Οι τιμές στα μεταχειρισμένα παιζουν πολύ, το δικό μου μοντέλο που είναι και από τα πιο δημοφιλή έχει μια πτώση 20-40% σε κομμάτια 2-3 ετώνΠοιο έχεις;
Πρέπει να βρεθεί και ο αγοραστής , δύσκολη μάρκα .
Κι εγώ που έχω δει από κοντά και έχω δοκιμάσει GS δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.Ναι εννοείται και εγώ διάφορα GS δεν μάρεσαν, όπως και πχ JLC, αλλά τα GS σαν φινίρισμα και μηχανές είναι high end κ συγκινούνται με πολλά ελβετικά. Πχ επειδή μαρέσουν τα καθαρά dial όσα GS έχουν την ένδειξη αυτονομίας δεν θα τα έπαιρνα, αλλά δεν παύουν να είναι ποιοτικά κλπ…. Κάποια λίγα που με καθαρό dial χωρίς πολλά πολλά…. Ένα από αυτά είναι αυτό.
Βέβαια δεν δοκίμασα τα πάντα.
Όπως πχ έχω δοκιμάσει ρολόγια Ελβετών που και αυτά δεν με ενθουσίασαν.
Τελευταία αυτά που με έχουν ενθουσιάσει είναι ρολόγια Γερμανών.
Αυτό όμως είναι προσωπική γνώμη και όχι κριτήριο ποιότητας.

Ο καθένας έχει την αποψη του,θεωρώ ανώτερα τα ελβετικά σε φινίρισμαΝαι εννοείται δεν αντιλέγω και εγώ αυτό θεωρούσα αλλά από τότε που τυχαίνει να διαθέτω ένα GS μπορώ να πω ότι το φινίρισμα είναι ανώτερα από πολλά ελβετικά high end. Και το έχω συγκρίνει και με το μάστερ κοντρόλ μου που το έχω 6-7 χρόνια
Δεν ήταν ασχετοι,Ιταλοί που έχουν την δυνατότητα να τα δουν από κοντά πριν τα αγοράσουνΤο ότι δεν άρεσε σε κάποιους ή κάποιον ασχέτως εθνικότητας δεκτό δεν αντιπροσωπεύει την όλη εικόνα για την GS. Εννοείται είναι και αυτοί που για δικούς τους λόγους μπορεί κάτι να τους χαλάει μπορεί κάτι να μην το βρίσκουν τόσο ελκυστικό κλπ. Πάντως όσα έχω δει GS έχουν τρομερό φινίρισμα εκτός από μηχανισμούς, και το zaratsu φινίρισμα ειναι τέτοιο που ακόμα και η λιπαρότητα από τα χέρια δεν μένει μένει στο ρολόι εύκολα και καθαρίζεται με ένα άγγιγμα.
Σωστά,άσε που για σέρβις τα GS πρέπει να πάνε ΙαπωνίαΓαλλία πάνε δεν χρειάζεται Ιαπωνία.