Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sfk9039@gmail.com

Σελίδες: [1]
1
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 27, 2024, 22:44:01 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε!!!

2
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 25, 2024, 22:25:16 μμ »
Κατά πάσα πιθανότητα θα το στείλουν Θεσσαλονίκη και θα περιμένω κανένα μήνα. Βάλε και τα πήγαινε και έλα Νέα Σμύρνη-Αιγάλεω. Ρωτάω μπας και τα αποφύγω όλα αυτά. Δεν έχει κανένας κάποιο αντίστοιχο? Είναι πολύ εμπορικό μοντέλο.

3
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 25, 2024, 22:17:30 μμ »
Ναι, καινούργιο το πήρα . Δεν ξέρω αν είναι θέμα χρώματος, το lume των δεικτών είναι σίγουρα λιγότερο φωτεινό. Η φωτογραφία ξεγελά, με γυμνό μάτι φαίνεται.

5
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 25, 2024, 21:21:08 μμ »
Ευχαριστώ πολύ!!!


6
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 25, 2024, 20:58:36 μμ »
Δε βρίσκω πως...

7
Ιαπωνικές εταιρείες / Lume σε καινούργιο Seiko
« στις: Δεκέμβριος 25, 2024, 20:25:51 μμ »
Καλησπέρα και καλές γιορτές!!! Αγόρασα πρόσφατα ένα Seiko 5 SRPD55K2 και οι δείκτες έχουν λιγότερο lume από τα γύρω σημεία, απ όσο ξέρω συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Υπάρχει πρόβλημα? Να το γυρίσω πίσω?

Σελίδες: [1]