0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2017, 15:18:04 μμΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2017, 15:18:04 μμΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤέλεια κατάσταση (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 18, 2017, 15:26:12 μμΠαράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2017, 15:18:04 μμΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤέλεια κατάσταση (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλή είναι η κατάσταση Νικόλα αλλά μόνος είναι μισή απόλαυση ρε παιδιά!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2017, 15:57:25 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 18, 2017, 15:26:12 μμΠαράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2017, 15:18:04 μμΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤέλεια κατάσταση (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλή είναι η κατάσταση Νικόλα αλλά μόνος είναι μισή απόλαυση ρε παιδιά!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...όποιος δεν το έχει ζήσει φίλε μου, δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που λες. BTW, η μπύρα είναι για πέταμα, παρεκτός δηλαδή και την σερβίρισες επίτηδες έτσι με το πλάι.Μπύρα χωρίς αφρό, σημαίνει οξείδωση, αρα............................πέταμα. Τα "ξαδέλφια" τα βλήτα, ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κι εγώ νομιζα ότι παρέα ήταν οι αντζουγιες...
Και γω περιμενα να δω λουκουλεια γευματα, γυναικειες υπαρξεις, κρασια, χορους πανω στα τραπεζια ....Α ναι, εσυ εισαι που πηγες Καρπαθο κι οχι στο N'ammos, ετσι? Sorry, my bad... Καλα να περνας Στεφ!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.