Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή,πρόσφατα έκλεισε ένα ακόμα φόρουμ,όσο για τα υπολοιπα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα,μάλλον το μηχανικό ρολόι δεν τραβάει τους νέους
Την 28η , μετά την παρέλαση, πήγα παρέα στον αδελφικό μου φίλο, φαρμακοποιό, που ήταν εφημερία, 08.00 -22.00.
(......ναι, μου έδωσε και δραστικά χάπια

).
Όντας εκεί, άρχισα να παρατηρώ τα ρολόγια του κόσμου.
Ηλικίες του όλου φάσματος, από νεαρές που ήρθαν για ...... καλλυντικές κρέμες, ( στην εφημερία

), μέχρι ηλικιωμένους που ήρθαν για κάτι πιο αναγκαίο, πίεσης, στομαχιού, κλπ.
Η παρατήρηση βασίστηκε και στην ένδυση, άλλοι με τα καλά τους, άλλοι με τα αθλητικά, γενικά τα πάντα.
Σχεδόν ΌΛΟΙ οι μέχρι τα 40 τόσο, ήτανε με τετράγωνα πλαστικά, με φωτεινούς δείκτες. Οι λίγο μεγαλύτεροι, με διαφορά στην πλειονότητα quartz, και ζήτημα ήταν αν είδα πάνω από 10 κανονικά ρολόγια, μηχανικά.
Και από αυτά, ήταν 3/4 κυρίες, με ρολόγια , αλυσιδιτσες, κλπ, και τα υπόλοιπα άντρες στα 50+.
Και στο φάσμα, μέχρι 40 τόσο, με κομποσχοίνια, αλλά, άνευ ρολογιών.
Έμεινα εκεί 3 ώρες, και το δείγμα είναι πάνω από 100 άτομα, είναι παράδοξο ότι τόσοι πολλοί πάνε σε εφημερία να πάρουν ΜΗ επείγοντα φαρμακευτικά.
Ή λόγω ημέρας δεν φορούσαν κάτι αξιόλογο, ή.......το χάνουμε το παιχνίδι. Οι τιμές όμως των μηχανικών ανεβαίνουν. Θα μου πεις, εδώ τα αυτοκίνητα γίναν ηλεκτρικά, θα μέναμε τα ρολόγια πίσω ?
Και αν κρίνω και από εμενα, με τα quartz, μάλλον έρχεται ο όλεθρος.
Σε λίγο, θα μας λενε........ γραφικούς.
