Αποστολέας Θέμα: καταστραφηκε το τριων ημερων ρολοι μου  (Αναγνώστηκε 17265 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: καταστραφηκε το τριων ημερων ρολοι μου
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 15, 2015, 01:13:54 πμ »
Από το e-oro δεν έχω αγοράσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει από φίλους που το επέλεξαν καλά λόγια.
Αξίζει πιστεύω να αναφερθεί η προσπάθεια παρουσιάσεων που κάνουν σε μοντέλα στο κανάλι τους στο youtube.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tsitoniaos

• Jr. Member
  • *
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 16, 2015, 02:50:43 πμ »
Από το e-oro δεν έχω αγοράσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει από φίλους που το επέλεξαν καλά λόγια.
Αξίζει πιστεύω να αναφερθεί η προσπάθεια παρουσιάσεων που κάνουν σε μοντέλα στο κανάλι τους στο youtube.

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ηρα, Ραους, Πρωταθλημα!

Αποσυνδεδεμένος Θανασης

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 16, 2015, 17:03:20 μμ »
Oλα ενταξει.Το ρολοι αλλαχτηκε.Τα αυτοκόλλητα βγηκαν μπροστα μου η αλλαγη λουριου εγινε μπροστα μου η εγγυηση σφραγιστηκε μπροστα μου το φθαρμενο ρολοι επιδειχτηκε μπροστα μου.
Ένα συγγνωμη στην εταιρια e-oro για την πιεση και ολο το συμβαν με το forum κ.τ.λ
Ο υιος Παππας που μου αλλαξε το λουρακι είναι εμπιστος.Του φερθηκε λες και ξυριζε μπαλονι.
Ευχαριστω γιατι το λογικο και αναμενο (αντικατασταση) δεν το θεωρουσα εφικτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When things get tough...elbow them in the face

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 16, 2015, 17:13:28 μμ »
Μπράβο τους!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Θανασης

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 16, 2015, 17:14:45 μμ »

Οντως...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Θανασης

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 16, 2015, 21:44:06 μμ »
Tελευταια εξελιξη...όπως θα δειτε και στις φωτογραφιες η καρτα εγγυησης είναι διαφορετικου μοτίβου από τις άλλες που εχω δει-υπαρχουν.Ναι μεν υπαρχει κολλημενο το αυτοκολλητο του serial number αλλα ... ο καμμενος φυσαει και τον χυλο...Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 16, 2015, 23:41:02 μμ »
Ολα πηγαν "ρολοι"
Μπραβο σε ολους
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 17, 2015, 00:02:10 πμ »
Όλοι είναι ευχαριστημένοι! Τέλος καλό, όλα καλά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος ameinon

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 17, 2015, 02:58:50 πμ »
Tελευταια εξελιξη...όπως θα δειτε και στις φωτογραφιες η καρτα εγγυησης είναι διαφορετικου μοτίβου από τις άλλες που εχω δει-υπαρχουν.Ναι μεν υπαρχει κολλημενο το αυτοκολλητο του serial number αλλα ... ο καμμενος φυσαει και τον χυλο...Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check.

Αγαπητέ Θανάση μπορείς να καλέσεις και το Swatch Group αλλά και τη μητρική εταιρία για να ελέγξεις την αυθεντικότητα του. Πρέπει όμως σε αυτό το σημείο να αναφέρεις ότι το service της Tissot τη Τετάρτη 15/4/2015 επικοινωνήσε μαζί σου και επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο ρολόι έχει γίνει παραγγελία από το κατάστημα μας, το γνωρίζω καθώς ενημέρωσαν και εμένα προσωπικά.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου όπως ήμουν από την αρχή, μόνο περιέργεια μου προξενεί αυτό που λες περί "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check".

Πρέπει να καταλάβουμε ότι, όπως όλοι μας σαν καταναλωτές κάνουμε κάποιες κινήσεις για να διασφαλίσουμε τα συμφερόντα μας, έτσι πρέπει να κάνει και η εκάστοτε εταιρεία.
Επειδή εμείς εδώ συστηθήκαμε επώνυμα καθώς αναφέρθηκε και όνομα που μετέχει στη διοίκηση της εταιρείας θα παρακαλούσα τους Admins να παρέμβουν στο να γίνει αναδιατύπωση της φράσης "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check" καθώς προκύπτει νομικό ζήτημα περί δυσφήμισης κτλ, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Νομίζω ότι πιο λογικό είναι να μίλησει οποιοσδήποτε καταναλωτής με την εταιρεία και μετά να αναφέρει τα παραπάνω εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ίσα-'ισα που θα ενημερωνόταν και το forum για ποιο λόγο υπάρχει "διαφορά" στην εγγύηση ούτως ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα μπορούσα να λύσω την απορία στο Θανάση και μετά να το επιβεβαιώσει και το swatch group αλλά δυστυχώς δεν μας ζητήθηκε :)

( @george_  ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να προκαλέσω οποιοδήποτε πρόβλημα)

Καλή συνέχεια :)

Edit για να βάλουμε και εμείς κάποια Screenshot:

http://postimg.org/image/bqei5pxdl/

http://postimg.org/image/wamgkz3zn/

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2015, 03:05:03 πμ από ameinon »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Θανασης

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 17, 2015, 08:26:07 πμ »

Αγαπητέ Θανάση μπορείς να καλέσεις και το Swatch Group αλλά και τη μητρική εταιρία για να ελέγξεις την αυθεντικότητα του. Πρέπει όμως σε αυτό το σημείο να αναφέρεις ότι το service της Tissot τη Τετάρτη 15/4/2015 επικοινωνήσε μαζί σου και επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο ρολόι έχει γίνει παραγγελία από το κατάστημα μας, το γνωρίζω καθώς ενημέρωσαν και εμένα προσωπικά.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου όπως ήμουν από την αρχή, μόνο περιέργεια μου προξενεί αυτό που λες περί "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check".

Πρέπει να καταλάβουμε ότι, όπως όλοι μας σαν καταναλωτές κάνουμε κάποιες κινήσεις για να διασφαλίσουμε τα συμφερόντα μας, έτσι πρέπει να κάνει και η εκάστοτε εταιρεία.
Επειδή εμείς εδώ συστηθήκαμε επώνυμα καθώς αναφέρθηκε και όνομα που μετέχει στη διοίκηση της εταιρείας θα παρακαλούσα τους Admins να παρέμβουν στο να γίνει αναδιατύπωση της φράσης "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check" καθώς προκύπτει νομικό ζήτημα περί δυσφήμισης κτλ, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Νομίζω ότι πιο λογικό είναι να μίλησει οποιοσδήποτε καταναλωτής με την εταιρεία και μετά να αναφέρει τα παραπάνω εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ίσα-'ισα που θα ενημερωνόταν και το forum για ποιο λόγο υπάρχει "διαφορά" στην εγγύηση ούτως ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα μπορούσα να λύσω την απορία στο Θανάση και μετά να το επιβεβαιώσει και το swatch group αλλά δυστυχώς δεν μας ζητήθηκε :)

( @george_  ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να προκαλέσω οποιοδήποτε πρόβλημα)

1.Eγω επικοινωνησα με την swatchgroup να ρωτησω αν παραγγείλατε το ρολοι και να ζητησω το serial number.H swatchgroup με καλεσε πισω για να απαντησει στο ερωτημα μου ΧΩΡΙΣ να εχει δυνατοτητα να μου πει ποιο serial Number θα στειλει.

