Παρακαλω Γιωργο, 
Δεν ηξερα οτι και η co axial 2500 της omega προερχεται απ την 2892..Αν και ακουστηκαν πολλα παραπονα για την τελευταια, (δεν ξερω για την νεα 8500) το σερβις μαλιστα στην 4-5 ετια ξεπερναει τα 500€..!!! Βρε βρε την omega που μου γινε και ρολεξ... 
Να τα ακούνε μερικοί, που δεν θέλουν να δούν την πραγματικότητα. 
Αυτό που υποστηριζεις με τόσο πάθος ρολόγια που πια ΔΕΝ τα φοράς πραγματικά με ξεπερνάει...
Δυσκολεύομαι να διανοηθω πως είναι καλό ένα ρολόι που είναι στη θυρίδα. 
Τουλάχιστον με τα Ω που είναι λιγότερο αναγνωρισιμα, και περισσότερο όμορφα (άποψη μου αυτο) τα φοράς χωρίς να φοβάσαι.
Και δεν συζητάω για 8500 με 3135... Μιλάμε για χαοτικη τεχνολογική διαφορά. Η μία (Ω) τολμα και καινοτομεί, η άλλη μένει στο brandname και στο marketing.
Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη, αλλά η καθεμία έχει τα δικά της "στραβα". Το να υποστηριζεις με τόσο πάθος και σε κάθε ευκαιρία τη μια ή την άλλη μου φαίνεται λίγο άτοπο...
Από μία πλευρά έχεις δίκηο.
Και να διευκρινήσω, ότι ΔΕΝ μιλάω καθαρά για μηχανές, αλλά, για ρολόγια στο σύνολο. Δηλαδή εμφάνιση, αντοχή, ακρίβεια, ποιότητα, διάρκεια, υποστήριξη, κλπ
Ποτέ δεν ασχολήθηκα με την αναγνωρισιμότητα. Αρκεί να μου άρεσε εμένα.
Με παρέσυραν μερικές φορές σε αγορές, που δεν μου "καθησαν". Και τα έσπρωξα.
Την μάρκα που υποστηρίζω,
με την οποία ΤΥΧΑΙΑ ήρθα σε επαφή, την έζησα σε όλες της τις πτυχές, και αυτός είναι ο λόγος που την υποστηρίζω.
Και πριν 35-40, δεν υπήρχαν στην αγορά πολλά αδιάβροχα, και χρονόμετρα, και σε ποιότητα, σε πολλές μάρκες. Μία ήταν.Μην κοιτάς τώρα, που το κάθε πλαστικό Quartz, είναι και αδιάβροχο, και ακριβές σαν αστεροσκοπείο. Για γύρνα πίσω ( ...δεν είχες γεννηθεί

), και πές μου πιο ρολόϊ, άντεχε στην ταλαιπωρία ?
Για 3 χρόνια υπήρξα υποστήριξη στην ΜΥΚ/ΔΥΚ. Ξέρεις τι φορούσαν οι αρχηγοί στοιχείων ? Τώρα , έχουν τα G-shock και τα Citizen, τότε όμως ?
Και οι εγγραφές από τις εμπειρίες, παραμένουν.
Και δεν μπορώ να κατηγορηθώ ως "καβαλημένος", γιατί παράλληλα απέκτησα και τόσες άλλες κατασκευές, ( κάποιες ακόμη στην κατοχή μου ), οπότε ΠΑΝΤΑ υπήρχε μέτρο σύγκρισης.
Και στην δυναμική εποχή, δεν ήταν πολλά αυτά που ανταποκρίθηκαν, είτε φθηνά, είτε διπλής και τριπλής τιμής από τα υποστηριζόμενα, στο συνολικό πλαίσιο.
Οπότε κατέληξα τότε, ότι αυτά είναι που μου κάνουν, αυτά θέλω, αυτά κρατώ.
Το ότι είναι στην θυρίδα, είναι απλώς μια επιλογή, μια και πια δεν πάω στην δουλειά κάθε πρωϊ, σε ταξίδια, σε meetings, κλπ.
Μέχρι το S/M πάω, στο βουνό βόλτα με το ποδήλατο, σε κανένα φίλο επισκεψη, κλπ.
Θα μπορούσα να φοράω κάποιο. Και να το έχω στο κομοδίνο. Φορούσα το SUB μέχρι πρίν 2 μήνες. Από Σεπτ. θα φορέσω το GMT με το Jubi και την Pepsi.
Δεν θα πάω για μπάνιο με δαύτα. Πήγαινα παλαιότερα. Μετά, αποφάσισα να μην τα εκθέτω. Για πολλούς λόγους. Ουτε να είναι στο σπίτι. Στην Περιοχή μου έχει 100 περιστατικά την εβδομάδα. Κοιμάσαι, μπουκάρουν, ξαφρίζουν, και παίρνουν μέχρι και το αυτοκίνητο.
Και θα ήταν ΜΕΓΑΛΗ πληγή, να χάσω κάτι που αγαπώ πολύ.Αν με καταλαβαίνεις, καλώς, δεν μπορώ να τα πώ πιο αναλυτικά δημοσίως