Για να το κάνω πιο λιανά, το πρόβλημά μου στο συγκεκριμένο Laco δεν είναι τόσο στη μηχανή , όσο ότι αυτό με την miyota δεν είναι "Laco"..... δεν έχει δηλαδή τα χαρακτηριστικά του.... είναι ένα ακόμη b-uhr.
Ηλία αν κατάλαβα εννοείς είναι ένα ακόμη σαν τα b-uhr;
Eννοώ δεν έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ένα Laco (κυρίως η κάσα). Είναι ένα ακόμη b-uhr όπως π.χ. steinhart ή archimede. Το σχέδιο της κάσας του θα μπορούσε να είναι από οποιοδήποτε σπορ, όχι μόνο pilot, ρολόι.
Παρατήρησε, Κώστα, ότι την ίδια ακριβώς κάσα έχει και το Laco Marine με miyota! 
https://shop.laco.de/de/Marineuhr/Marine-Miyota.html
Bέβαια με τέτοια τιμή, "σκοτώνει".... 
Το προβλημα Ηλια ειναι οτι ειναι "μπασταρδεμενο" σαν ρολοι?
Όχι, Γιώργο, στο ότι δεν είναι χαρακτηριστικό Laco, έστω με miyota. Σκέψου, γιατί άραγε το φθηνό Laco με την miyota δεν το βγάλανε με τη γνωστή χαρακτηριστική κάσα που έχουν ΟΛΑ τα άλλα Laco?? Γιατί αυτή η διάκριση-διαφοροποίηση, και κατά τη γνώμη μου, "υποβάθμιση"?? Τους τελειώσανε οι "κανονικές" Laco κάσες?? Ή μήπως δεν "χαλαλίσανε" την χαρακτηριστική κάσα τους για ένα ρολόι πιο φθηνό με miyota??

Και το ίδιο συμβαίνει και στα Marine με miyota!! Όλα τα άλλα marine έχουν άλλη κάσα....

Αυτή τη συγκεκριμένη κάσα την έχουν ΜΟΝΟ όσα φοράνε Miyota, είτε είναι πιλότοι, είτε είναι marine!! Περίεργο δεν είναι?? Πώς το ερμηνεύεις εσύ??
