Αποστολέας Θέμα: Λίγη βοήθεια παρακαλω για αγορά Cartier που κανεις δεν συμφωνεί,εκτός του Πέτρου  (Αναγνώστηκε 13907 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Λίγη βοήθεια παρακαλω
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 02, 2016, 11:06:22 πμ »

Παίζει τένις όλη μέρα, ή είναι βιβλιοθηκάριος ? Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τρόπο ζωής.
Εργάζεται σε δουλεια γραφείου βασικώς Ναι, εργασία 8 ώρες, πχ, μετά ? TV, σκάκι, ή σπόρ και θα θέλει να το φοράει, ή όχι ? Εργασία 10 ώρες. Σπορ όχι ιδιαίτερα. Κάνει καταδύσεις βέβαια αλλά εκεί έχουμε ειδικό ρολόι οπότε οκ.
Δεύτερον.

Φοράει ρολόι 24/7 ή όποτε το θυμάται. Εικάζω θα φοράει συνεχεια Μην εικάζεις. 2500 θα δώσεις. Εικαζε τα 2,5 ευρώ για την 6-δα του JOKER. Συγνώμη για την θρασύτητα, αλλά ΕΣΥ πρέπει να καταλάβεις και να καθορίσεις Εννοείς το Budget? φτάνω  μέχρι 3,5. Με 3 θα ήμουν πολύ χαρούμενη!

Δηλαδή πας για αυτόματο ή μπαταρίας ?

Τρίτον.

Δεν πρέπει να αρέσει μόνον σε εσένα. Πρεπει να αρέσει και σε εκείνον. Προφανώς!

και συνεχίζω.

Το θέλεις αδιάβροχο, ή dress δεν ειναι ολα αδιάβροχα ε; Αμ, εδώ θέλεις Νηπιαγωγείο.

Υπάρχουν ρολόγια που αν βραχούν ΛΙΓΟ, πχ πλένεις χέρια και σου ξεφεύγουν λίγες σταγονες, χαλάνε, και άλλα που πάνε στο βάθος του ωκεανού.

Το αδιάβροχο είναι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, έναντι σκόνης, ιδρώτα, και λοιπών στοιχείων, και ας ΜΗΝ το βρέχεις.
Ωραία απαντώ, θέλω αδιάβροχο!

Μέγεθος καρπού. Δεν απάντησες. Δεν απάντησα γιατί δεν ξέρω τι να πω.. Μεγάλο θα έλεγα :) Αλλα δεν θέλω τεράστιο ρολόι πχ Uboat

Χρώμα καντράν λευκο μαύρο η γκρι
[/quote]
[/quote]
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
Σύνοψις

Ο άνθρωπος έχει ήδη καταδυτικό, αρα ένα απλό, για 30-50  μέτρα αρκεί για καθημερινή χρήση.

Καθημερινό, cassual ή dress, σοβαρό, καντράν απλό, λευκό ,μαύρο, γκρί,

μέτριο προς μεγάλο, 40-42 ??????

Εργασία γραφείου, οπότε παίζει αυτόματο, αλλά και quartz

plafon 3000, για να φθάσει 3500

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Σύνοψις

Ο άνθρωπος έχει ήδη καταδυτικό, αρα ένα απλό, για 30-50  μέτρα αρκεί για καθημερινή χρήση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?

Σε ευχαριστώ πολύ για την σύνοψη, τα έγραψες εξαιρετικά. ΜΕ βάση το feedback σας και τις επιπλέον προτάσεις καταλαβαίνω πως το http://www.cartier.us/en-us/collections/watches/selections/new-arrivals-him/wsrn0003-ronde-croisiere-de-cartier-watch.html είναι μια επιλογή (το κοίταξα, είναι αδιάβροχο :) ) και πολλοί μου προτείνετε omega. Συμφωνώ, μου αρέσουν αλλά βλέπω πως με λουράκι πάμε σε 5+ αρχική οπότε δύσκολο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Σύνοψις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?

