0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λόγω της ημέρας θα δω αυτό το αριστούργημα απόψε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια γρήγορη μιας και μόλις τελείωσε η ταινία. Judge Dredd (1995). Ορισμός του guilty pleasure. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναιιιιιιιιιιιι Μπορεί να δείχνει τη μουτσουνα του ,οπου δεν έπρεπε κανονικά, αλλά όπως είπες χρηστο η ταινία είναι αμαρτία. Φον σιντοφ,σταλλονε ,μουσικαρα,αρμαν ασαντε μέσα και....I AM THE LAWΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 22, 2020, 17:03:50 μμΝαιιιιιιιιιιιι Μπορεί να δείχνει τη μουτσουνα του ,οπου δεν έπρεπε κανονικά, αλλά όπως είπες χρηστο η ταινία είναι αμαρτία. Φον σιντοφ,σταλλονε ,μουσικαρα,αρμαν ασαντε μέσα και....I AM THE LAWΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkI knew you'd say that!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 22, 2020, 17:03:50 μμΝαιιιιιιιιιιιι Μπορεί να δείχνει τη μουτσουνα του ,οπου δεν έπρεπε κανονικά, αλλά όπως είπες χρηστο η ταινία είναι αμαρτία. Φον σιντοφ,σταλλονε ,μουσικαρα,αρμαν ασαντε μέσα και....I AM THE LAWΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν και φαν του χαρακτήρα, δεν με πείραξαν οι αλλαγές. Arman Asante και Sly, φόβεροι. Και το καινούριο εξαιρετικό γιαυτο που είναι.
.σου άρεσε το καινούργιο?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 22, 2020, 17:30:35 μμ.σου άρεσε το καινούργιο?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ναι ρε εννοείται. Γιαυτο που είναι πάντα ε (αντιγραφή του The Raid). Άσε που παίζει η Lenaμέσα!
Αψογο το καινούργιο ,καλογυρισμενο και σφιχτή ωραία περιπέτεια Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή το ανέφερε ο Νίκος στην κατηγορία "Σαν σήμερα".Πολύ ωραία ταινία. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.