Στάλθηκε από: Beastaras
« στις: Νοέμβριος 05, 2026, 22:31:40 μμ »Πάντως ούτε στα mail απαντάει.. εύχομαι να είναι καλά!
Μιας και το συζητάτε, υπάρχει μια άλλη παράμετρος που καλό είναι να σκεφτούμε. Όταν σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα ο βασικός διαχειριστής/ιδιοκτήτης είναι μια ανώνυμη ή "αόρατη" φιγούρα που δεν γνωρίζει κανείς προσωπικά, ποια είναι η πραγματική ασφάλεια των δεδομένων μας;
Ειδικά όταν πρόκειται για φωτογραφίες από ακριβά ρολόγια και αντικείμενα αξίας, γιατί να εκθέτουμε τέτοιου είδους πληροφορίες σε έναν χώρο όπου δεν ξέρουμε καν ποιος έχει πρόσβαση πίσω από τις οθόνες και την βάση δεδομένων; Καλό το χόμπι και η επίδειξη των ρολογιων μας, αλλά η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικότητάς μας έρχονται πάντα πρώτες.
Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι ζωτικης σημασιας να αξιολογησουμε τις αντιδρασεις του γειτονα μετα την τοποθετηση του καλωδιου.πριν είναι το θέμα, όχι μετά
Ας μην βάζουμε με το νου μας το κακό. Ο Γιώργος, ήταν πάντα απόμακρος, παλαιότεροι διαχειριστές, μιλάμε για 2016 κ 2017, έλεγαν ότι κάνένας τους δεν τον έχει συναντήσει / δεί, οπότε, πάντα ο Γιώργος ήταν ένα μυστήριο.Τι να το κάνουμε, μικρό θέμα; Από το 16, 17 που λέτε πόσες φορές έχει λείψει ο george_; Εγώ όσο θυμάμαι ποσταρε ασταμάτητα και καθημερινά. Ξαφνικά τον Αύγουστο, περνάνε τριήμερα χωρίς να έχει ποσταρει και μετά χάνεται εντελώς. Οσο και να θες δε μπορείς να μην βάλεις το κακό στο νου σου.Ούτε οι σημερινοί υποθέτω τον έχουν συναντήσει. Αν τον έχει συναντήσει κάποιος, ας το πεί.
Βασικά, από ότι έχω καταλάβει, ζει / εργάζεται στο εξωτερικό ( Ιταλία ), αλλά έχει συνεργασία με κάποιους ( συγγενείς ? ) στην Ελλάδα.
Εχω αγοράσει ρολόι από τον Γιώργο, και μου παραδόθηκε από Ελλάδα σε 2 ημέρες.
ΙΜΟ ας μην το κανουμε τόοοοοοοοοοσο μεγάλο θέμα, ας περιμένουμε. Ο χρόνος θα δείξει.
Ούτε οι σημερινοί υποθέτω τον έχουν συναντήσει. Αν τον έχει συναντήσει κάποιος, ας το πεί.Όχι.. φυσικά και δεν το έχει δώσει...!Τότε σίγουρα κάτι έχει συμβεί, δεν εξηγείται διαφορετικά. Μπορεί να γίνει επαφή με συγγενείς του; Ξέρει κανείς ονόματα; Νομίζω μόνο έτσι θα μάθουμε αν του έχει συμβεί κάτι.
Έχει καιρό να συνδεθεί στο φόρουμ και δεν απαντάει σε μηνύματα και κλήσεις. Οπότε ανησυχούμε λίγο...!
Τι να πω...?! Ελπίζω να είναι καλά...
Με όλο το θάρρος, να σημειώσω κάτι κι εγώ. Πριν κάμποσες ημέρες είχα δει την ανάρτηση του φίλου @mic , όπου στην ουσία ανησυχούσε για την απουσία του φίλου @george_ , προσωπικά, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το είχα σκεφτεί καν. Σαφώς, οι άνθρωποι που τρέχουν το φόρουμ είναι αξιόλογοι και άριστοι οικοδεσπότες, όμως, πάνω από όλα ο άνθρωπος και χίλιες φορές ακόμα κι ας κλείσει / εξαφανιστεί το οποιοδήποτε φόρουμ. Εύχομαι να είναι καλά ο αγαπητός @george_ και να τον δούμε σύντομα! Ο.Κ. Γιατί δεν μπαίνει πια ο Γιώργος; Το έδωσε το forum; Έφυγε και το αγόρασε κάποιος άλλος; Νομίζω πρέπει να ξέρουμε.Αλλάζει κάτι αν έχει συμβεί κάτι από όλα αυτά;
Έχω προσπαθήσει κι εγώ και άλλοι να επικοινωνήσουμε μαζί του αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον τρόπο, δεν έχουμε μέσο επικοινωνίας εκτός από 1-2 λογαριασμούς email.

Ο.Κ. Γιατί δεν μπαίνει πια ο Γιώργος; Το έδωσε το forum; Έφυγε και το αγόρασε κάποιος άλλος; Νομίζω πρέπει να ξέρουμε.Όχι.. φυσικά και δεν το έχει δώσει...!
Ο.Κ. Γιατί δεν μπαίνει πια ο Γιώργος; Το έδωσε το forum; Έφυγε;
Έγινε καθαρισμός και μια απλή συντήρηση στο site μιας και ο Γιώργος έχει σχεδόν να μπει μέσα έναν μήνα.
Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια όπως ήταν

Μακάρι να μην του συμβαίνει κάτι. Είχε καθημερινή παρουσία και η απουσία του είναι αισθητή.Προφανώς! Και όλοι αυτό εύχονται
Νίκο, νομίζω ότι αυτό που έγραψα δεν είναι δυσνόητο.
Ο.Κ. Γιατί δεν μπαίνει πια ο Γιώργος; Το έδωσε το forum;Δεν ξέρω γιατί δε μπαίνει
Έγινε καθαρισμός και μια απλή συντήρηση στο site μιας και ο Γιώργος έχει σχεδόν να μπει μέσα έναν μήνα.
Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια όπως ήταν
Έγινε καθαρισμός και μια απλή συντήρηση στο site μιας και ο Γιώργος έχει σχεδόν να μπει μέσα έναν μήνα.
Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια όπως ήταν

Νίκο, νομίζω ότι αυτό που έγραψα δεν είναι δυσνόητο.Έγινε καθαρισμός και μια απλή συντήρηση στο site μιας και ο Γιώργος έχει σχεδόν να μπει μέσα έναν μήνα.
Παιδιά έχουν γίνει αλλαγές στο forum; Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάποια ενημέρωση.


Παιδιά έχουν γίνει αλλαγές στο forum; Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάποια ενημέρωση.Καλησπέρα τι εννοείς ;