Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - manosb

Σελίδες: [1]
1
Τελικά το πήγα σε ένα τεχνίτη που μου πρότεινε ο φίλος george_ και που είχα ξανακούσει καλά λόγια και παλαιότερα.

Μου είπε οτι σε καμία εβδομάδα θα το έχω πίσω, οπότε θα σας πω εντυπώσεις...

Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν και έστειλαν pm.

ps. Δεν κατάφερα να βρώ πώς γίνονται upload οι φωτογραφίες.

2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καλώς σας βρήκα!

Το ρολόι είναι δεκαετίας και δεν έχει κάνει ποτέ service, οπότε όπως και να έχει θεωρώ ενα φρεσκάρισμα το χρειάζεται..

Όταν λέω χάνει εννοώ ίσως και 1-2 min. την ημέρα.
Παλαιότερα ήταν ένα απο τα πιο ακριβή μηχανικά ρολόγια που έιχα.
Δεν έχει υποστεί ιδιαίτερη κακομεταχείριση εκτός απο τις καθιερωμένες γρατζουνιές.
Είναι απο τα αγαπημένα μου ρολόγια και σταμάτησα να το φοράω γιατί θεωρώ οτι μετά απο τόσο καιρό χωρίς service (και λίπανση) ταλαιπωρείται όταν λειτουργεί.
Όπως είπα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για Swatch Group και το κόστος είναι αρκετά υψηλό, οπότε ενας καλός τεχνίτης είναι μάλλον μονόδρομος, αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας εάν έχετε κάποιον εμπιστοσύνης και δοκιμασμένο.

3
Service ρολογιών / Service Omega seamaster pro εκτός αντιπροσωπείας
« στις: Ιούνιος 08, 2015, 00:18:04 πμ »
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα μια πρόταση για service Omega εκτός επίσημης αντιπροσωπείας (για Αθήνα) καθώς δεν έχω ακούσει και τα καλυτερα και το κόστος είναι αρκετά υψηλό.

Το ρολόι είναι για το καθιερομένο service και περαν του οτι χάνει λίγο τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει κάποιο αλλό πρόβλημα. Επίσης θα ήθελα και τη γνώμη σας εαν έχετε προσωπική εμπειρία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μανώλης

4
Service ρολογιών / Απ: Τεχνικοι για service
« στις: Ιούλιος 25, 2012, 18:00:36 μμ »
Ναι είναι απλή συντήρηση.

Σύμφωνα με το site της omega για το seamaster που έχω (chrono oxi co-axial) είναι 590€!! Υπολόγιζω, χωρις να ξέρω ακριβώς, για το Hamilton(auto chrono, valjoux 7751) γύρω στα 300€...

5
Service ρολογιών / Τεχνικοι για service
« στις: Ιούλιος 24, 2012, 23:38:13 μμ »
Γεια σας παιδιά,
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας..

Θα ήθελα να μου πρτείνετε τεχνικούς, δοκιμασμένους αν είναι δυνατό στην Αθηνα, που να κανουν σερβις σε swatch group ρολόγια.

Έχω ένα Omega Seamaster chrono και ενα hamilton jazzmaster, και θα μου ήταν δυσκολο να ανταπεξέλθω σε σερβις ~1000€ απο επίσημη αντιπροσωπία..

Ευχαριστώ πολύ

Σελίδες: [1]