Απάντηση

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
Όνομα:
E-mail:
Τίτλος:
Εικονίδιο:

Περισσότερα Smileys [Άνοιγμα]
Τα επιπλέον Smileys, εμφανίζονται μέσα σε [img]..[/img].
Επαλήθευση:

Συντομεύσεις: Alt+s για αποστολή, Alt+p για προεπισκόπηση


Περίληψη θέματος

Στάλθηκε από: TheseusGR
« στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:38:32 πμ »

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Ξέρω σίγουρα ότι δεν θέλει τιτάνιο ή μαύρο ρολόι.
Στάλθηκε από: antonis_ch
« στις: Νοέμβριος 25, 2012, 23:28:30 μμ »

Τα ειπε όλα ο Πανος!!
Στάλθηκε από: PanosI
« στις: Νοέμβριος 25, 2012, 23:16:35 μμ »

Σύντομη απάντηση τώρα πιο λεπτομερής αύριο


Από αυτόματα

LUMINOR
104

1950
312 

Από κουρδιστά

LUMINOR
ατσάλι
000-005-111-112

τιτάνιο
176-177

1950
233

RADIOMIR
45
380-183-210
47
232
 


Στάλθηκε από: TheseusGR
« στις: Νοέμβριος 25, 2012, 22:13:39 μμ »

Συνέφαγα το μεσημέρι με φίλο που χωρίς να είναι λάτρης και γνώστης, σίγουρα εκτιμά το καλό ρολόι.

Ο φίλος έχει στην κατοχή του Datejust 36mm και ατσάλινο Rolex GMTII το σύγχρονο. Δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί και να ψαχνει στα forum, δεν τον ενδιαφέρει να αλλάζει και να μεταπουλά κομμάτια του. Κάθε 2-3 χρόνια αγοράζει και κρατά 1 ρολόι. Τον ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα και το prestige του κατασκευαστή.

Έτσι έχει οδηγηθεί στην επόμενη αγορά του που θέλει να είναι ενα Panerai.  Με ρώτησε επειδή ξερει ότι ασχολούμαι αλλά στον συγκεκριμένο τομέα είναι αδαής.

Ρωτώ λοιπόν εσάς. Πιο Panerai θα ήταν καταλληλο για αγορά από κάποιον που χτίζει μία συλλογή, πιθανότατα δεν θα αγοράσει αλλο Panerai και προτιμά καποιο εμβληματικό κομμάτι της εταιρείας. Θα προτιμούσε αυτόματο αλλά αν του δικαιολογήσω το κουρδιστό δεν θα το απορρίψει. Μεγέθη, Luminor όλα παίζουν. Τιμή δεν υπάρχει κάποιο χαμηλό όριο. Επίσης θα προτιμηθεί κάποιο κομμάτι που παράγεται και μπορεί να αγοραστεί εύκολα. Δεν θα μπει σε κυνήγι 2nd hand.

Παρακαλώ 1-2 προτάσεις με μία σύντομη αιτιολογία.

Ευχαριστώ.

Εφόσον αγοραστεί θα τον "υποχρεωσω" σε φωτοreview!