ΙΜΟ η ποιότητα φαίνεται από την αίσθηση που σου δίνει μόλις το πιάσεις και το "ζυγίσεις " στο χέρι σου. Μετά εξετάζεις το καντράν, τους δείκτες, τα lugs, το καπάκι, και το μπρασελέ. Η δουλειά και η προσοχή στην λεπτομέρεια, είναι αυτό που κάνει την διαφορά.
Και αυτά ΠΡΙΝ αρχίζεις να εξετάζεις "μηχανές".
Και το όνομα μετράει, η ιστορία, τα επιτεύγματα κάθε εταιρίας. Η Heuer στα νιάτα μου είχε χρονογράφους εξαιρετικούς. Με την "συμπραξη" θεωρώ ότι έχασε. Ειχα και εγώ, αλλά ποτέ δεν με γέμισε. Από την άλλη, παρά τα προβλήματα κατά καιρούς με κάποια Ω, ποτέ δεν αμφισβήτησα την αίσθηση και την στιβαρότητά τους, έναντι της "τενεκεδένιας" αίσθησης που έδιναν τα άλλα, ιδιαίτερα οι δείκτες και τα μπρασελέ τους.
Φυσικά αυτές είναι προσωπικές απόψεις, μετά από χρόνια εμπλοκής, και εμπειρίας από αυτές τις κατασκευές στον καρπό μου.
Ειναι οι απόψεις μου, που δεν σημαίνει ότι είναι οι απολύτως σωστές, αλλά είναι οι απόψεις ενός ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, που θα έπρεπε τα τμήματα του marketing να διυλίσουν και να αντιληφθούν γιατί τα λέει.
Δεν του έδωσαν το προϊόν που περίμενε, ή δεν του ανέλυσαν σωστά τις εξαιρετικές ιδιότητες του προϊόντος τους ?