Αυτά που ξέρουμε μεχρι στιγμής είναι:
1. Είναι όμορφο (στα ματια των περισσότερων) και βγάζει μια "νοσταλγία" που αρέσει.
2. Εχει καλύτερη μηχανή από τα 007/009 που αντικαθιστά.
3. Απ'ό,τι φαινεται στις φωτό δειχνει ποιοτικά αισθητά καλυτερο από τα 007/009.
4. Εχουν ακουστει/γραφτεί διάφορα στα φόρα σχετικά με το ότι περιμεναν καλύτερο το φινιρισμα της κάσας του.
Κι εγώ ρωτώ, "καλύτερο" σε σχέση με ποιο? Με π.χ. το sumo, όπως ειπε ο Δημήτρης?
Απαντώ: Ίσως, λέω ίσως, να εχουν δικιο αυτοί που λενε ότι σε σχεση με το sumo, το turtle υπολείπεται. Μα αφ'ενός το sumo είναι αντικειμενικά ενα ρολόι που αξίζει παρα πολύ πάνω από την τιμή του, αλλά αφ'ετέρου κοστίζει αρκετά πιο πανω και από το turtle (συγκρίνω τις λιανικές τιμές τους όπως τις ξερουμε σήμερα και όχι πόσο μπορούμε να πάρουμε εμείς το sumo ή ακόμα τώρα τη "χελώνα" γιατί αλλιώς θα ηταν αδικο και για τα δυο).
Επίσης η χελώνα δεν συγκρίνεται με το sumo γιατί δεν ανηκουν στο ιδιο επίπεδο. Η παραπλήσια τιμή (ετσι όπως ειναι τωρα) δεν μπορεί να είναι από μόνη της ασφαλές κριτήριο. Η χελώνα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα 007/009 που αντικαθιστά. Κι εκεί υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ αναβάθμιση, με αναλογη βέβαια αυξηση της τιμής, που όμως ακομα δεν ξέρουμε πού τελικά θα "κατσει".
Σε τελική ανάλυση, από 150-160 € που κάνει το 007, θα ήταν αποδεκτό να ανέβεις το πολύ κανα κατοστάρικο για τη "χελώνα". Παραπάνω όμως, εγώ τουλάχιστον, δεν νομίζω...
Γι' αυτό πρέπει να περιμένουμε, και να σταματήσουμε να το εκθειάζουμε τόσο πολύ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!