλ κτλ, αλλα οπως ολοι ξερουμε, το ρολοι ειναι παραπανω απ το αθροισμα των μερων του : Ως απειρη εταιρεια, υπαρχουν ερωτηματικα τοσο για την ποιοτητα συναρμολογησης, φινιρισματος κτλ αρχικα, οσο και για την υποστηριξη /σερβις κτλ μετα.

Εχουν υπαρξει εταιρειες που ξεκινησαν απ το kickstarter και "εμειναν" οπως η lew & huey, helgray ,straton, zelos etc. Εγω απ τη μερια μου εχω παραγγειλει και περιμενω μες την ανοιξη να παραλαβω το hamtun watch (titanium diver), το οποιο τοτε ειχε κανει ρεκορ γρηγοροτερης χρηματοδοτησης στο kickstarter. Με κερδισε οτι ειχε βαλει πολλα stretch goals (οσο ξεπερνας το στοχο, σε επιβραβευει, κι ο συγκεκριμενος εδωσε 4-5 εξτρα rewards απ τη χρηματοδοτηση). Το κακο με τα stretch goals ειναι οτι ενεχουν τον κινδυνο να παρατεινουν την παραγωγη του ρολογιου, αλλα οπως και να χει, σε οποιοδηποτε σημειο ενος προτζεκτ μπορεις να ακυρωσεις τη στηριξη σου νομιζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 11, 2017, 16:00:43 μμ »
Περα απ το υποκειμενικο της αισθητικης του ρολογιου (εμενα πχ δε μ' αρεσει ιδιαιτερα). ρισκο δεν υπαρχει, αφου το backing που κανεις με τα χρηματα σου επιστρεφεται αν δεν ευοδωθει το εγχειρημα.
Το μονο μειον ειναι οτι επειδη απ τη στιγμη της " στηριξης" που θα κανεις ως την υολοποιηση του εγχειρηματος μεσολαβει ενας χρονος περιπου, εχεις τα χρηματα σου δεσμευμενα ως τοτε .
Απ την αλλη, δειχνει στη σελιδα καθε προτζεκτ τι ποσοστο της χρηματοδοτησης εχει συγκεντρωθει ως τοτε, οποτε μπορεις να κανεις μια ασφαλη εκτιμηση του αν θα πετυχει η οχι. Πχ το συγκεκριμενο εχει ηδη απο 30000$ στοχο πιασει τα...800.000!
Αυτο συμβαινει με καποια που ηδη πριν ξεκινησει η kickstarter καμπανια τους δημιουργουν απο πριν πολυ hype στα social media κι αρα ειναι ολοι πανω απ το πληκτρολογιο να προλαβουν τα early bird rewards κτλ.

Οποτε ανασφαλεια οσον αφορα τα χρηματα σου δεν υπαρχει, το ρισκο εγκειται αλλου : Οι πιο πολλοι ειναι εταιρειες που μολις μπαινουν στο χωρο, κανουν μεν μια τιμια προταση, με συμπαθητικα υλικα, μηχανες, ζαφειρια, πολλα λουρακια κτλ κτλ, αλλα οπως ολοι ξερουμε, το ρολοι ειναι παραπανω απ το αθροισμα των μερων του : Ως απειρη εταιρεια, υπαρχουν ερωτηματικα τοσο για την ποιοτητα συναρμολογησης, φινιρισματος κτλ αρχικα, οσο και για την υποστηριξη /σερβις κτλ μετα.

Εχουν υπαρξει εταιρειες που ξεκινησαν απ το kickstarter και "εμειναν" οπως η lew & huey, helgray ,straton, zelos etc. Εγω απ τη μερια μου εχω παραγγειλει και περιμενω μες την ανοιξη να παραλαβω το hamtun watch (titanium diver), το οποιο τοτε ειχε κανει ρεκορ γρηγοροτερης χρηματοδοτησης στο kickstarter. Με κερδισε οτι ειχε βαλει πολλα stretch goals (οσο ξεπερνας το στοχο, σε επιβραβευει, κι ο συγκεκριμενος εδωσε 4-5 εξτρα rewards απ τη χρηματοδοτηση). Το κακο με τα stretch goals ειναι οτι ενεχουν τον κινδυνο να παρατεινουν την παραγωγη του ρολογιου, αλλα οπως και να χει, σε οποιοδηποτε σημειο ενος προτζεκτ μπορεις να ακυρωσεις τη στηριξη σου νομιζω.

Ωραίος...  έγινε κατανοητό...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 11, 2017, 21:51:05 μμ »
https://www.kickstarter.com/projects/203389148/seals-watch-company-elegant-automatic-wrist-watche?ref=discovery

Μπήκα λοιπόν στο kickstarter και χαζεύω τι προσπαθεί να στηθεί. Είναι πραγματικά 100αδες οι προσπαθείες που ζητούν χρηματοδότες. 

Μου άρεσε το παραπάνω που έβαλα στο Λίνκ. Η κάσα του για μένα είναι υπέροχη.

Μερικά αξίζουν προσοχής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions