Σύνοψις
Ο άνθρωπος έχει ήδη καταδυτικό, αρα ένα απλό, για 30-50 μέτρα αρκεί για καθημερινή χρήση.
Καθημερινό, cassual ή dress, σοβαρό, καντράν απλό, λευκό ,μαύρο, γκρί,
μέτριο προς μεγάλο, 40-42 

Εργασία γραφείου, οπότε παίζει αυτόματο, αλλά και quartz
plafon 3000, για να φθάσει 3500
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ? ? ? ?
Σε ευχαριστώ πολύ για την σύνοψη, τα έγραψες εξαιρετικά. ΜΕ βάση το feedback σας και τις επιπλέον προτάσεις καταλαβαίνω πως το http://www.cartier.us/en-us/collections/watches/selections/new-arrivals-him/wsrn0003-ronde-croisiere-de-cartier-watch.html είναι μια επιλογή (το κοίταξα, είναι αδιάβροχο
) και πολλοί μου προτείνετε omega. Συμφωνώ, μου αρέσουν αλλά βλέπω πως με λουράκι πάμε σε 5+ αρχική οπότε δύσκολο...
Δεν εχω άποψη. Εγώ γνωρίζω μόνον μία μάρκα καλά.
Οι φίλοι εδώ, ξέρουν και πόσες βίδες έχει κάθε μηχανή κάθε κατασκευαστού.
Θα σε καθοδηγήσουν σωστά, σε ρολόγια ποιότητος, όχι φούμαρα, μόδες και κακό συναπάντημα.
Η τελική απόφαση δική σας, και εφόσον έχεις και το πλεονέκτημα της αλλαγής, είναι δικλείδα ασφαλείας.
Αν μου επιτρέπεις, θα πρότεινα να προσδιορίσεις αυτά που εσύ θα προτιμούσες, και αφού υπολογίσεις και τις προτάσεις των φίλων εδώ, και μετά, ΠΡΙΝ αγοράσεις, να πας με τον άνθρωπό σου, και να τα δείτε, και να αποφασίσετε ΜΑΖΙ.
Γλυτώνεις αγωνίες, πάνω-κάτω, και πιθανές γκρίνιες, όπως και τις διαδικασίες αλλαγής με τα μαγαζιά.
Ο γέρος σοφός