Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 700 €  (Αναγνώστηκε 14315 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 700 €
« Απάντηση #75 στις: Μάιος 18, 2016, 20:48:56 μμ »
Οχι σφιχτό δεν είναι με τίποτε , έχει κενό το μπρασελέ που περνάει το μικρό μου δαχτυλάκι απο κάτω. Πίστεύω οτι είναι τα περίπου 40γρ επιπλέον σε σχέση με το προηγούμενο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μάιος 18, 2016, 21:18:02 μμ »
Μου κάνει εντύπωση.

...δεν είναι τοσο μεγάλη η διαφορά. Δεν πήγες εκεί από πλαστικο Swatch.

Προλαβαίνει να ζεσταθεί το μπρασελέ ? Αν όχι, ή το καλοκαίρι με τα A/C και τα κοντά / διπλωμένα μανίκια, μέχρι και ψύξη παθαίνεις στον καρπό.

...και μην γελάσει κανείς  :D Την έπαθα και είχα βάλει rubber.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

gavromitsos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Μάιος 18, 2016, 22:20:05 μμ »
Δεν ειναι ιδεα του φιλου μας, ειναι ενα βαρος αρκετο, τα 142 γραμ.
Τα 166 γραμ. του SNZF, ειναι πολλα, και σε πολυωρο φορεμα, με κουραζει αρκετα.
Και με πολυ αερατο το μπρασελε.
Θα το συνηθησω αργα η γρηγορα, αλλα δεν παυει να με ενοχλει.
Παμε για λουρακια pipin. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μάιος 18, 2016, 22:25:36 μμ »
Παιδιά αναφέρω ένα προβληματάκι που μου προέκυψε σήμερα μη τυχόν έχει τύχει και σε κανέναν άλλον. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που φόρεσα πολλές ώρες το καινούργιο μου Tissot στο γραφείο. Προς το μεσημέρι που σχολούσα άρχισα να νιώθω μια μικρή ενόχληση στον καρπό μου η οποία ήτανε σίγουρα από το καινούριο ρολόι το οποίο έχει βάρος 142 γραμ. σε σχέση με τα 102 γραμ. που ζυγίζει το Tag Heuer που φορούσα μέχρι τώρα . Λέτε να είναι μέχρι να συνηθίσει  ο καρπός και σιγά σιγά θα στρώσει η θα πάω σε λουράκι μια ώρα αρχύτερα ,?

Η διάφορα στο βάρος είναι πολύ μικρή για να προκαλέσει μυϊκό πόνο! Αν το ρολόι ήταν βαρύ θα είχες πόνο στον δικέφαλο ή στον βραχιονοκερκιδικό μυ, αλλά και όχι στον καρπό.

Υποψιάζομαι ότι ή δεν το έχεις ρυθμίσει σωστά ή ότι φοβάσαι μην γρατζουνίσεις τον μπρασελέ και ασυναίσθητα σηκώνεις τον καρπό σου για να αποφύγεις επαφή με αντικείμενα. πχ γραφείο κλπ. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μάιος 18, 2016, 22:43:30 μμ »
Φοράω πλαστικό, μετά κανονικό, μετά ....κατι άλλο.

Πάω από τα ελάχιστα του πλαστικού, στα 120+ των full metal , αλλά δεν έχω πρόβλημα.

Μου κάνει εντύπωση να σου δημιουργεί πρόβλημα το +40 γραμ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 18, 2016, 23:01:44 μμ »
....τι να πούνε και αυτοί οι δυστυχισμένοι  :'(   που είναι υποχρεωμένοι να φοράνε αυτά τα βαρίδια,  :D  που αν λάβουμε υπ' όψιν και την μάρκα, μάλλον λίγο ψιλοφλώροι πρέπει να είναι

...με αποκορύφωμα αυτόν τον κακομοίρη  :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 18, 2016, 23:07:05 μμ »
Παιδιά αναφέρω ένα προβληματάκι που μου προέκυψε σήμερα μη τυχόν έχει τύχει και σε κανέναν άλλον. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που φόρεσα πολλές ώρες το καινούργιο μου Tissot στο γραφείο. Προς το μεσημέρι που σχολούσα άρχισα να νιώθω μια μικρή ενόχληση στον καρπό μου η οποία ήτανε σίγουρα από το καινούριο ρολόι το οποίο έχει βάρος 142 γραμ. σε σχέση με τα 102 γραμ. που ζυγίζει το Tag Heuer που φορούσα μέχρι τώρα . Λέτε να είναι μέχρι να συνηθίσει  ο καρπός και σιγά σιγά θα στρώσει η θα πάω σε λουράκι μια ώρα αρχύτερα ,?

Η διάφορα στο βάρος είναι πολύ μικρή για να προκαλέσει μυϊκό πόνο! Αν το ρολόι ήταν βαρύ θα είχες πόνο στον δικέφαλο ή στον βραχιονοκερκιδικό μυ, αλλά και όχι στον καρπό.

Υποψιάζομαι ότι ή δεν το έχεις ρυθμίσει σωστά ή ότι φοβάσαι μην γρατζουνίσεις τον μπρασελέ και ασυναίσθητα σηκώνεις τον καρπό σου για να αποφύγεις επαφή με αντικείμενα. πχ γραφείο κλπ.

