Απάντηση

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
Όνομα:
E-mail:
Τίτλος:
Εικονίδιο:

Περισσότερα Smileys [Άνοιγμα]
Τα επιπλέον Smileys, εμφανίζονται μέσα σε [img]..[/img].
Επαλήθευση:

Συντομεύσεις: Alt+s για αποστολή, Alt+p για προεπισκόπηση


Περίληψη θέματος

Στάλθηκε από: Petros1
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 23:03:53 μμ »

στα 5.200? ::)
Αλλάξαν τα κόζα....τώρα εξουσία.
Στάλθηκε από: george_
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 23:02:51 μμ »

στα 5.200? ::)
Στάλθηκε από: Petros1
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 23:02:24 μμ »

Πρώτη φορά αριστερά, λοιπόν, πρώτη φορά in-house και πρώτη φορά σε μαζική παραγωγή

 ;D
Συριζορολόι
Στάλθηκε από: capt-dim
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 22:56:41 μμ »

μπράβο στην Oris, καλή η προσπάθησα... ωραίο ρολογάκι... αλλά θα πάει άπατο ...!!! :-[
Στάλθηκε από: Petros1
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 22:48:47 μμ »

Πράγματι,γι αυτά που προσφέρει,είναι vfm...Συγχαρητήρια για το θέμα.
Στάλθηκε από: george_
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 22:46:38 μμ »

Πρώτη φορά αριστερά, λοιπόν, πρώτη φορά in-house και πρώτη φορά σε μαζική παραγωγή

 ;D
Στάλθηκε από: gkblues
« στις: Οκτώβριος 09, 2015, 22:43:11 μμ »

Ένα ελβετικό ρολόι που μετράει όπως (και όσο) κανένα άλλο.

Ρίξε μια ματιά στο καντράν αυτού του ρολογιού. Σε ξενίζει κάτι; Ακριβώς. Η ημερομηνία. Βρίσκεται στο 9, στα αριστερά του καντράν και όχι στο 3 που την περιμένεις συνήθως. Για εκείνη τη θέση, η Oris έχει ορίσει την ένδειξη του power reserve, που φτάνει ως το 10. Και το 10 εδώ σημαίνει «μέρες». 10 μέρες είναι ένα τεράστιο νούμερο για power reserve. Και ο λόγος που ο ελβετικός οίκος το παρουσιάζει τόσο έντονα στην τελευταία του δημιουργία, στο ProPilot Calibre 111 δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του. Είναι ότι αυτό το εντυπωσιακό power reserve επιτυγχάνεται για πρώτη φορά από έναν in-house μηχανισμό, τον 111, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στα εργαστήρια της Oris.
Πρώτη φορά για ένα σπορ ρολόι (σε αυτά εξειδικεύεται εξάλλου ο οίκος), αφού οι μηχανισμοί Calibre 110 και 111, οι πρώτοι in-house της Oris, φορέθηκαν πέρσι από δύο ειδικές, περιορισμένες εκδόσεις της, σε αμπιγιέ ρολόγια.
Πρώτη φορά αριστερά, λοιπόν, πρώτη φορά in-house και πρώτη φορά σε μαζική παραγωγή. Το Oris Big Crown ProPilot Calibre 111 βγαίνει με μια ευμεγέθη, ατσάλινη κάσα 44 χιλιοστών και ο μηχανισμός του χρειάζεται κούρδισμα με το χέρι, εξ ου και η μεγάλη, χορταστική κορώνα. Είναι στεγανός σε βάθος 100 μέτρων και κυκλοφορεί σε εκδόσεις με μπρασελέ, δερμάτινο ή υφασμάτινο λουράκι. Και βέβαια, τηρώντας την πάντα προσιτή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, κοστίζει μόνο 5.200 ευρώ, που το τοποθετούν στο χαμηλό άκρο της λίστας με τους καλούς ελβετικούς pilot χρονογράφους. Ένα πραγματικό value for money.



(http://gr.askmen.com)