Καλησπέρα στο φόρουμ και στο τόπικ

Ονομάζομαι Δημήτρης Μπίνας και εργάζομαι ως managing director στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-oro.gr
Facebook:
https://www.facebook.com/dimitris.mpinas (βάζω το προφίλ για να μην υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης περί αυθεντικότητας της απάντησης).
Με ειδοποιήσανε εσπευσμένα και κατάφερα να βρω σύνδεση (εδώ που είμαι), έχω επικοινωνήσει με το Θανάση και θα εξυπηρετηθεί άμεσα την ερχόμενη Τετάρτη.
Σχετικά με το άτυχο συμβάν, απλά ενημερώνω ότι το service (τραλλέων 79 γαλάτσι) είχε κλείσει για Πάσχα και έτσι ο Θανάσης εξυπηρετήθηκε από το κατάστημα (ωρωπού 78 γαλάτσι).
Σαφέστατα και έπρεπε να κρατήσουμε το ρολόι ή να επισημάνουμε να μας επισκεφθεί τη Τρίτη για να αλλάξει το λουράκι κάποιος από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
Θέλαμε όμως να εξυπηρετηθεί άμεσα, και δυστυχώς σε μία συνηθισμένη διαδικασία προέκυψε το παραπάνω συμβάν.
Αναφέρω τα παραπάνω καθώς είναι άδικο να χαρακτηριστεί η έδρα τους Service μας.
Κατά τη γνώμη μου ως καταναλωτής (πάθος με τα ρολόγια) διαθέτει ίσως δύο από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς της χώρας.
Θανάση θα τα πούμε από κοντά, ευχαριστώ για τη κατανόηση.
Πέρα της ιδιότητας μου και εφόσον θα κανονίσουμε τα πάντα με το πελάτης μας,και επειδή συμμετέχω στα Ελληνικά forums από μικρό παιδί πρέπει να δώσω μια απάντηση στο φίλο που απόρησε για το "πως επιβιώνουμε ακόμα":
-Είναι απλό, 40 χρόνια τώρα στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος, για κάθε λάθος που έχουμε κάνει δεν κρυφτήκαμε ποτέ.
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, αγάπη και φως.