2.Ευκαιρια να ενημερώσετε για ποιον λογο υπάρχει "διαφορά" στην εγγύηση ούτως ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη συγκεκριμένη εταιρια και οι μελλοντικοι αναγνωστες.Πολλοι θα ανησυχουσαν googlαρωντας και βλέποντας το συγκεκριμενο καρτελακι να μην υπαρχει.Εκτος κι αν είναι συλλεκτικο οποτε ευχαριστω και γι αυτό.Δεν τίθεται νομικα θεμα δυσφημισης γιατι δεν αμφισβητω γνησιοτητα.ΤΣΕΚΑΡΩ γνησιοτητα.Δικαιωμα μου.Δεχομαι ότι και το σουπερ μαρκετ πουλαει γραβιερα Ναξου.Γουστο μου να παω στο γενικο χημειο του κρατους να αναλυσουν φετα να βεβαιωθώ ότι εχει φτιαχτει από γαλα κατσικας που βοσκει στον Αδαμαντα.

3.Το κανω εγω το edit αλλα μην παρεξηγηστε.Ναι ειστε ΑD ο πελατης όμως εχει κάθε δικαιωμα περαιτέρω ερευνας.

4.Μεσα από την ολη διαδικασια με 835 αναγνωσεις ολο και κατι καλο αποκομισατε...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 17, 2015, 08:32:46 πμ από Θανασης »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ameinon

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 17, 2015, 09:26:19 πμ »

1.Eγω επικοινωνησα με την swatchgroup να ρωτησω αν παραγγείλατε το ρολοι και να ζητησω το serial number.H swatchgroup με καλεσε πισω για να απαντησει στο ερωτημα μου ΧΩΡΙΣ να εχει δυνατοτητα να μου πει ποιο serial Number θα στειλει.

2.Ευκαιρια να ενημερώσετε για ποιον λογο υπάρχει "διαφορά" στην εγγύηση ούτως ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη συγκεκριμένη εταιρια και οι μελλοντικοι αναγνωστες.Πολλοι θα ανησυχουσαν googlαρωντας και βλέποντας το συγκεκριμενο καρτελακι να μην υπαρχει.Εκτος κι αν είναι συλλεκτικο οποτε ευχαριστω και γι αυτό.Δεν τίθεται νομικα θεμα δυσφημισης γιατι δεν αμφισβητω γνησιοτητα.ΤΣΕΚΑΡΩ γνησιοτητα.Δικαιωμα μου.Δεχομαι ότι και το σουπερ μαρκετ πουλαει γραβιερα Ναξου.Γουστο μου να παω στο γενικο χημειο του κρατους να αναλυσουν φετα να βεβαιωθώ ότι εχει φτιαχτει από γαλα κατσικας που βοσκει στον Αδαμαντα.

3.Το κανω εγω το edit αλλα μην παρεξηγηστε.Ναι ειστε ΑD ο πελατης όμως εχει κάθε δικαιωμα περαιτέρω ερευνας.

4.Μεσα από την ολη διαδικασια με 835 αναγνωσεις ολο και κατι καλο αποκομισατε...

Όλος ο κόσμος έχει δικαίωμα περεταίρω έρευνας δεν χρείαζεται να είσαι πελάτης ή να έχεις κάποια ιδιότητα.
Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.

Αυτά, over and out - Καλή συνέχεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

pontioz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 17, 2015, 13:40:12 μμ »
Τα συγχαρητήριά μου στο κατάστημα -και το εννοώ: είχα κι εγώ καναδυο τέτοια νταλαβέρια με καταστήματα, αλλά τέτοια αντίδραση και συμπεριφορά από κανέναν τους!

Δυστυχώς είναι σπάνιος τέτοιος επαγγελματισμός...

Φιλικά
Γιώργος

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 17, 2015, 23:28:38 μμ »
Κι εγω νομιζω οτι δεν εχει ξαναγινει
Ισως φταιει λιγο και το φορουμ και το FB (προσοχη,ειπα λιγο),
αλλα θα μου πεις εγω τοσα ειχα γραψει εδω για το Fortis και τον αντιπροσωπο στον Βολο.Τι εγινε?Τιποτα.Ισως να μην το ηξερε!!
Τεσπα,εμενα μαρεσε η ανταποκριση και παλι συγχαρητηρια

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions