0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
4yrs ago(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.Είναι οκ ή είμαι εκτός θέματος;;;Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!
Παράθεση από: vpafi στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:28:49 πμΧμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.Είναι οκ ή είμαι εκτός θέματος;;;Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!είναι σίγουρα εκτός θέματος.Πάρτο σε παρακαλώ από εδώ εμποδίζεις!
Χμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.
Παράθεση από: vpafi στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:28:49 πμΧμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.Πρέπει κάποιος να σου εξηγήσει, ότι τα τιμόνια, είναι ..........στρογγυλά. Σαν τα κουλουράκια.
Παράθεση από: vpafi στις Φεβρουάριος 12, 2020, 11:28:49 πμΧμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.Είναι οκ ή είμαι εκτός θέματος;;;Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!Δώσε και άλλες. Πολλές άλλες. Κάνε μας να ονειρευόμαστε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χμμμμ.....όχι ακριβώς τιμόνι.Είναι οκ ή είμαι εκτός θέματος;;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!
Προ seat εποχή?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.