Αποστολέας Θέμα: Αγορα εως 5500ε  (Αναγνώστηκε 18854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορα εως 5500ε
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 15:14:49 μμ »
Για αίσθηση μοναδικότητας εγώ μίλησα, αλλά πρώτον δεν με λένε Στέφανο.. :)

..και δεύτερον, καθόλου δεν επινοοώ λόγους.

"Μοναδικά" θεωρώ τα παρακάτω υπό την εξής πολύ συγκεκριμένη έννοια: αν διασχίσεις την Ελλάδα διαγωνίως και καθέτως όσες φορές θέλεις και συναντήσεις στο δρόμο κάποιο από αυτά, έλα να μου πεις...

Από την άλλη, πήγαινε σε οποιοδήποτε κεντρικό σημείο Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κάτσε ακίνητος μία ώρα και αν δεν δεις πάνω από 2-3 ρόλεξ (σαμπ ή gmt ή dj), πάλι έλα να μου πεις... :)

Αυτό εννοούσα και νομίζω είναι πολύ απλό και εύκολα κατανοητό.  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 15:22:54 μμ »
Μεχρι ν´αποδημησουμε εις τοπο χλοερο προλαβαινεις Στεφανε... :D Καλα χρυσα τα gs Στφανε, δεν αντιλεγω απλα προσωπικα, περα απ την ποιοτητα, λαμβανω υποψη μου κι αλλα πραγματ σ'αυτα τα λεφτα ;)

Μέχρι να αποδημήσουμε σε τόπο χλοερό και το Tzoker να κερδίσω Rolex στο χέρι μου δε θα δεις για τους λόγους που προανέφερε και ο Σπύρος.

Δόξα το Θεό υπάρχουν επιλογές.
Κι εγώ Χάρη μου λαμβάνω υπόψη και άλλα πράγματα, όταν και αν υπάρξουν τα λεφτά το βασικότερο στοιχείο είναι να μου αρέσει. Επειδή γράφει Rolex δεν είναι και υποχρεωτικό να μου αρέσει, ούτε θα καταπιέσω τον εαυτό μου να μου αρέσει με το ζόρι προκειμένου να λάβω υπόψη μου και άλλα "πράγματα".

Αν δεν είχα περιορισμό στο budget μου, τρία ακριβά ρολόγια θα είχα:

