0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
img host
Όντος πολυ δυνατό εργαλείο ...
1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφο από την χθεσινή πατατόσουπα της FC που ποσταρες
Όχι ρε Βαγγέλη δικό μου ....!!!! Αλλα όποτε Θέλω το παίρνω απο το ιδιοκτήτη του και παίζω λιγάκι .....!!!! Ετσι Σημερα ήταν η ημέρα του παιδιού ....!!!! Όντος πολυ δυνατό εργαλείο ... Κάτι Σαν να λέμε ρόλεξ .....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 26, 2017, 20:58:45 μμΌχι ρε Βαγγέλη δικό μου ....!!!! Αλλα όποτε Θέλω το παίρνω απο το ιδιοκτήτη του και παίζω λιγάκι .....!!!! Ετσι Σημερα ήταν η ημέρα του παιδιού ....!!!! Όντος πολυ δυνατό εργαλείο ... Κάτι Σαν να λέμε ρόλεξ ..... Καλύτερα έτσι...Άμα σου το δίνει και με γεμάτο ρεζερβουάρ (χωρίς την απαίτηση να του το γεμίσεις) έπιασες τζακ-ποτ!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 26, 2017, 18:33:33 μμΤο βαρέθηκες το πορσικό?
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιανουάριος 26, 2017, 22:08:46 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 26, 2017, 20:58:45 μμΌχι ρε Βαγγέλη δικό μου ....!!!! Αλλα όποτε Θέλω το παίρνω απο το ιδιοκτήτη του και παίζω λιγάκι .....!!!! Ετσι Σημερα ήταν η ημέρα του παιδιού ....!!!! Όντος πολυ δυνατό εργαλείο ... Κάτι Σαν να λέμε ρόλεξ ..... Καλύτερα έτσι...Άμα σου το δίνει και με γεμάτο ρεζερβουάρ (χωρίς την απαίτηση να του το γεμίσεις) έπιασες τζακ-ποτ! ...75 λίτρα παίρνει, 12,3 / 100 δείχνει κατανάλωση, άρα πάει ΣΕΜΝΑ !
άστο Γιώργο ... η κατανάλωση δεν πέφτει ποτέ κάτω από 20 λίτρα .... ΣΕΜΝΑ !!!!!
Καλησπέρα και από εμάς ! Μια σημερινή πρωινή στο καινούργιο μας τιμόνι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.