0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 27, 2016, 09:29:21 πμΕιδικά αυτό το palma perlon..... Ίσως να είναι και ότι καλύτερο έχω δει....... Όλα τα άλλα οκ... Είναι με πολύ γούστο επιλεγμένα και σε τέλεια χρώματα....αλλα αυτό το περλον είναι το κάτι άλλο φίλε....! Να τα χαίρεσαι Ήμουν σίγουρος οτι το περλον θα σου αρεσε...Να το βαλω στο 065;GK......
Ειδικά αυτό το palma perlon..... Ίσως να είναι και ότι καλύτερο έχω δει....... Όλα τα άλλα οκ... Είναι με πολύ γούστο επιλεγμένα και σε τέλεια χρώματα....αλλα αυτό το περλον είναι το κάτι άλλο φίλε....! Να τα χαίρεσαι
Καλησπερα σε ολους....Αρχη εκανα με το 317Ο λόγος που το επέλεξα αντί του 284 ηταν γιατι μου εκανε λιγο πιο κυριλέ και θα κόλλαγε καλυτερα στον τροπο που ντύνομαι λογω δουλειάς ...και τελικα νομιζω πως εκανα πολυ καλα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 28, 2016, 17:55:45 μμΚαλησπερα σε ολους....Αρχη εκανα με το 317Ο λόγος που το επέλεξα αντί του 284 ηταν γιατι μου εκανε λιγο πιο κυριλέ και θα κόλλαγε καλυτερα στον τροπο που ντύνομαι λογω δουλειάς ...και τελικα νομιζω πως εκανα πολυ καλα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Πολύ ωραίο με γειάΘέλω και γω να του πάρω ενα rubber αλλα λεω για αυτο της seikoSent from my iPhone using Tapatalk
Και μια πρώτη λιγο πρόχειρη του LLD (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Καλησπερα σε ολους....Αρχη εκανα με το 317Ο λόγος που το επέλεξα αντί του 284 ηταν γιατι μου εκανε λιγο πιο κυριλέ και θα κόλλαγε καλυτερα στον τροπο που ντύνομαι λογω δουλειάς ...και τελικα νομιζω πως εκανα πολυ καλα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Εχεις link?