1. OMEGA De Ville Trésor 18k White Gold

2. GRAND SEIKO Black Ceramic Limited Edition

3. PANERAI Luminor Base 000

Όπως βλέπεις... Rolex δεν υπάρχει. Ούτε αντιπροσωπείες, ούτε αποστάσεις, ούτε επένδύσεις, ούτε φιγούρες, ούτε τίποτα. Υπάρχει μόνο ότι μου αρέσει πραγματικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 15:48:14 μμ »
Συγνωμη, τα ακρωνυμια STF και SVL με μπερδεψαν!  :)
Σπυρο εσυ εχεις ενα panerai λευκο το οποιο ειναι πολυ δυσκολο και ιδιαιτερο χρωμα και εχει απηχηση σε εναν στους 1000...Τι σημαινει αυτο;  Πως το ερμηνευεις εσυ;; Εγω το ερμηνευω οτι δεν πουλαει το μοντελο, κοινως δεν αρεσει και δεν ειναι εμπορικο, εσυ χαρακτηρισε το ως μοναδικο.. ;) Υποψιν δεν μειωνω το μοντελο για να μην παρεξηγηθω.. ;)
Το αλλο που παραθετεις διπλα του πιστεψε με το εχουν αρκετοι..Ο απο πανω ενοικος εχει 2 τετοια (πανεραι), ομεγκα και iwc αλλά ρολεξ δεν εχει...Τι παει να πει αυτο;; Ερμηνευσε το κι αυτο οπως θες.. ;)
Λοιπον, για να μην πιανουμε μια συζητηση η οποια εχει χιλιοαναλυθει, εγω παραπανω εξεφρασα μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη πως βλεπω το θεμα "ρολοι στα 5.500" ...Το σημειο "περι επινοησης λογων για μη αγορα ρολεξ" το ειπα γιατι οι λογοι που εξεφρασες προσωπικα δεν με επεισαν...Καλυτερα να ελεγες οτι δεν σου αρεσει το κοψιμο, η αισθητικη του, η ελλειψη ποιοτητας του (αν υπαρχει) κι οχι ζητηματα περι μοναδικοτητας, luxury κλπ...
Δηλ θες να μου πεις οτι σου αρεσει μεν το ρολεξ αλλα επειδη το χουν περισσοτεροι απ αυτους που εχουν το λευκο σου πανεραι, δεν αξιζει η αγορα του.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 16:35:53 μμ »
Σπυρο εσυ εχεις ενα panerai λευκο το οποιο ειναι πολυ δυσκολο και ιδιαιτερο χρωμα και εχει απηχηση σε εναν στους 1000...Τι σημαινει αυτο;  Πως το ερμηνευεις εσυ;; Εγω το ερμηνευω οτι δεν πουλαει το μοντελο, κοινως δεν αρεσει και δεν ειναι εμπορικο, εσυ χαρακτηρισε το ως μοναδικο.. ;) Υποψιν δεν μειωνω το μοντελο για να μην παρεξηγηθω.. ;)
Το αλλο που παραθετεις διπλα του πιστεψε με το εχουν αρκετοι..Ο απο πανω ενοικος εχει 2 τετοια (πανεραι), ομεγκα και iwc αλλά ρολεξ δεν εχει...Τι παει να πει αυτο;; Ερμηνευσε το κι αυτο οπως θες.. ;)
Λοιπον, για να μην πιανουμε μια συζητηση η οποια εχει χιλιοαναλυθει, εγω παραπανω εξεφρασα μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη πως βλεπω το θεμα "ρολοι στα 5.500" ...Το σημειο "περι επινοησης λογων για μη αγορα ρολεξ" το ειπα γιατι οι λογοι που εξεφρασες προσωπικα δεν με επεισαν...Καλυτερα να ελεγες οτι δεν σου αρεσει το κοψιμο, η αισθητικη του, η ελλειψη ποιοτητας του (αν υπαρχει) κι οχι ζητηματα περι μοναδικοτητας, luxury κλπ...
Δηλ θες να μου πεις οτι σου αρεσει μεν το ρολεξ αλλα επειδη το χουν περισσοτεροι απ αυτους που εχουν το λευκο σου πανεραι, δεν αξιζει η αγορα του.. ;D
Νομίζω ο Σπυρος λέει ότι έχει νόημα να φοράει κάτι που δεν θα δει στο χέρι ανθρώπου ο οποίος δεν ξέρει τι φοράει και δεν ζορισε το κεφάλι του για την επιλογή του με όρους ρολογοφιλ αλλά "α καλο το άσπρο αλλα το μαυρο κάνει λιγο περισσοτερο και ταιριαζει καλυτερα με το κοστουμι μου το γαμπριατικο". Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι και ισχύει και για μένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Miltos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 16:43:11 μμ »
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..
Οποτε απ'οτι φαινεται,η πλειοψηφια τεινει προς  rolex για διαφορους λόγους(αν και πολυ ωραιο το  zenith της τελευταιας φωτο) και μαλιστα αγορα απο Ελλαδα!
Κατι ακομη,απο ποια μαγαζια προτεινετε κ αν υπαρχει πιθανοτητα να πεσουν εστω πολυ λίγο οι τιμες..
Τελος,ποια η γνωμη για τη μαρκα frederique constant που φοραει ρολόι ενας φιλος μου που μενει Ελβετια;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2016, 16:49:57 μμ από Miltos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 16:56:14 μμ »
Νομίζω ο Σπυρος λέει ότι έχει νόημα να φοράει κάτι που δεν θα δει στο χέρι ανθρώπου ο οποίος δεν ξέρει τι φοράει και δεν ζορισε το κεφάλι του για την επιλογή του με όρους ρολογοφιλ αλλά "α καλο το άσπρο αλλα το μαυρο κάνει λιγο περισσοτερο και ταιριαζει καλυτερα με το κοστουμι μου το γαμπριατικο". Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι και ισχύει και για μένα.

Γιωργο δες σε αλλα φορουμ ποσα panerai εχουν δηλωθει...85 παρακαλω, αν δεν κανω λαθος..Αμφιβαλλω αν υπαρχουν τοσα ρολεξ συνολικα...Για ποια μοναδικοτητα μιλαμε;; Εγω δεν κοντραρομαι κι ουτε επιτιθεμαι στον Σπυρο, αλοιμονο, μην παρεξηγηθω.. ;) Σε πολλα που γραφει (μαζι και ο stef) με βρισκουν συμφωνο και ισως ο Σπυρος, (μαζι και και Στεφανος) να ειναι, οπως δηλωνουν, αυθεντικα αντιθετοι στην ιδεα κατοχης ρολεξ οντως για τους προειρημενους λογους...Απλα επειδη ειναι χιλιοειπομενοι απο αλλους δηθεν επαναστατες που κατεληξαν στο τελος ενθερμοι οπαδοι με αγορες ρολεξ εχουν εκληφθει ως ανερματιστοι ανευ ουσιας.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2016, 17:00:23 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:12:30 μμ »

Πριν κανένα μήνα, ένας φίλος (σοβαρός και έξυπνος άνθρωπος) μου είπε ότι πήγε το ρολόι του για σέρβις να του αλλάξουν..μπαταρία!

Να, το ρολόι του, φαίνεται στο βάθος:

Σαν και αυτόν, πάμπολλοι....

Χάρη, καθόλου θεωρητικές δεν είναι οι αντιρρήσεις μου.

