Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - RNR

Σελίδες: [1]
1
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Απρίλιος 14, 2013, 10:14:10 πμ »
Καλημερα σας.

Παρέλαβα λοιπον το ρολόι μου και το θέμα είναι ότι με ανυσηχησε κατι. Ενω αλλάχτηκε η κορώνα και νέος πύρος στεγανωποίης ανακάλυψα το εξής: όταν κουνάω το ρολόι μου πάνω κάτω (όχι δεξιά αριστερα),  ακούγεται ένας ήχος λές και έχει ένα κενο και κουνιέται ο χρονογράφος. Σαν να μην είναι στέρεος. Ειναι σίγουρο πως αυτά τα 4 χρόνια, δεν ήταν έτσι.

Θα τους πάρω τηλέφρωνο την Δευτέρα και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

(ο πατέρας μου, ο οποίος είναι old school, έλεγε ''ότι ανοιγεται μετά δεν είναι ποτέ το ίδιο'' ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί.

2
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 14:50:08 μμ »
ναι ναι, ολα καλά.

3
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 12:09:16 μμ »
Καλημέρα σε όλους.

Μόλις εχτές επικοινώνησα με το service VICHOS όπου είχα στείλει το ρολόι μου για να τσεκάρουν την κορώνα που δεν κούμπωνε.

Χρειάζεται αλλάγη κορώνας και αλλαγή 2 clips, στην κορώνα δυστυχώς είχαν χαλάσει οι βόλτες λόγω του ότι κάθε φορά (σχεδόν κάθε Δευτερα) ρυθμιζα την ώρα και το βίδωνα αρκετά σφίχτα κάθε φορά και λίγο παραπάνω για να κουμπώσει καλά και αεροστεγώς, το οποίο απο ότι συζητησαμε είναι λάθος. Εκεί που σταματάει το βίδωμα πρέπει να σταματάμε γιατι όλο και λίγο παραπάνω μετά απο καιρό έχει αυτά τα αποτέλεσματα (είναι σαν την βίδα στο κάρτερ του αυτοκινητου όταν αλλάζουμε λάδια, που δεν χρειάζεται πολυ δύναμη, πόσο άλλωστε να αντιστοιχεί στο ρολόι).

Έτσι για ενημέρωση σας λέω ότι το κόστος είναι 100ευρω για τα ανταλακτικά και την εργασία, νομίζω ότι δεν είναι τρομακτικό το ποσό, όπως άλλωστε είχατε αναφέρει παρπάνω.

Καλη συνέχεια


 



4
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Μάρτιος 28, 2013, 17:24:35 μμ »
θα σας ενημερώσω παιδιά τι και πώς, αυριο θα το δώσω για φτιάξιμο μιάς και ανυσηχώ μην πάρει υγρασία αφου δεν βιδώνει η κορώνα.

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον, ένιωσα καλύτερα  ;)

5
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Μάρτιος 28, 2013, 16:51:55 μμ »
Για τα χαρτιά που λές ήταν αυτα που το παρέδωσα και που το πήρα.

Δεν πλήρωσα ήταν μέσα στην εγγύηση, ούτως η άλλως μία ρυθμιση ήθελε μονο μετά απο 1 χρόνο.

Και τώρα το έχω ακόμα 3χρονια και δεν έχανε καθόλου. Ήταν just η δουλεια, όσο μπορώ να ξέρω τουλάχιστον.

6
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Μάρτιος 28, 2013, 16:49:07 μμ »
Εννοείτε, ποιο επίσημο δεν γίνεται ;)

Τώρα για το εαν είναι ίδια η κορώνα, ίδια μου φάνηκε, δεν νομίζω να αλλάχθηκε, το εξωτερικό κομμάτι που βιδώνει ήταν ίδιο, τώρα τι να σου πω...μην με αγχώνεις και ωρικάρω με αυτά!!!

7
Ελβετικές εταιρείες / Απ: TAG Heuer
« στις: Μάρτιος 28, 2013, 14:09:07 μμ »
Eυχαριστώ πολύ καλός σας βρηκα.

¨οχι είναι καρφωτή μέσα και μετά ασφαλιζει με βίδωμα...

(να σας πώ ρωτήσω κάτι? όταν είχε γίνει σερβις επειδή έτρεχε μετά κούμπώνε λιγο διαφορετικά νομίζω, δεν είμαι σίγουρος ίσως είναι και η ιδέα μου, φαντάζομαι δεν έχει να κάνει με το service, η κορώνα καρφώνει μεσα και μετά βιδωνει δεν μπορεί να έγινε κάτι λάθος στο service, σωστά?

8
Ελβετικές εταιρείες / TAG Heuer Grand carrera calibre 17rs
« στις: Μάρτιος 28, 2013, 10:31:08 πμ »
Καλημέρα σε όλους.
Εϊμαι νέος μέλος στο forum σας και βασικά αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το ρολόι μου όπου με έχει ξενερώσει.

Έχω ένα grand carrera 17rs, και σήμερα το πρωί δεν μου κουμπώνει καθόλου η κορώνα, όπως κατάλαβα πρέπει να πάει για service, το έχω περίπου 4χρόνια.

Και αξίζει να σημειώθεί ότι εδω και τρείς μήνες κούμπωνε με δυσκολία (σημειώστε ότι είμαι πολύ προσεκτικός και ποτέ δεν στραβωκούμπωσε).

Εχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Ξέρεις κάποιος να μου πεί πόσο περίπου θα μου στοιχίσει το service του?




Σελίδες: [1]