Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Rolex Fanboy

Σελίδες: [1]
1
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Απρίλιος 29, 2022, 00:58:31 πμ »
Καλησπέρα ,
Διάβασα όλες τις απαντήσεις και ευχαριστώ πολύ για σύντομη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον .
 Η ερώτηση μου τελίκα τείνει πιο πολύ στο σε ποιές τιμές πιστεύετε θα κυμανθεί το συγκεκριμένο GMT MASTER II , καθώς αδιαμφισβήτητα και ένας χωρίς καμία εμπειρία και γνώση στον χώρο μπορεί να αντιληφθεί οτί χαμένος από μία τέτοιου είδους συναλλαγή δύσκολα κάποιος μπορεί να βγει .  Επομένως αναρωτίεμαι αξίζει οσον αναφορά την μελλοντική αξία ( και όχι  την χαρά/καταξίωση που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιου είδους "κόσμημα" διότι εννοείτε ) η αγορά του ρολογίου , θεωρείτε οτί θα ακολουθήσει την πορεία των PEPSI/BATMAN ή απλώς ως φυσικό και επόμενο γεγονός να αυξηθεί η αξία του σε όχι και τόσο ιδιαίτερο βαθμό .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

παρακαλώ πικρόχολα σχόλια χωρίς λόγο να αποφευχθούν :)

2
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Απρίλιος 28, 2022, 01:10:33 πμ »
Γνωρίζω τι επικρατεί γενίκα στην αγορά απλώς , δεν έχει βγει ακόμα και που περίπου θα κυμανθούν οι τιμές στην αγορά λόγω της ιδιαιτερότητάς του .

3
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Απρίλιος 28, 2022, 00:58:07 πμ »
σημείωση που ξέχασα να αναφέρω εννοώ το GMT II σε πράσινο χρώμα...

το διόρθωσα καί πάνω (δεν γνωρίζω πως να διαγράψω το συγκεκριμένο)

4
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Απρίλιος 28, 2022, 00:57:02 πμ »
Καλησπέρα ,
 μου έχει δωθεί η ευκαιρία οταν κυκλοφορήσει επίσημα το νέο Rolex GMT MASTER II να το αγοράσω (καινούργιο εννοείτε) στην τιμή των 11-12 χιλίαδων ευρώ . Ποιά είναι η ειλικρινής άποψη για αυτήν την ευκαίρια?  Δυστηχώς όπως είναι οι καιροί το σκέφτομαι καί για μεταπώληση :( . Τι λέτε να κάνω?

σημείωση που ξέχασα να αναφέρω εννοώ το GMT II σε πράσινο χρώμα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

5
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Ιούλιος 10, 2021, 02:00:48 πμ »
Καλησπερα ως σχετικα απειρος θα ηθελα να ρωτησω για τις τιμες σε authentic rolex retailer μαγαζια τυπου PATSEAS KESSARIS κ.α.  Στην περιπτωση  που βρεθει το επιθυμητο μοντελο ισχυουν ''καπελα'' 30-40% ++  της τιμης του ρολογιου ή η τιμη παραμενει η ιδια οπως στην Boutique της Rolex (με πολυ μικρες διαφορες την τιμη) ?

6
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 05, 2021, 23:54:11 μμ »
Ότι να’ναι εδώ μέσα. Μπήκε ένας άνθρωπος να κάνει μια ερώτηση, να ζητήσει 1-2 γνώμες σε φόρουμ ωρολογόφιλων που κάτι θα ξέρουν παραπάνω και τι έγινε; Μπαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του!!!! ΜΙΑ τεκμηριωμένη γνώμη δεν ακούστηκε!!! Rolex fanboy πήγαινε απλά σε ένα κατάστημα και ζήτα αυτό που θες. Απλά ζήτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. ΠΟΤΕ. Αν δεν δεις κάτι θετικό ρώτα αλλού και μετά αλλού. Τελευταία άσε την επιλογή grey dealer. Εφόσον θες κάτι σημαίνει ότι έχεις πάρει μια απόφαση. Απλώς υλοποίησε αυτό που θες στην καλύτερη τιμή. Rolex θες. Ούτε omega, ούτε Tag ούτε Zenith ούτε κάτι άλλο. Ψάξε ότι σου αρέσει. Τέλος.Τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Να σαι καλα φιλε πραγματικα αυτο μπηκα να κανω και η απαντηση ηταν να μην παω να ρωτησω γιατι θα χασω την αξιοπρεπεια μου .
Τελος Παντων ευχαριστω πολυ θα παω να ρωτησω και οτι γινει .
Καλο βραδυ!

7
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 04, 2021, 22:46:54 μμ »
Το πρόβλημα είναι φίλε ότι τα κομμάτια στα οποία στοχεύεις είναι μακράν τα πιο εμπορικά του brand.
Έχε επίσης υπόψη ότι ένας dealer που δε σε ξέρει, δεν είναι σε θέση να κρίνει αν τα ρολόγια θα τα κρατήσεις ή θα τα φλιπαρεις για το κέρδος οπότε πάλι είναι δύσκολο να στα δώσει.

