Tελευταια εξελιξη...όπως θα δειτε και στις φωτογραφιες η καρτα εγγυησης είναι διαφορετικου μοτίβου από τις άλλες που εχω δει-υπαρχουν.Ναι μεν υπαρχει κολλημενο το αυτοκολλητο του serial number αλλα ... ο καμμενος φυσαει και τον χυλο...Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check.
Αγαπητέ Θανάση μπορείς να καλέσεις και το Swatch Group αλλά και τη μητρική εταιρία για να ελέγξεις την αυθεντικότητα του. Πρέπει όμως σε αυτό το σημείο να αναφέρεις ότι το service της Tissot τη Τετάρτη 15/4/2015 επικοινωνήσε μαζί σου και επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο ρολόι έχει γίνει παραγγελία από το κατάστημα μας, το γνωρίζω καθώς ενημέρωσαν και εμένα προσωπικά.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου όπως ήμουν από την αρχή, μόνο περιέργεια μου προξενεί αυτό που λες περί "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check".
Πρέπει να καταλάβουμε ότι, όπως όλοι μας σαν καταναλωτές κάνουμε κάποιες κινήσεις για να διασφαλίσουμε τα συμφερόντα μας, έτσι πρέπει να κάνει και η εκάστοτε εταιρεία.
Επειδή εμείς εδώ συστηθήκαμε επώνυμα καθώς αναφέρθηκε και όνομα που μετέχει στη διοίκηση της εταιρείας θα παρακαλούσα τους Admins να παρέμβουν στο να γίνει αναδιατύπωση της φράσης "Αμεση επικοινωνια με swatch group για authenticity check" καθώς προκύπτει νομικό ζήτημα περί δυσφήμισης κτλ, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Νομίζω ότι πιο λογικό είναι να μίλησει οποιοσδήποτε καταναλωτής με την εταιρεία και μετά να αναφέρει τα παραπάνω εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Ίσα-'ισα που θα ενημερωνόταν και το forum για ποιο λόγο υπάρχει "διαφορά" στην εγγύηση ούτως ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα μπορούσα να λύσω την απορία στο Θανάση και μετά να το επιβεβαιώσει και το swatch group αλλά δυστυχώς δεν μας ζητήθηκε

( @george_ ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να προκαλέσω οποιοδήποτε πρόβλημα)
Καλή συνέχεια

Edit για να βάλουμε και εμείς κάποια Screenshot:
http://postimg.org/image/bqei5pxdl/http://postimg.org/image/wamgkz3zn/