Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών
Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Προτάσεις αγοράς ρολογιών => Μήνυμα ξεκίνησε από: paulm στις Μάιος 07, 2026, 13:05:01 μμ
-
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα τα φώτα σας. Τελευταίο μου ωρολογιακό "κόλλημα" η πρώτη γενιά Omega Seamaster Planet Ocean. Στην μικρότερη version των 42mm. Σαν αυτό στη φωτογραφία.
(https://i.postimg.cc/nLC2G5TR/Seamaster-PO.jpg) (https://postimg.cc/1g1D9vkw)
Μιλάμε για την προ-κεραμική εποχή, η γενιά που βγήκε περίπου το 2005.
Πρόσφατα αγόρασα ένα Seamaster Diver 300 του 2009 (επίσης προ-κεραμικό) και έχω πάθει πλάκα με αυτή τη neo-vintage αύρα των Omega εκείνης της εποχής.
Δυστυχώς δεν έχω βρει σε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα ένα τέτοιο Planet Ocean να δω από κοντά. Το έχει μήπως κανείς να μου μιλήσει για την αίσθηση, την άνεση και γενικότερα για τη συνύπαρξη με αυτό? Εκείνο που με φοβίζει είναι το έξτρα πάχος σε σχέση με το πολύ λεπτό και υπέρ-άνετο Diver 300 που αγόρασα. Όλοι λένε ότι το Planet Ocean είναι πιο ογκώδης κατασκευή.
Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη!
-
Σε διαστάσεις είναι το καλύτερο po που βγήκε ποτέ και το μοναδικό που με πήγαινε ταμείο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μηχανή του... έχω την εντύπωση ότι οι πρώτες βγάζανε προβλήματα...!