Σας ευχαριστώ παιδιά.
Τελικά παρότι έχει δίκιο ο Πέτρος για το τι εστί χελώνα, προτίμησα το Padi γιατί και special έκδοση είναι και γιατί είχε το μπρασελέ.
Και μάλλον ίσως γιατί είναι λιγότερο μονότονο από το srp777 που είναι ολόμαυρο.
Δεν πήγα καν να το δω λοιπόν γιατί με τράβηξε το Padi. Είδα και το batman αλλά στα μάτια μου από κοντά υπήρξε μόνο Padi.
Παιχνιδιάρικο γενικά στα χρώματα. Λάμπει στο φως, γίνεται βαθύ μπλε στο σκοτάδι και φυσικά τι lume είναι αυτό... συγκλονιστικά δυνατό.
Οι διαστάσεις του είναι λουκούμι για τα 17 και κάτι εκατοστά του καρπού μου. Τα μικρά lugs βλέπετε.
Εθιστικό rotating bezel για τα λεφτά του δηλαδή. Το μπρασελέ μου φάνηκε ποιοτικό. Καλά, δεν είναι tag, δεν είναι Oris αλλά είναι παραπάνω από μια χαρά για τα λεφτά του. Για να μην πω και για παραπάνω από 'κει. Είναι βαρύ αλλά το ήξερα.
Γενικά είχα ξεψαχνίσει αμέτρητα review χελώνας για να καταλήξω σε επιλογή μοντέλου/χρώματος. Σας ομολογώ ότι το Padi ήταν η 1η μου επιλογή. Πάντα στην άκρη του μυαλού το έβαζα σαν φαβορί και έψαχνα κάποιο δυνατό outsider. Η τελική μάχη έφτασε να είναι στο μυαλό μου με το 777. Όπως σας είπα, με κέρδισε το μπρασελέ γιατί είχα ενδοιασμούς μήπως είναι μάπα. Αν ήταν, θα πήγαινα στο rubber του 777.
Τέλος πάντων, έπαιξε ρόλο και ότι έχουμε άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζει. Λίγο χρωματάκι, καλοδεχούμενο. Νομίζω θα ξετρελαθώ να το φωτογραφίζω.
Γράφει στο φακό σε αντίθεση με το Hamilton που υποφέρω για να το βγάλω φωτογραφία, γιατί στις πιο πολλές αδικείται.
1ο μου SEIKO... Να χαρεί και ο WhiteLion Θοδωρής!