Σε ευχαριστώ πολύ για την σύνοψη, τα έγραψες εξαιρετικά. ΜΕ βάση το feedback σας και τις επιπλέον προτάσεις καταλαβαίνω πως το http://www.cartier.us/en-us/collections/watches/selections/new-arrivals-him/wsrn0003-ronde-croisiere-de-cartier-watch.html είναι μια επιλογή (το κοίταξα, είναι αδιάβροχο :) ) και πολλοί μου προτείνετε omega. Συμφωνώ, μου αρέσουν αλλά βλέπω πως με λουράκι πάμε σε 5+ αρχική οπότε δύσκολο...

Δεν εχω άποψη. Εγώ γνωρίζω μόνον μία μάρκα καλά.

Οι φίλοι εδώ, ξέρουν και πόσες βίδες έχει κάθε μηχανή κάθε κατασκευαστού.

Θα σε καθοδηγήσουν σωστά, σε ρολόγια ποιότητος, όχι φούμαρα, μόδες και κακό συναπάντημα.

Η τελική απόφαση δική σας, και εφόσον έχεις και το πλεονέκτημα της αλλαγής, είναι δικλείδα ασφαλείας.

Αν μου επιτρέπεις, θα πρότεινα να προσδιορίσεις αυτά που εσύ θα προτιμούσες, και αφού υπολογίσεις και τις προτάσεις των φίλων εδώ, και μετά, ΠΡΙΝ αγοράσεις, να πας με τον άνθρωπό σου, και να τα δείτε, και να αποφασίσετε ΜΑΖΙ.

Γλυτώνεις αγωνίες, πάνω-κάτω, και πιθανές γκρίνιες, όπως και τις διαδικασίες αλλαγής με τα μαγαζιά.

Ο γέρος σοφός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Petros1

• Επισκέπτης
Σύνοψις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?
Νομίζω το περιγράφεις.
image ru
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Σύνοψις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?
Νομίζω το περιγράφεις.
image ru

Λοιπόν αυτό κάπου το είδα! Μου αρέσει πολύ το καντράν επιφυλάσσομαι λίγο για το λουράκι. Είναι δέρμα κροκόδειλου αλιγάτορα κάτι;; Μου θυμίζε λίγο το λουράκι του iwc που είδα από κοντά (νομίζω portofino?).
Πιστεύω πως δεν θα του αρέσει που κάνει κάπως κροκό. Υπάρχει παρόμοιο με rubber λουράκι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
Σύνοψις

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ? ? ? ?
Νομίζω το περιγράφεις.
image ru

Λοιπόν αυτό κάπου το είδα! Μου αρέσει πολύ το καντράν επιφυλάσσομαι λίγο για το λουράκι. Είναι δέρμα κροκόδειλου αλιγάτορα κάτι;; Μου θυμίζε λίγο το λουράκι του iwc που είδα από κοντά (νομίζω portofino?).
Πιστεύω πως δεν θα του αρέσει που κάνει κάπως κροκό. Υπάρχει παρόμοιο με rubber λουράκι;
Μην κολλάς στο λουράκι,γιατί είναι κάτι που αλλάζει εύκολα σ ένα ρολόι,και με μικρό κόστος.
Το συγκεκριμένο ρολόι είναι ότι πιο κλασικό και διαχρονικό υπάρχει.
Rubber το ξεχνάς,είναι μόνο για καταδυτικά(το συγκεκριμένο ρολόι δεν είναι τέτοιο) και δεν του πάει καθόλου.
Με μπρασελέ θα το αγοράσεις,και μετά θα του βάλετε ότι δερμάτινο λουρί θέλετε.
Πάντως το συγκεκριμένο λουρί της φωτο είναι ότι καλύτερο και κλασάτο γι αυτό το ρολόι.

Σημασία όμως έχει το ρολόι.Είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει ένας άντρας σ αυτά περίπου τα λεφτά,believe me...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ

Μιλάς για ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά ρολόγια.

Πολλοί δίνουν το κορμί τους για να το αποκτήσουν  :D

Εγώ ΔΕΝ το έχω, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει το κορμί μου  :'(

Αφού ΚΑΙ ο Πέτρος, ΚΑΙ εγώ, φανατικοί υποστηρικτές της Cartier, δεν φέρνουν αντιρρήσεις, καταλαβαίνεις ότι έχεις το Νο 1.

