δεν έχω καταλάβει τι ρολόι ψάχνεις ...;;;
θέλεις ένα sport - καθημερινό για όλες τις δουλειές ...!!!
θέλεις diver ...!!!
θέλεις dress ...!!!
έχει δίκιο ο φίλος, σας μπέρδεψα
επί της ουσία θέλω κάτι καθημερινό για όλες τις δουλείες χωρίς να δώσω μία ντουζίνα χρήματα (απλώς γιατί δεν έχω)
Επίσης, έχω εντοπίσει και αυτό
http://www.steinhartwatches.de/en/Ocean-vintage-GMT,339.html
ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πείτε ότι είναι ένα κλώνος των Glycine Airman, αυτό όμως προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου
Αν εχεις κολλησει με το στεινχαρτ, παρ´το και μην το σκεφτεσαι..Να παρεις κατι που σου γεμιζει το ματι με ευχαριστηση και διαθεση να το φορας..Ο καθενας μας εχει περασει απ´ την θεση σου, απλα η μακροχρονη (για μενα προσφατη) ενασχοληση με το θεμα "ρολοι" μας εχει διαμορφωσει (στον καθενα μας), κατοπιν πολλων ζυμωσεων, καποιες συγκεκριμενες θεσεις πανω σε καποια ρολογια, χωρις ωστοσο αυτες να συμπλεουν ή να παραμενουν ακομα και για τον καθενα μας παγιωμενες. Αυτη η ρευστη δυναμικη των πεποιθησεων μας ειναι αυτη που μας κραταει αγρυπνους και ορεξατους στο παιχνιδι αυτο!!
Το λοιπον,ή παρε στεινχαρτ να μην παιδευεσαι ή παρε ενα πασπαρτου ρολοι, longines hydroconquest, οπως σου προτεινε ο captain, δες και το christopher ward c60 σε κοκκινο-κρασο-μπρουσκο (για κατι διαφορετικο), δες το oris acquis, certina ds, κανα πιλοτο της χαμιλτον..