Καθως τα υπολοιπα κομματια της ταπεινης συλλογης εχουν δρομολογηθει και συντομα θα καταφτασουν κι επομενως θα παρουσιαστουν, αυτο που χα για πιο σιγουρο εμεινε τελευταιο να με ταλανιζει...
Θελω κατι σε military, ειτε field ειτε pilot, που να το φοραω ως casual/ καθημερινο ρολοι (κι αρα οχι πολυ busy κτλ).
Τελευταια εχω καταληξει ειτε σε καποιο glycine , η σε καποιο hamilton.
Μερικα μοντελα που μου εχουν αρεσει :

Μερικες παρατηρησεις :
Ολα θα φοριουνται με καφε δερματινο λουρακι κι ενιοτε κανα military νατο, ας μη ληφθει υπ οψιν.
Η μαρκα : Μεγαλος προβληματισμος...ενω και οι δυο χαιρουν εκτιμησης, κατα πασα πιθανοτητα χαμιλτον θα ειναι ενα που θα ερθει. Κι οσο κι αν ακουγεται χαζο, με χαλαει λιγο να εχω δυο της ιδιας μαρκας σε μια ουσιαστικα πενταδα ρολογιων.
Επισης η glycine οπως ξερουμε εξαγοραστηκε απ την φτου-κακα invicta και ηδη αλλαξε το λογκο της κτλ. Αυτα ειναι απ τα λιγα που χουν μεινει με το παλιο, ενδοξο pre-armani λογκο

. Δεν ξερω αν στο μελλον θα δωσει κατι και σε συλλεκτικη αξια, ελαχιστα με απασχολει.
Απ την αλλη, τα χαμιλτον μπορω να τα παρω απο ελλαδα, με οτι αυτο συνεπαγεται απο αποψη σερβις, ψυχικης ηρεμιας κτλ.
Το dial. Επειδη τα αλλα 2 πιο casual της συλλογης θα χουν σκουρο καντραν, πιο πολυ προσανατολιζομαι για κατι ανοιχτοχρωμο, ητοι τα 2 και 4 στις φωτο. Αυτο δεν ειναι βεβαια μονοδρομος, αλλα just saying...
Χαρακτηριστικα : Ειναι ολα με ΕΤΑ μηχανες, παρομοιου νομιζω επιπεδου -αλλα κουρδιστα κι αλλα αυτοματα. Μονο το 3 δεν εχει ζαφειρι ομως. Ολα ειναι 42αρια πλην του πρωτου και αν και δεν τα χω δοκιμασει, νομιζω θα μου καθονται καλα. Το πρωτο βγαινει και 38 και 42.
Και...το μαρουλι! Εκτος απ το πρωτο που παιζει στα 300, και τα 3 αλλα υπολογιζω να μου βγουν στα 500. (Για τα glycine βεβαια πρεπει να αποδεχτει την προσφορα μου θα της κανω και μετα να βγει τελωνειο. Αυτα τα υπολογιζεις /πληρωνεις τη στιγμη της αγορας, δεν παιζουν εκπληξεις, αλλα δεν αποφευγονται κιολας, τους ρωτησα

)
Οποτε θα ηθελα:
-Γνωμες για αυτα τα ρολογια
-Εναλλακτικες/ αλλες ιδεες?
- Παιζει να μπει poll for the lulz?
-Την αγαπη σας!
Υ.Γ. Εχω ηδη απορριψει, εστω και με βαρια καρδια laco, steinhart