Συγκεκριμένα, να, που ξεφορτώθηκα το ρόλεξ που είχα αγοράσει για εμένα:

Δεν το φορούσα σχεδόν καθόλου, ενώ το καμαρώνω καθημερινά, πειθόμενος ολοένα και περισσότερο ότι ουσιαστικά πρόκειται για γυναικείο ρολόι.

Μην τα μπερδεύουμε όμως: τα ρόλεξ είναι εξαιρετικά ρολόγια και με σοβαρή υποστήριξη. Για κάποιον που δεν ψάχνεται είναι οι ιδανικές επιλογές!

Ξαναλέω, για εμένα δεν είναι.. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:16:40 μμ »
Χαρη,καποιος για δικους του λογους ηθελε να κανει μια καταμετρηση,αυτο τι θα πει?Υπαρχουν περισσοτερα πανερια,απο τα ρολεξ?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2016, 17:19:37 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:18:56 μμ »
Πριν χρονια,διαβαζα σε φορουμ γενικου περιεχομενου,Rolex vs Panerai....το αρνητικο για τα πανερια ηταν οτι δεν ειχαν δικες τους μηχανες! :D Σημερα ομως ,εχουν μεγαλη αξια αυτα τα μοντελα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:34:51 μμ »
Σπυρο, ναι, καταλαβαινω τι θες να πεις... ;) Δεν μ´αρεσει να γενικευω Σπυρο και κακως εαν αθελα μου αφησα αυτο να εννοηθει.. ;) Υπηρξα κατοχος του submariner το 2005 αλλα δεν ειχα την σωφροσυνη να το κρατησω λογω νεανικης επιπολαιοτητας! Ακομα και τωρα προβληματιζομαι αν πρεπει καποιος "παρακινδυνευμενα" να κυνηγα συνειδητα την μοναδικοτητα ή ν´ακολουθει με ασφαλεια την πεπατημενη...Οπως και να χει η σταθεροτητα στις αποφασεις ενος ατομου ειναι αυτη που χαρακτηριζει ενα ατομο αξιοπιστο και ισορροπημενο! :)

Χαρη,καποιος για δικους του λογους ηθελε να κανει μια καταμετρηση,αυτο τι θα πει?Υπαρχουν περισσοτερα πανερια,απο τα ρολεξ?

Ισως να ημουν καπως υπερβολικος στην προσπαθεια μου να καταδειξω το γεγονος οτι και τα πανερια, τα οποια τα καραγουσταρω αμεσως μετα τα ρολεξ, τεινουν να χασουν κι αυτα την μοναδικοτητα τους με τον καιρο...Ολο και περισσοτεροι την θεωρουν ως την καλυτερη εναλλακτικη αντι του ρολεξ.. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:36:39 μμ »
Δεν τα θεωρω εναλλακτικη επιλογη,ισως τα Omega ,αλλα σιγουρα οχι τα Panerai
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #71 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:38:20 μμ »

Οποτε απ'οτι φαινεται,η πλειοψηφια τεινει προς  rolex για διαφορους λόγους(αν και πολυ ωραιο το  zenith της τελευταιας φωτο) και μαλιστα αγορα απο Ελλαδα!
Κατι ακομη,απο ποια μαγαζια προτεινετε κ αν υπαρχει πιθανοτητα να πεσουν εστω πολυ λίγο οι τιμες..
Τελος,ποια η γνωμη για τη μαρκα frederique constant που φοραει ρολόι ενας φιλος μου που μενει Ελβετια;

Φίλος, έχουμε σοβαρή συζήτηση εδωπέρα, μην μας το χαλάς με πεζές ερωτήσεις

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:41:02 μμ »

Φίλος, έχουμε σοβαρή συζήτηση εδωπέρα, μην μας το χαλάς με πεζές ερωτήσεις

Δεν του απαντας ομως,ειναι καλη επιλογη τα frederique constant ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #73 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:41:18 μμ »
Αυτά που βλέπω έξω είναι τα Omega και λόγω μάρκετινγκ, James Bond κοκ, Tag και πολύ Longines. Πανεραι δεν νομίζω να παίρνουν τόσο άτομα μη σχετικά, κυρίως γιατί η πρώτη ερώτηση είναι "με το μπρασελέ πόσο έχει;"

Αν βλέπεις κάποιον με ορισμένους συνδυασμούς ξέρεις ότι το παίζει το σπορ, π.χ Πανεραι με custom λουρί, JDM Seiko, Citizen αυτόματο, συμπληρωστε με ότι συμφωνείτε
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2016, 17:43:28 μμ από georgefl74 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοέμβριος 27, 2016, 17:43:47 μμ »
Αυτά που βλέπω έξω είναι τα Omega και λόγω μάρκετινγκ, James Bond κοκ, Tag και πολύ Longines. Πανεραι δεν νομίζω να παίρνουν τόσο άτομα μη σχετικά, κυρίως γιατί η πρώτη ερώτηση είναι "με το μπρασελέ πόσο έχει;"
μαλλον ειναι πιο εναλλακτικα ρολογια,ετσι τουλαχιστον εγινε διασημη απο τον Σταλονε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions