Αποστολέας Θέμα: Συμβαίνει τώρα...  (Αναγνώστηκε 90479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Συμβαίνει τώρα...
« Απάντηση #135 στις: Δεκέμβριος 11, 2016, 21:06:39 μμ »
Σήμερα ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5 αγώνων σκοποβολής Benchrest 2016. Έχασα μόνο έναν αγώνα τον Απρίλιο, δυό ημέρες αφού είχε γεννηθεί ο γιος μου!

Η συγκομιδή ήταν 1 χάλκινο και 3 χρυσά, πράγμα που μου δίνει μεγάλη χαρά αφού μάλλον θα είμαι και ο χρυσός Κυπελούχος στη γενική βαθμολογία (βαθμολογούνται οι 4 καλύτερες επιδόσεις από κάθε σκοπευτή).

Το καλοκαίρει του 2017 με περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σλοβενία! (το 2013 είχα συμμετάσχει στην αποστολή που πήγε στο Πίλζεν της Τσεχίας).

Send it from my WATCHphone
Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου Στεφαναρα!!....πρεπει να ειναι πααααρα πολυ ενδιαφερον χομπυ!!
Μπράβο Στεφ
Καμια φωτό με την Κορακάκη δεν έχεις? ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δεκέμβριος 11, 2016, 21:18:26 μμ »
Σας ευχαριστώ παιδιά, μη σκεφτείτε πως είμαι "ψώνιο" απλά είχα μεγάλη χαρά σήμερα και ήθελα να τη μοιραστώ!

:) :) :)

...και να την "ψώνισες", απόλυτο δικαίωμά σου, δικές σου επιτυχίες είναι, αν και η όλη παρουσία σου, δεν δείχνει κάτι τέτοιο.  :)

Και τιμή μας, που μοιράζεσαι εδώ, αυτές τις επιτυχίες και την χαρά σου.

Και εγώ κάποτε, .................μπλα-μπλα-μπλα............;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δεκέμβριος 11, 2016, 22:28:28 μμ »
Σήμερα ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5 αγώνων σκοποβολής Benchrest 2016. Έχασα μόνο έναν αγώνα τον Απρίλιο, δυό ημέρες αφού είχε γεννηθεί ο γιος μου!

Η συγκομιδή ήταν 1 χάλκινο και 3 χρυσά, πράγμα που μου δίνει μεγάλη χαρά αφού μάλλον θα είμαι και ο χρυσός Κυπελούχος στη γενική βαθμολογία (βαθμολογούνται οι 4 καλύτερες επιδόσεις από κάθε σκοπευτή).

Το καλοκαίρει του 2017 με περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σλοβενία! (το 2013 είχα συμμετάσχει στην αποστολή που πήγε στο Πίλζεν της Τσεχίας).

Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου Στεφαναρα!!....πρεπει να ειναι πααααρα πολυ ενδιαφερον χομπυ!!
Μπράβο Στεφ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Εγώ είμαι πιο παλιά φουρνιά στο Ολυμπιακό 10μετρο αν και κάποια στιγμή το 2010 είχα βάλει σκοπό να προπονηθώ για το Ρίο 2016 αλλά μέσα στην επόμενη διετία αλλάξαν τόσα πολλά στη ζωή μου που δεν υπήρχε ούτε διάθεση ούτε χρόνος για τις ελάχιστες 4 προπονήσεις εβδομαδιαίως.

Μέχρι χθες και για μια 6ετία μετείχα ως αντιπρόεδρος σε έναν σκοπευτικό σύλλογο που έφερε 2 νέα σκοπευτικά αθλήματα στη χώρα μας. Από χθες απελευθερώθηκα και έτσι θα μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στη σκοποβολή παρά στα διοικητικά, έτσι και αλλιώς το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Έχω την εξαιρετική τύχη να έχω και μια σύζυγο η οποία με ακολούθησε στη σκοποβολή και μάλιστα όχι απλά με ακολούθησε αλλά στο 10μετρο Ολυμπιακό τουφέκι ήταν και κατά πολύ καλύτερη μου και πιστεύω ακράδαντα πως οι δυνατότητες της είναι επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων, όμως η Ελλαδίτσα μας δεν μπορεί να υποστηρίξει και ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μόνοι μας, οι δυο μας.
Αυτά. Περισσότερα θα πούμε όταν με το καλό βρεθούμε από κοντά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δεκέμβριος 11, 2016, 22:32:11 μμ »
Ωραιος Καλη τυχη και δυναμη λοιπον στη νεα σου πορεια!!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δεκέμβριος 11, 2016, 23:06:47 μμ »
Το ότι φοράς την Ελληνική σημαία, εμένα μου αρκεί. Σου εύχομαι από καρδιάς, ότι καλλίτερο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δεκέμβριος 12, 2016, 07:39:46 πμ »

Μπράβο Στεφ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Εγώ είμαι πιο παλιά φουρνιά στο Ολυμπιακό 10μετρο αν και κάποια στιγμή το 2010 είχα βάλει σκοπό να προπονηθώ για το Ρίο 2016 αλλά μέσα στην επόμενη διετία αλλάξαν τόσα πολλά στη ζωή μου που δεν υπήρχε ούτε διάθεση ούτε χρόνος για τις ελάχιστες 4 προπονήσεις εβδομαδιαίως.

Μέχρι χθες και για μια 6ετία μετείχα ως αντιπρόεδρος σε έναν σκοπευτικό σύλλογο που έφερε 2 νέα σκοπευτικά αθλήματα στη χώρα μας. Από χθες απελευθερώθηκα και έτσι θα μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στη σκοποβολή παρά στα διοικητικά, έτσι και αλλιώς το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Έχω την εξαιρετική τύχη να έχω και μια σύζυγο η οποία με ακολούθησε στη σκοποβολή και μάλιστα όχι απλά με ακολούθησε αλλά στο 10μετρο Ολυμπιακό τουφέκι ήταν και κατά πολύ καλύτερη μου και πιστεύω ακράδαντα πως οι δυνατότητες της είναι επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων, όμως η Ελλαδίτσα μας δεν μπορεί να υποστηρίξει και ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μόνοι μας, οι δυο μας.
Αυτά. Περισσότερα θα πούμε όταν με το καλό βρεθούμε από κοντά.
Αμα εσύ είσαι χαρούμενος και γεμάτος, μην μασάς, ασε το κύκλωμα στην τύχη του..... Συγχαρητήρια, παντα επιτυχίες!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δεκέμβριος 25, 2016, 22:26:17 μμ »
Βλέπουμε το HUGO στον ΑΝΤ1 (εξαιρετική πρόταση για μικρούς και μεγάλους ωρολογόφιλους).

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δεκέμβριος 25, 2016, 22:30:02 μμ »
Τι ειναι αυτο,Στεφανε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δεκέμβριος 25, 2016, 22:41:17 μμ »
Βλέπουμε το HUGO στον ΑΝΤ1 (εξαιρετική πρόταση για μικρούς και μεγάλους ωρολογόφιλους).

Ωραία ταινία!

sent using tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δεκέμβριος 25, 2016, 22:43:40 μμ »
Τι ειναι αυτο,Στεφανε?

Είναι μια ωραία ταινία που ταιριάζει στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με θέμα ένα παιδί που κρυβόταν μέσα στα τεράστια ρολόγια ενός σιδηροδρομικού σταθμού και στους διάφορους κρυφούς χώρους του σταθμού. Περιέχει και τη επανασυναρμολόγηση ενός παλιού κουρδιστού ρομπότ.....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #147 στις: Δεκέμβριος 26, 2016, 13:12:31 μμ »

Στέφανε αξίζει η κυρτή?
Είσαι ευχαριστημένος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δεκέμβριος 26, 2016, 13:27:11 μμ »

Στέφανε αξίζει η κυρτή?
Είσαι ευχαριστημένος?

Νικόλα, είμαι κινηματογραφόφιλος! Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι είχα μια 40άρα Sony και τις ταινίες μου τις έβλεπα στο προτζέκτορα! Δυστυχώς η κρίση σκότωσε και το bluray! Δεν μου αρέσει το κατέβασμα των ταινιών. Άλλη συζήτηση που θα κάνουμε από κοντά....
Τώρα το ζητούμενο δεν ήταν η κυρτή (αν και στις 55 ίντσες με βόλεψε για αισθητικούς λόγους, καθώς κρύβει λίγο από το μέγεθος της και κούμπωσε στη συγκεκριμένη θέση με μελέτη που είχα κάνει πριν τη αγοράσω). Εδώ η επιθυμία ήταν η απόκτηση μιας OLED που κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία τεχνολογία σήμερα! Την πήρα εσκεμμένα FHD και όχι 4k. Πολλά χρήματα χωρίς να μπορείς να αξιοποιήσεις το 4k, τουλάχιστον με συχνότητα που να αξίζει την επένδυση. Η απόλαυση της εικόνας μιας OLED FHD είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε 4k LED.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δεκέμβριος 26, 2016, 16:18:15 μμ »

Στέφανε αξίζει η κυρτή?
Είσαι ευχαριστημένος?

Νικόλα, είμαι κινηματογραφόφιλος! Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι είχα μια 40άρα Sony και τις ταινίες μου τις έβλεπα στο προτζέκτορα! Δυστυχώς η κρίση σκότωσε και το bluray! Δεν μου αρέσει το κατέβασμα των ταινιών. Άλλη συζήτηση που θα κάνουμε από κοντά....
Τώρα το ζητούμενο δεν ήταν η κυρτή (αν και στις 55 ίντσες με βόλεψε για αισθητικούς λόγους, καθώς κρύβει λίγο από το μέγεθος της και κούμπωσε στη συγκεκριμένη θέση με μελέτη που είχα κάνει πριν τη αγοράσω). Εδώ η επιθυμία ήταν η απόκτηση μιας OLED που κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία τεχνολογία σήμερα! Την πήρα εσκεμμένα FHD και όχι 4k. Πολλά χρήματα χωρίς να μπορείς να αξιοποιήσεις το 4k, τουλάχιστον με συχνότητα που να αξίζει την επένδυση. Η απόλαυση της εικόνας μιας OLED FHD είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε 4k LED.
Στεφανε μιας και εισαι σινεφιλ,ριξε σε παρακαλω στις προτεινομενες ταινιες καμμια προταση.Με το τουφεκι κυνηγαμε πλεον να δουμε καμμια καλη ταινια...οι 9 στις 10 οπως θα ξερεις πλεον δεν βλεπονται καν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions