Στάλθηκε από: oikogiorgos
« στις: Φεβρουάριος 18, 2024, 21:56:20 μμ »Θα έπαιρνα το grand seiko White birch !!!!
Πλατινα...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
και άλλα πολλά..!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Super!Η σειρά antactique βγαίνει και σε 3 hands συλλεκτικά με ένα απίστευτο σμαραγδί dial και άλλο ένα με θαλάσσια άβυσσο. Το άλλο με το νεφέλωμα του Ωρίωνα δεν μου αρέσει τόσο.
Κάνει εξαιρετική δουλειά η Czapek, με πολύ ωραία και τεχνικά άρτια κομμάτια. Πολύ θα ηθελα ένα Antarctique.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Super!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω? Δεν βλέπω καθόλου πλουμιστά ή 'Αρτα και Γιάννενα στο νήμα. Αντίθετα όσα κομμάτια έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πάρα πολύ wearable. Εντάξει, έχει ένα-δυο χρυσά αλλά και πάλι εξαιρετικές επιλογές.Έλα ντε.Ούτε εγώ κατάλαβα ποια ρολόγια έδωσαν αφορμή γι αυτά τα σχόλια .Ίσα ίσα που είναι όλα εξαιρετικές επιλογές .
Φαίνεται, κινούμεθα σε διαφορετικούς κύκλουςς, και έχουμε διαφορετικά παιδικά βιώματαΤα παιδικά μου βιώματα σταματούν στα Seiko 5 και Casio του μπαμπά
Εννοείται ότι η παρέμβαση είναι καθαρά χιουμοριστικη, αν και από τα προτεινόμενα, προσωπικά, 2-3 θα επέλεγα, και αυτά, με το ..........ζόρι![]()
![]()
Μετά με το ίντερνετ έμαθα τα υπόλοιπα. 
Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω? Δεν βλέπω καθόλου πλουμιστά ή 'Αρτα και Γιάννενα στο νήμα. Αντίθετα όσα κομμάτια έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πάρα πολύ wearable. Εντάξει, έχει ένα-δυο χρυσά αλλά και πάλι εξαιρετικές επιλογές.





Θεέ μου, με ποιους συναγελάζομαι τόσα χρόνια; Πόσοι ονειρεύονται να ήταν ρομά δηλαδή;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το τι πλουμίδι, το τι "Άρτα και Γιάννενα" είδε ο τουρίστας σε αυτό το ποστ...
Να ρε γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ μας πλούσιοι. Γιατί αν γίνουμε θα μας ανακηρύξουν επισήμως εμιράτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()










Προσωπικά ως ρολογόφιλο αυτή η φωτογραφία με προσβάλλει.
Πατέκι με nato και μάλιστα μικρότερο από το lug width...
Και λες τον άλλο καγκουροκοάλα. Άσε μας ρε λαδέμπορα!