Πήγαινε να το δείς απο κοντά, δες τι γράφει στο πίσω καπάκι, ( εκτός και εάν σου πεί ο Πέτρος, εγώ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ   :-[  ), και μετά το ξανασυζητάμε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
Αφού ΚΑΙ ο Πέτρος, ΚΑΙ εγώ, φανατικοί υποστηρικτές της Cartier, δεν φέρνουν αντιρρήσεις, καταλαβαίνεις ότι έχεις το Νο 1.

Πήγαινε να το δείς απο κοντά, δες τι γράφει στο πίσω καπάκι, ( εκτός και εάν σου πεί ο Πέτρος, εγώ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ   :-[  ), και μετά το ξανασυζητάμε.
Προσυπογράφω....τα χουμε πει μπροστά στο moon βάζω πίσω πολλά ρολόγια,ακόμα κι αν προέρχονται απ την αδυναμία μου την Cartier.

Όσο για το καπάκι Γιώργο,θα δείξω του δικού μου ρολογιού,που όμως έχει μια μικρή (αλλά όχι ασήμαντη) διαφορά απ τα υπόλοιπα... :)
upload gif
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ

Καλή η πρόταση, το είχα, αλλά έχει καταδυτικό ο άνθρωπος, συν ότι μπροστά στο moon, υποχωρεί ευγενώς.  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Ναι αλλά είπαμε να στοιχίσει και κοντά στα 2500€
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ

...και πόσο πάει τώρα ?

Εγώ το είχα σαν υποκατάστατο, να μην βουτάω το vintage SUB, αν και ποτέ δεν το τήρησα  :D :D  όπως βλέπεις και απο τις ημερομηνίες.

Στο τέλος το έδωσα, αφού δεν το χρησιμοποιούσα για τον σκοπό που το είχα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Δεν εχω ιδεα και ειναι ο βασικός λογος που θελω καινούριο απο μεγάλο κατάστημα ώστε να μπορει να το αλλάξει..ξερω πως θα προτιμάει κατι πιο casual αλλα μεχρι εκει.
Κι ουτε απο τους φίλους του βγάζω ακρη.. Δεν εχει δηλώσει ποτε επιθυμία πέρα απο το καποια στιγμη θα παρω ενα καλο ρολοι..

Κοίτα βασιζόμενος στα παραπάνω που περιγράφεις θα σου έλεγα πως οι περισσότεροι άντρες -που όμως δεν ασχολούνται εξειδικευμένα με τα ρολόγια, όπως συμβαίνει εδώ- δυο εταιρείες γνωρίζουν στα σίγουρα. Τα Rolex και τα Omega.

Τα Rolex μάλλον θα τα αποκλείσουμε λόγω τιμής. Τα Omega είναι καλά (πολύ καλά) και ίσως βρεις κάτι στα λεφτά που θέλεις.
Όπως καταλαβαίνεις επιμένω στα Omega. Λυπάμαι που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Με βοηθάς και σε ευχαριστω. Η αληθέια ειναι πως το κατάστημα που πηγα σημερα δεν ειχε omega. Θα δοκιμάσω κι αλλου. Απλα με είχαν αποθαρρύνει οι τιμες που έβλεπα online στα μοντέλα με λουράκι (5+)

Το ρολόι που σου πρότεινα με άλλο λουράκι, πως σου φαίνεται τώρα:

http://www.belibasakis.gr/watches/omega-watches/2920.8091&filter=ATTRIBU=%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC=12=%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82+%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D

Τον παίρνεις τηλέφωνο, του προτείνεις να σου "κόψει" 15% για πληρωμή με κατάθεση μετρητοίς, στο στρογγυλεύει στα 2600€ και τελείωσες!

Νομίζω πως μπορεί να επιτευχθει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Άρα για να είμαστε σίγουροι μιλάμε γι αυτό http://www.inglessis.gr/product/108/omega_seamaster_300m_chronometer_21230412001003 σωστά;
και μετά μπορούμε  να αλλάξουμε λουράκι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions