Απάντηση

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
Όνομα:
E-mail:
Τίτλος:
Εικονίδιο:

Περισσότερα Smileys [Άνοιγμα]
Τα επιπλέον Smileys, εμφανίζονται μέσα σε [img]..[/img].
Επαλήθευση:

Συντομεύσεις: Alt+s για αποστολή, Alt+p για προεπισκόπηση


Περίληψη θέματος

Στάλθηκε από: micraSport
« στις: Νοέμβριος 30, 2022, 09:30:35 πμ »

Γιάννη καλημέρα,

Καλοτάξιδο, καλορίζικο. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Εγώ θα σου πρότεινα ελαφρώς φιμέ ζελατίνες (κάνουν δουλειά το καλοκαίρι), μικρό κομπρεσέρ για φούσκωμα ελαστικών( με έχει σώσει ώστε να μη χαλάσω το ελαστικό), κιτ ένεσης για φουιτ. Φέτος, ενώ έχω αλυσίδες πήρα χιονοκουβέρτες ( οι οποίες μπαίνουν και βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα και είναι ταμάμ για τη λεγόμενη πασπάλα).

George
Στάλθηκε από: yannisb
« στις: Νοέμβριος 29, 2022, 22:41:10 μμ »

Μια που πηραμε το αμαξι, καιρος να το εξοπλισουμε...

Εκανα καποια μικρη ερευνα και ονλαιν, αλλα μια που χουμε καποιους μυστες εδω του σπορ, ειπα να παρω και προτασεις για καποια πραγματακια που θελω.

Ενδεικτικα : αλυσιδες χιονιου, ηλιοπροστασια, φαρμακειο, καλωδια μπαταριας, τριγωνο, πυροσβεστηρα. Καθε αλλο απαραιτητο η χρησιμο αξεσουαρ, ανοικτος σε προτασεις.