Άνθρωπος που δεν ασχολείται και δεν τον συγκινεί αν ένα ρολόι πήγε στο φεγγάρι ή όχι δύσκολα θα τον ικανοποιήσει ενα ρολόι κουρδιστό,χωρίς ημερομηνια και με πλαστικό τζάμι..
...είναι μία σωστή άποψη, αλλά μπορεί μετά να το ανταλλάξει.
Οπως πρότεινα, αν πάνε μαζί, θα γλυτώσουν κόπο,
Πλαστικό τζάμι ε; Ε ρε σεις, τόσα λεφτά και πλαστικό τζάμι;; Πάντως που πήγε στο φεγγάρι ακόμα κι εγώ κάπου το είχα ακούσει...
Βοηθήστε λίγο ακόμα το cartier τι τζάμι έχει; Διαβάζω steel bezel with ADLC coating, fluted crown set with a black synthetic spinel cabochon, gray dial, steel sword-shaped hands, sapphire crystal,
Ζαπφειρο, αχάρακτο.
το πλαστικό χαράζεται να υποθέσω; όσο το βλέπω εντωμεταξύ το Omega έχετε δίκιο. Είναι πολύ όμορφο και κάπως πιο στιβαρό δείχνει απο το cartier.
Και λιγότερο κραυγαλέο. θα του άρεσε περισσότερο. Αλλά σκάλωσα με το πλαστικό. Δεν τα προσέχει και καθόλου τα πράγματα του... Θα γίνει χάλια αν χαράζεται.
..
.μου το προσφέρεις εμένα που τα προσέχω 
Το "τζαμάκι" είναι ακρυλικό, και γυαλίζεται ή με ειδικό προϊόν, ή και με απλή οδοντόκρεμα.
Ειναι ακρυλικό για να έχει ελαστικότητα, και να αντέχει κρούσεις. Ο ζάπφειρος, δεν χαράσεται, αλλά.............................ΣΠΑΕΙ !
Φυσικά ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ κάθε μέρα, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.