1
Ελβετικές εταιρείες / Απ: Rolex
« στις: Αύγουστος 21, 2020, 00:05:30 πμ »Είχα πάει όταν πήρα το δικό μου στο σέρβις να μου βάλουν νέα μπαρετακια γιατί ήταν σε νατο πριν και είχαν βάλει λεπτα..Μου χει συμβεί και σε εμένα μετά από επισκευή. Στο 6μηνο. Μου το φτιαξαν στην εγγύηση της επισκευής
Πέρα από αυτά μου τα άλλαξαν δωρεάν με τα γνήσια,αλλά όσο περίμενα να το φτιάξουν μπήκε ένας κύριος στο σέρβις και είπε "Καλησπέρα ειμαι ο τάδε το ρολόι μου σταμάτησε να δουλεύει,το είχα πάρει πριν λίγους μήνες από το σέρβις σας"
Δεν είδα τι ρολόι άφησε δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω κλπ γιατι αν και ευγενικοι οι ανθρωποι δεν θα σου ανοιξουν κουβεντα,αλλα μου έκανε εντύπωση πως σταμάτησε μετά από πρόσφατο σέρβις.
Μπορεί φυσικά να το έριξε από τον 5ο κάνεις δεν ξέρει αλλα υποθέτω ότι απλά το ρολόι του σταμάτησε γιατί αστόχησε κάποιο εξάρτημα.
Μηχανες είναι και το θεωρώ λογικό να υπάρχουν περιστατικά αστοχίας όπως έχουν και άλλες μεγάλες εταιρίες που κατασκευάζουν μαζικά και μη αγαθά.














