ποσοι θα πανε ταμειο,ομως? 
Γιατί όμως ?
Μήπως εδώ κάτι γίνεται λάθος ? Λεω εγώ τώρα, αλλά εγώ είμαι σε δικαστική αντίληψη, και δεν μετράει η άποψή μου.
- Ειναι γενική η αποδοχή ( παγκοσμιως ) του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. Αρα ως εδώ, καλά.
- Παρά την αντίληψη του κατασκευαστή από το καταναλωτικό κοινό ως "λαϊκού" κατασκευαστή, πλασάρει προϊόν μάλλον ελαφράς ΥΩ. Εδώ κάτι στραβώνει. Μάλλον ΑΔΙΚΕΙ το προϊόν του χρησιμοποιώντας ευθέως την φίρμα του και όχι πχ "PERFECT by SEIKO". Παρά την αποδοχή της ως παγκόσμιας μάρκας, εξακολουθεί να θεωρείται ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ προϊόντων. Εδώ τα χάλασαν.
- Πλασσάρησε και εκίνησε μια διαδικασία προβολής, που συνεχίστηκε και ήταν και επιτυχημένη. Παντού. Ολοι λένε τα καλύτερα. ΑΡΙΣΤΑ εδώ.
- Αγνόησε παραδοσιακές αγορές, στην διανομή του, περιορίζοντάς το σε λίγες και ίσως οχι υψηλού εισοδήματος. ΛΑΘΟΣ εδώ. Παρά την διεθνή παρουσία της μάρκας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παντού.
Αρα δύο (2) στα τέσσερα από τα 4 P's of Marketing. Αρα, πόσοι θα πάνε ταμείο ?Τέτοια λάθη από μια εταιρία του μεγέθους της και ΔΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ?
Δεν τους έχω για βλάκες. Το αντίθετο.Μήπως αυτό είναι τροχιοδεικτικό για μελλοντική εμπλοκή ?Κάθε άποψη δεκτή να την πω στον δικαστικό μου αντιλήπτορα )