Η σχέση με τον dealer χτίζεται μέσα από τα χρόνια και όταν του αφήσεις χρήματα και σε άλλα πράγματα. Π.χ. Κοσμήματα για τη γυναίκα σου.

Επειδή δεν έχεις κάτι να χάσεις μπορείς να πας με τον αδερφό σου να μιλήσεις στον dealer της επιλογής σου και να δεις.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk



Εγινε καταλαβαίνω τι εννοείς είναι δύσκολα κομμάτια απλά περίμενα ότι θα είναι σχετικά λίγο πιο εύκολα σε σχέση με το εξωτερικό γιατί ακούω κάτι τρελές αναμονές που δεν έχει νόημα να περιμένεις χρόνια η να απευθυνθείς σε grey market να τα πληρώνεις δίπλα .
Τέλος πάντων ευχαριστώ ελπίζω με την προσπάθεια αγοράς 2 κομματιών να γίνει λίγο πιο εύκολο !

8
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 04, 2021, 22:26:08 μμ »
Αν μπορώ να συνδραμω κάπως στη συζήτηση δε νομίζω ρεαλιστικά ότι χωρίς purchase history από AD θα το πάρεις. Ρεαλιστικά και επειδή τυχαίνει να το έχω αντιμετωπίσει θα το πάρεις σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα αν πάρεις κάποιο ακριβότερο μοντέλο της εταιρίας και αυτό υπό συζήτηση. Δυστυχώς, όπως γνωρίζεις τα rolex στις μέρες μας έχουν τέτοιο hype που ξεφεύγει της λογικής.
Στα λεφτά δε που θα πληρώσεις για Gray (όπου είναι πραγματικά κοροϊδία για μένα), υπάρχουν άπειρες επιλογές πολύ καλύτερες από ένα rolex.

Εναλλακτικά, αν οπωσδήποτε θες pepsi γιατί δεν κοιτάς ένα gmt προηγούμενης γενιάς? Θα το φας το καπέλο και εκεί αλλά μπορείς να βρεις ένα καλό κομμάτι. Αν φυσικά στο στυλ σου ταιριάζει ένα vintage rolex.



Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Καταλαβαίνω τι λες είναι πολύ δύσκολο σκέφτηκα τώρα με όλα αυτά που γίνονται μήπως ήταν λίγο πιο εύκολο να βρω κάποιο κομμάτι . Λες να βοηθήσει αν αγοράσω 2 την ίδια στιγμή πχ ένα sub και ένα Pepsi ( θέλει και ο αδερφός μου γιαυτο.. δεν είμαι εκατομμυριούχος ;)) ) να βοηθήσει στο να μπω στην λίστα και να τα πάρω λίγο πιο γρήγορα;

9
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 04, 2021, 20:23:50 μμ »
Για μένα χτυπα το νέο moonwatch με ζαφείρι...! Το ρολόι είναι ένα και μοναδικό. Και ούτε καπέλα...  ούτε αναμονες και π@π@ριες...!

Ομορφο δεν αντιλεγω αλλα μπροστα σε ενα Pepsi δεν υπαρχει... ειδικα αμα το παρεις σε list price αξιζει την αναμονη του χιλιες φορες

10
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 04, 2021, 20:04:12 μμ »
Αν δεν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά, μην πας καθόλου.  :(

Τι χρήση θέλεις ?  ::)

Ουτε δυτης ειμαι για na χρειαζομαι sub ουτε πιλοτος για να χρειαζομαι GMT απλα ειναι 2 πανεμορφα μοντελα και θα ηθελα να αγορασω ενα τετοιο rolex sports model .
 :)


 Το ''προβλημα '' ειναι οτι δεν γνωριζω ποσο περιπου θα ειναι ο χρονος αναμονης και θα ηθελα αν γινεται να αποφυγω την αγορα απο AD που η τιμη ξεφευγει εντελως .
Ευχαριστω!

11
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Μάιος 04, 2021, 18:08:38 μμ »
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω μαυρο sub  ή GMT II batman / pepsi  απο επισημο μαγαζι της rolex ( εγω και αλλος τοσος κοσμος το γνωριζω ) επειδη δεν ξερω ομως τι γινεται σχετικα με τις αναμονες ισχυει οτι γινεται και στο εξωτερικο μπαινεις σε λιστα και αν εισαι τυχερος μετα απο κανενα χρονο σε ειδοποιουν ή ειναι πολυ περισσοτερο .
Αν μπορει καποιος να περιγραψει συνοπτικα την ολη κατασταση για αγορα απο το μαγαζι .
 Ευχαριστω εκ των προτερων !

Σελίδες: [1]