Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Δεκέμβριος 12, 2018, 22:15:01 μμ »https://www.skroutz.gr/s/306773/Seiko-SKX007K2.html
βαζω ενα πολυ γνωστο μοντελο,για να δεις τα καταστηματα και που εχουν εδρα,ετσι μπορεις να πας
...και το λίνκ που έβαλες, έχει σχόλια από γνώστες

25 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
MICHAEL_VLASSIS στις 10/03/2017
Παρελαβα το συγκεκριμένο ρολόι πριν λίγο καιρό., και οι εντυπώσεις ειναι απίστευτες! Η Seiko ξέρει πολύ τι σημαίνει ανθεκτικότητα και ποιότητα.
Το ρολόι είναι πολυ στιβαρό και αρκετά βαρύ μπορώ να πω, έχει αυτόματο μηχανισμό 7s26 και κρατάει την ώρα με τρομερή ακρίβεια. Χάνει περίπου 15 - 25 δευτερα ανα μερα, πράγμα που σημαίνει οτι τα πηγαίνει πολυ καλύτερα ακόμα και απο κάποια ρολόγια που αγγίζουν τα 1000€. H μπαταρία του κρατάει περίπου 48 ώρες σε αδράνεια πράγμα που το βρίσκω εξαιρετικό για την τιμή του.
Η στεφάνη περιστρέφεται αντίστροφα απο την φορά του ρολογιού και επάνω φοράει hardlex crystal το οποιο είναι σουπερ ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα και για να γρατζουνιστεί χρειάζεται προσπάθεια αρκετή πιστέψτε με.
Μιλάμε για ενα εικονικό ρολόι που έχει πιστοποιηση ISO για καταδύσεις, και ειναι ενα ρολοι που είναι μια κατηγορία απο μόνο του. Αξίζει να σημειωθεί οτι το εν λόγο ρολόι χαίρει σεβασμού απο ολους τους γνώστες ρολογιών, και αν σκέφτεστε να πάρετε καποιο ρολοι που απλα θα μοιάζει με καποιο ακριβό μην το κάνετε, πάρτε καλύτερα αυτο που είναι αναγνωρισμένο και έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.
H λουμινοβα το βράδυ φωτίζει πεντακαθαρα και μπορείς να δεις ακομα και την ημερομηνια εξίσου ανετα. Επίσης το συγκεκριμενο ρολόι εχει αποδειχθει οτι μπορει να δουλέψει χωρις κανενα σερβις και χωρίς πρόβληματα για περίπου 15 χρόνια, επομένως καταλαβαίνετε το επίπεδο της ποιότητας που προσφέρει η Seiko.
Δεν έχει να ζηλέψει τιποτα πραγματικά απο αλλα ρολόγια 500 και 700 ευρώ. Εχει τύχει να το πετύχω σε βιτρίνα 1-2 καταστηματων και οι τιμές που το πουλούσαν τα μαγαζιά ήταν 470€ και 500€ αντίστοιχα.
Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κανετε στο συγκεκριμένο εύρος χρημάτων αναμφισβήτητα!
Τώρα ή ο τύπος είναι
, ή είναι από κάποια μετάφραση του ...
...που η "φόρτιση", έγινε "μπαταρία".