Καλησπέρα ρίξε μια ματιά και εδω https://watchdives.com/collections/titanium-watches
Πολύ ωραία εταιρεία η seestern...αλλά ακόμη πιο ωραία η San Martin(είχα το δικό της Pelagos)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τη Seestern δεν τη γνωρίζω.
Αυτή που ξέρω ότι φτιάχνει εκπληκτικά ρολόγια και πολύ προσεγμένα στη λεπτομέρεια, είναι η San Martin.
Έτυχε να έχω δύο ρολόγια τους και μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.
Ρίξε και στο δικό τους site μια ματιά μήπως βρεις κάτι αντίστοιχο.
Sanmartineurope.
Sent from my V2405A using Tapatalk
230 ευρώ?!
Πολύ καλό




Είναι από τα πλέον αξιόπιστα καταστήματα.
Πολύ άμεσοι στις απαντήσεις τους και πολύ επαγγελματίες.
Απλά δε νομίζω ότι σε συμφέρει η τραμπα. Όχι μόνο μαζί τους. Με κανένα κατάστημα δε συμφέρει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
Τελευταία φορά, πριν μερικά χρόνια, που είχα επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο μαζί τους, η τιμή που που έδωσαν για ένα squale 1521 militaire που είχα, ήταν ιδιαίτερα χαμηλή.
Sent from my V2405A using Tapatalk
Αν ενδιαφέρεσαι για zelos μπορείς να δεις και στο παρακάτω.
Είναι στην Ολλανδία.
Ξέρω ότι αυτό που ζητάς νομίζω ότι δεν το έχει, και τα περισσότερα είναι sold out όμως θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί του για αυτό αναζητάς.
Επίσης μπορείς να ανταλλάξεις ρολόι σου ή ρολόγια σου. Για δες το.
https://www.seriouswatches.com/collections/zelos

Δες και από seriouswatches. Είναι ο διανομέας της zelos στην Ευρώπη
Άλλο χρώμα δεν έχουν; Πχ ροζ;
Νομίζω οτι έχω αποφασίσειΔες και από seriouswatches. Είναι ο διανομέας της zelos στην Ευρώπη
Η αποστολή απο Σιγκαπούρη με φρενάρει..
Σε επικοινωνία με την Zelos σχετικά μου απάντησαν οτι μπορούν να δοκιμάσουν χαμηλότερη δηλωμένη αξία, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν σίγουρα τι θα συμβεί με το τελωνείο.
https://youtube.com/watch?v=NMrMM2wlHSc&si=iVDWFh0dAjP-kjDe



Ωραία ολα αυτα,αλλά στο μέλλον αν θες να το δώσεις οι μικρες εταιρείες εχουν δυσκολία να φύγουν τα ρολογια τουςΚαλά το zelos αν το βαρεθεί δεν νομίζω να δυσκολευτεί πολύ να το δώσει..!







Η επιλογή μου απ' όσα είδα στο νήμα νομίζω πως θα ήταν το Certina, αν και ίσως είναι το πιο «βαρετό». Όσο για την Powermatic, νομίζω πως είναι καλύτερη έκδοση απ' αυτή που χρησιμοποιεί η Tissot, θα μας πει ο @Dante80.