Και ναι, αγαπητοί φίλοι σήμερα ήρθε και η απάντηση της Steinhart, στο ερωτηματολόγιο που έστειλα.
Όπως και στην περίπτωση της CW, θα παραθέσω αυτούσιο το αγγλικό κείμενο και την μετάφραση και σας παρακαλώ μη διστάσετε να σχολιάσετε/διορθώσετε.
Λοιπόν η απάντηση της Steinhart έχει ως εξής:
Dear Sir,
Q 1: We are not planning in-house movement, but to stay with the Swiss ETA movements, which ensure a high quality to a “honest” price.
Δεν σχεδιάζουμε την ανάπτυξη "in-house" μηχανής αλλά να παραμείνουμε στις Ελβετικές ΕΤΑ, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιοτητα σε "τίμια" τιμή.
Q 2: For us, the online shop, presence in Facebook and Instagram and our distributors worldwide are more than sufficient. We are presently not looking for additional distributors/resellers.
Για εμάς, το διαδικτυακό κατάστημα, η παρουσία στο Facebook και στο Instagram καθώς και οι μεταπωλητές μας παγκοσμίως είναι παραπανω από αρκετά. Επί του παρόντος δεν αναζητούμε άλλους μεταπωλητές/αντιπροσώπους.
Q 3: Well, we can’t talk for others. But for ourselves, we will stick to our company credo and continue to offer high quality watches to “very honest” prices. We don’t see any sign of problem what so ever in the future.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους άλλους. Αλλά σε ό,τι μας αφορά, θα παραμείνουμε στα "πιστεύω" της εταιρείας μας να προσφέρουμε υψηλής ποιοτητας ρολόγια σε "πολύ έντιμη" τιμη. Δεν βλέπουμε καμια ένδειξη για πρόβλημα ούτε στο μέλλον.
Viele Grüße,
Best regards,
Judith H. Kuchler
Steinhart Watches GmbH
Υπενθυμίζω ότι οι ερωτήσεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες με αυτές που υποβλήθηκαν στην CW καθώς και σε άλλες εταιρείες.
Ερώτηση 1η:
Το ωρολογοφιλο κοινο βλέπει αρκετές μικρες και μεσαιες εταιρειες τελευταία να κατασκευάζουν homage ρολόγια γνωστών και ήδη αποδεκτών σχεδιων. Βεβαίως, η ποιοτητα και η υποστήριξη μετα την αγορά ειναι σημαντικά για τον πελάτη ως κριτήρια επιλογής. Εντούτοις, τα μοντέρνα σχέδια δε φαίνεται να αποτελούν πρωτη επιλογή των εταιρειών. Ποιο δρομο σκεφτεται να ακολουθησει η ..... στο μέλλον?
Ερώτηση 2η:
Αποτελεί το διαδίκτυο επαρκές κανάλι πωλήσεων για μια εταιρεία ωρολογοποιίας? Σχεδιάζετε στο μέλλον να έχετε παρουσία μεσω αντιπροσωπων ειδικά σε χώρες ή αγορες όπου τα προϊόντα σας γινονται ολοένα και πιο δημοφιλή?
Ερώτηση 3η:
Πιστεύετε ότι η αγορά της ωρολογοποιίας έχει αφήσει πίσω της τη φάση των εξαγορών? Υπάρχει χώρος για τις μικρές και τις μεσαίες εταιρείες στο μέλλον?