Τώρα το απόγευμα που συνεχίζω και το φοράω η αλήθεια είναι ότι νιώθω ένα μικρό μούδιασμα στην πάπια και λίγο στο μπράτσο , αλλά και από την άλλη ισχύει και αυτό που ανέφερες για το ασυναίσθητο σήκωμα το πρωί στο γραφείο ( καινούργιο κοσκινάκι μου  ;D)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 19, 2016, 02:27:47 πμ »

Τώρα το απόγευμα που συνεχίζω και το φοράω η αλήθεια είναι ότι νιώθω ένα μικρό μούδιασμα στην πάπια και λίγο στο μπράτσο , αλλά και από την άλλη ισχύει και αυτό που ανέφερες για το ασυναίσθητο σήκωμα το πρωί στο γραφείο ( καινούργιο κοσκινάκι μου  ;D)

Θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις. Φλερτάρεις με την τενοντίτιδα.

Μια λύση είναι να βγάζεις το ρολόι όταν κάθεσαι σε τραπέζι,γραφείο κλπ. και να το βάζεις μόνο όταν σκοπεύεις να σηκωθείς. Αλλιώς πάντα θα είναι εκτεθειμένο σε κινδύνους.

Όσο για τον μπρασελέ, αν δεν θέλεις να τον γρατζουνίσεις τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο strap. Και βάζε τον ξανά μόνο όταν είσαι εκτός εργασίας ή σε ποιο καλές εξόδους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 19, 2016, 08:19:31 πμ »
Καλού κακού σήμερα θα πάω να δω για λουράκι ......Θα το άφηνα για αργότερα αλλά αφού προέκυψε πρόβλημα θα το επισπεύσω . Βάζοντας το λουράκι πιστεύω θα πάμε στα 80 με 85 γρ απο τα 140 που είμαστε τώρα και να μην συνεχίσει το πρόβλημα. Όπως ανέφερα το Tag Heuer με μπρασελέ που έχω και το φοράω 20 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα είναι στα 102γρ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 19, 2016, 18:30:12 μμ »
Σήμερα έκλεισα λουράκι και απο βδομάδα θα το περάσω . Για την ώρα βάζω το ρολόι στο δεξί χέρι , αλλά παιδιά να σας πω την αλήθεια έφαγα μεγάλη κρυάδα . Ολα τα είχα μελετήσει και  μόνο αυτό που συνέβει δεν θα μπορούσα να φανταστώ , και δυστυχώς μετά τον αρχικό μου ενθουσιασμό με το καινούργιο ρολόι έχω "κρυώσει" πολύ.... :(  Ελπίζω οτι αν τελικά έφταιγε το βάρος του ρολογιού με την αλλαγή σε λουράκι και την μείωση τουλάχιστον κατά 60γρ  του βάρους (θα παμε στα 80-85) να λυθεί το πρόβλημα και να μην έχω περαιτέρω ιστορίες .
Να χαρώ και εγω το καινούργιο μου ρολόι που με τόση λαχτάρα περίμενα να αγοράσω.........
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 19, 2016, 19:39:44 μμ »

Να χαρώ και εγω το καινούργιο μου ρολόι που με τόση λαχτάρα περίμενα να αγοράσω.........

Στο εύχομαι από καρδιάς,  αλλά....................ξεκίνα και λίγη γυμναστική  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 19, 2016, 19:59:43 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο !!  :)
Το έχω καταλάβει και εγω , η αδυναμία και η αγυμνασιά των καρπών πρέπει να μου έκανε την δουλειά ........ Έχω ενα φίλο φυσικοθεραπευτή , θα του πω να περάσει να μου δείξει καμιά άσκηση για να μην κάνω εγω του κεφαλιού μου......Και σίγουρα οχι τώρα που ο καρπός έχει πρόβλημα αλλά μετά . Σκέφτομαι να αρχίσω να το φοράω στο δεξί μέχρι να αλλάξω το λουράκι αλλά μου μπαίνουν και ιδέες μην έχουμε τα ίδια και στον δεξί καρπό.... ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 19, 2016, 22:28:29 μμ »
Άμα το βάλεις στο δεξί δε θα αφήσεις κάσα για κάσα αχτύπητη! ;D
Trust me!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μάιος 20, 2016, 08:04:54 πμ »
Το σκέφτηκα και δεν θα το βάλω στο δεξί . Εδω το αριστερό που ηταν συνηθισμένο τόσα χρόνια στα 100γρ και έπαθε τι έπαθε,  το δεξί που ποτέ δεν είχε βάρος στον καρπό τι θα πάθει ???? Οπότε δεν νομίζω Τάκη..........(που λέει και η διαφήμιση... ;))
Το θετικό είναι οτι απο την ημέρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα δεν χειροτέρεψε η κατάσταση , ίσως και πολύ ελαφρά να είναι και καλύτερα. Το απόγευμα βέβαια που πάω σπίτι το βγάζω και το φοράω την επόμενη μέρα , του βάζω και μερικές φορές πάγο οπότε προχωράμε έτσι και βλέπουμε....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάιος 20, 2016, 10:57:54 πμ »

Το απόγευμα βέβαια που πάω σπίτι το βγάζω και το φοράω την επόμενη μέρα , του βάζω και μερικές φορές πάγο οπότε προχωράμε έτσι και βλέπουμε....

Καλά, ΑΚΟΜΗ το φοράς ως είχε ? ? ? ?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.