Είναι δύσκολο vs, καθώς αν και τα τρία είναι diver έχουν διαφορετικό στυλ και νομίζω πως όλα -σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο- έχουν περάσει από τη σκέψη μας.
Αν δεν είχα επισκεφτεί το forum και δεν ασχολιόμουν όπως σήμερα, μάλλον θα πήγαινα κατευθείαν στο Omega. Το Seiko είναι για όσους έχουν καταφέρει και έχουν ξεπεράσει εντελώς τους κανόνες του marketing και ξέρουν τι θέλουν.
Το Tudor για μένα και σαν μάρκα και σαν ρολόι έχει το σεβασμό μου (και μαζί του και η μαμά Rolex). Και εξηγούμαι. Για κάποιον σαν κι εμένα που δεν έχει τη Rolex στις επιλογές του (αλλά ποτέ και με τίποτα), είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η ανεξαρτησία που βγάζει αυτό το ρολόι. Το ρολόι όχι μόνο δεν δανείζεται στοιχεία από τη μαμά εταιρεία αλλά καταφέρνει να έχει και μοναδικά χαρακτηριστικά σε σχέση με όλον τον ανταγωνισμό.
Οπότε για μένα δεν υπάρχει πιο λάθος έκφραση περί "φτωχού συγγενή της Rolex" ή "το Rolex των φτωχών". Πρόκειται για έκφραση που θα διατυπώσει νεόπλουτος μετά από καθοδήγηση ηλίθιου πωλητή και βασίζεται στο -επίσης ηλίθιο- επιχείρημα της διαφοράς του πεδίου τιμών και νομίζει πως με αυτόν τον τρόπο "εξαργυρώνει" κύρος Rolex σε Tudor ρολόι.